• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Pinkfloweer skrev 2022-02-08 22:44:00 följande:
    Nä det känns lite som man fastnat i processen nu, antingen  stoppar ja i mig primolut nor och hoppas på det bästa eller så blir det värre eller så står man kvar här man står nu utan nån som helst förändring. Det blir 7e försöket nu, om jag inte tar primolut för då tar det bort min ägglossning under tiden ja tar tabletterna.
    Ja det är svårt det där med om man vågar chansa, som du säger kan det ju bli bättre chanser men kanske också sämre. Man vill ju maxa chanserna varenda månad känner jag. Fick du bollat dina tankar när du var hos gyn eller kan det vara till hjälp att ringa dem och prata om hur du känner?
  • LJM91

    Hopplösheten börjar krypa under skinnet på mig nu känner jag, är på CD 34 idag och fortfarande inget positivt ägglossningstest och tempen är låg.. Tror inte det blir någon ägglossning denna cykeln :( testar med clearblue advanced på morgonen och vanliga stickor på eftermiddagen, förra cykeln fick jag fast gubbe på morgonen och positivt på stickan på eftermiddagen, så jag tror jag har tillräckligt låg peak för att fånga den utan att testa oftare. Längtar så otroligt mycket efter en bebis att det värker i kroppen :(

  • LJM91

    Fortfarande ingen ägglossning här, CD36 idag så antingen blir det nytt rekord eller ingen ägglossning alls denna cykeln :(

  • LJM91

    Tack för peppen! Mina två senaste ägglossningar detta året var på CD34, men jag har någon enstaka gång haft ägglossning så sent som typ CD40 så det är egentligen inget alarmerande :P men det är himla drygt att gå och vänta.. De digitala ägglossningstesten är ju galet dyra dessutom, men vågar inte sluta ta dem nu haha.. Hoppas verkligen att ett ägg är redo snart! Jag tempar också så jag kan bekräfta ägglossning :)

  • LJM91

    Kan inte citera.. Stort grattis johannalainen!!

    Sophiee92, ja jag använder advanced, har haft blinkande sen CD18 så det blir 19 dagar idag.. Hade 15 blinkande förra månaden så egentligen är det inte ekonomiskt försvarbart för mig att använda dem hehe.

    Imorse hade jag dock en tempökning så det kan vara så att ägglossningstesten inte gav utslag denna månaden, varken advanced eller vanliga stickor.. Känns hopplöst om det var så att ägglossningen var igår fredag, hade senast sex i onsdags och även om jag vet att chansen finns ändå så hade det ju kännts bättre om vi hade haft sex torsdag eller fredag istället..

  • LJM91
    Sophiee92 skrev 2022-02-12 17:08:36 följande:
    Låter lovande med en temphöjning! Får vi se om den håller i sig. Nej men vadå, 2 dagar före ÄL är väl nästan optimalt? Min NC säger att jag har högst fertilitet två dagar före ÄL så tycker inte alls du behöver känna dig besviken om så är fallet, även om jag förstår att du velat få till några gånger till. Förra månaden kom min ÄL tidigare och vi prickade in 2 dagar EFTER ÄL förstod jag i efterhand haha...
    Tack för peppen <3 en och två dagar före ÄL ses väl som dagarna med högst chans egentligen, men av någon anledning känns det osannolikt att det ska vara så för oss :P har fått för mig att vi måste pricka in ägglossningsdagen för att lyckas.. Fick till det i morse också så om ägget släppte igår och sen är befruktningsbart 12-24 timmar så kanske det hjälpte till att öka chansen lite i alla fall.. Nu får vi väl se om tempökningen håller i sig eller vad som sker :)
  • LJM91
    Sophiee92 skrev 2022-02-13 06:34:01 följande:
    Förstår tanken, kan också ibland få liknande tankar. Skönt att ni fick till en dag till :) Har tempökningen hållit i sig?
    Idag var den nere på 36,08 igen, så det verkar inte som att jag har ägglossat ändå.. CD38 idag :(
  • LJM91
    Sophiee92 skrev 2022-02-13 07:16:49 följande:
    Nej fasiken! :(( 
    Är så deppig idag :( kanske blir en cykel utan ägglossning denna gången.. Under alla månader jag har tempat har det aldrig hänt, så någon gång ska väl vara den första. Skulle önska att det fanns något superbra läkemedel jag kunde ta som fixade en normal cykel på typ 30 dagar till mig :(
  • LJM91
    Sophiee92 skrev 2022-02-13 08:16:48 följande:
    Förstår verkligen din uppgivenhet :( Tar du något kosttillskott nu? Kanske finns något du kan prova till nästa cykel annars, tycker man läser om att det finns så otroligt mycket på marknaden idag. Skickar en stor kram till dig <3
    Tack snälla! Jag tar folsyra och D-vitamin, och har testat rosenrot i tre cykler men tycker inte rosenroten verkar göra något för mi?
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?