• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    evelinagra1 skrev 2022-02-02 19:48:07 följande:
    Jag åt det förra månade, använde apiforce från mens till ägglossning 
    Tack! Det är kapslar väl? Är det sådana med ett skal man kan öppna och pulver inuti? Har supersvårt för att svälja kapslar och tabletter nämligen :(
  • LJM91
    evelinagra1 skrev 2022-02-02 21:10:16 följande:
     Nej det är det inte tyvärr, jag har också suuuper svårt att svälja tabletter kan nästan inte ta några tabletter men dessa gick faktiskt bra, kan ta kort på som om en liten stund om du vill :) det var en ren chansning om det skulle gå haha, men såklart segt att lägga pengar på det och så går det inte att svälja dom..
    Det får du jättegärna göra om du har lust :) jag delar vanliga alvedon i fjärdedelar för att få ner dem haha
  • LJM91
    evelinagra1 skrev 2022-02-03 09:09:23 följande:

    Nu börjar tempen sjunka så blev troligtvis ingenting denna gången heller.. bim på söndag eller måndag 


    Vad tråkigt att höra :( men så länge mensen inte kommer finns det hopp kvar! Tack för bilden på kapseln, tror jag vågar prova köpa en liten förpackning :)
  • LJM91
    evelinagra1 skrev 2022-02-05 10:21:56 följande:
    Jag förstår dig! Blir också lite stressad..
    Men såhär ser det ut nu, hoppas den håller sig hög! 


    Såhär såg min kurva ut när jag var gravid för flera år sen, varierade ganska mycket och höll sig som du ser inte superhög alla dagarna i lutealfasen. Jag märkte ingen skillnad på tempen jämfört med när jag inte har varit gravid :)
  • LJM91
    evelinagra1 skrev 2022-02-05 11:51:08 följande:
    Åå okej! Tog dock ett testa tidigt idag och det var negativt :(
    Vad tråkigt att höra :( men det finns ju hopp så länge mensen håller sig borta!
  • LJM91
    evelinagra1 skrev 2022-02-06 08:57:00 följande:
    Idag sjönk den till 36,02 så idag kommer nog mensen..
    Skickar en stor kram! Hoppas nästa månad är din månad <3

    Vilken dag som helst borde min ägglossning vara på gång, och jag funderar så mycket på hur ofta det är bäst att försöka ha sex för att maxa chanserna.. Förra cykeln hade vi sex varje dag i en vecka och prickade då in ägglossningen, men blev inte gravid för det. Varannan dag kanske är vettigare? Vet att det finns lite olika bud från läkare och experter kring detta.. Hur tänker ni?
  • LJM91
    evelinagra1 skrev 2022-02-06 20:11:45 följande:
    mensen har inte kommit än så vet inte vad som händer, har BIM idag? Får hoppas att den kommer under kvällen eller imorgon.. 
    det är så svårt att veta hur man ska göra.. som det är just nu så har vi sex när vi känner för det typ men iallafall när ägglossningstesten blir positiva, då försöker vi ha så ofta vi orkar, har ju försökt ganska länge så man blir lite trött på att behöva anpassa sig.. det blir ju inte att man har sex för att man är sugen längre haha..
    vi har försökt med det mesta innan, varje dag/ varannan dag osv men inget som gett resultat haha
    Äh vad drygt, om mensen ska komma så vill man ju bara att den ska komma och inte hålla på och sega sig.. Har du gjort något test så du är säker på att du inte är gravid?

    Det kanske inte är avgörande om man har sex varje dag eller varannan.. man blir ju halvt knäpp av allt det här planerandet och analyserandet!
  • LJM91
    evelinagra1 skrev 2022-02-06 21:44:20 följande:
    Jag tog ett testa tidigt igår och det var negativt, är på äl+11 jag har kort lutealfas så funderade på om det kunde vara en implantationsdipp? (Hoppet är det sista som lämnar haha) jag får tempa imorgon och  se, är den fortfarande låg så kommer nog mensen snart

     nej det tror jag inte, men ja man blir verkligen helt knäpp haha
    Håller tummarna för att det är en implantationsdipp!
  • LJM91

    Skickar en stor kram till er som inte fick något plus denna månaden och håller alla tummar för att det snart är vår tur <3

    Pinkfloweer, jag har använt primolut nor en gång för att förskjuta mensen så har inte så stor erfarenhet, men jag mådde inte det minsta dåligt av dem så jag håller tummarna för att du inte heller gör det, om du väljer att ta dem. Förstår att det var tufft idag, och förstår att du gråter. Om de säger att allt ser bra ut kan du förhoppningsvis lita på det <3 har du möjlighet att gå till en privat mottagning annars så du får en second opinion?

  • LJM91
    Pinkfloweer skrev 2022-02-08 11:25:31 följande:

    Ljm 91 jag var hos en privat gynmottagning,  så jag orkar inte gå genom vc för remiss till gyn på sjukhuset nu också . Nu får man väl låta tiden gå bara tills man får söka hjälp på riktigt....me andra ord förväntar mig absolut ingen graviditet alls under dessa månader som är kvar. 


    Okej, det förstår jag verkligen att du inte orkar. Har tyvärr inga dundertips att komma med, men jag kan föreställa mig hur det känns :( hur länge har du försökt?
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?