• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    986247391, jag hade sån himla tur att det fanns lediga tider för provtagning i min hemort när jag var på CD5, men det är ju inte helt lätt att pricka in det då tiderna såklart är begränsade. Jag tror inte det gör något om det skulle slå fel på någon dag hit eller dit, jag fick fylla i senaste mensens första dag innan jag fick utlåtandet av läkaren så de tar säkert hänsyn till det i analysen av provsvaren.

  • LJM91
    PCOtjej95 skrev 2022-03-20 19:22:27 följande:

    Hur går det för alla? 


    Jag inväntar ägglossning, är bara på CD11 idag så väntan lär vara lång tyvärr. Ska försöka lyckas smita ifrån jobbet under veckan för att ringa gynekologmottagningen och fråga om mitt höga AMH-värde, telefontiderna är ju inte direkt generösa så får se om jag lyckas :P

    Är också nyfiken på hur det går för alla er andra :)
  • LJM91

    Skickar en stor kram till dig PCOtjej95 <3 känner igen mig i det du skriver och jag tänker att det aldrig skadar att prata med någon om det man tycker är jobbigt, jag har gjort det tidigare i en annan jobbig fas i livet och det hjälpte mig enormt mycket.

  • LJM91
    Sophiee92 skrev 2022-03-23 14:21:22 följande:

    Hej alla!

    PCOtjej95, åh nej vad trist att höra att ert senaste försök inte lyckades :(... Så jäkla jobbigt är det varje gång! Skickar dig en stor kram och hoppas du snart är på benen igen redo för nästa försök, någon gång blir det din tur med <3

    Jag är precis hemkommen från en spolning som ett steg i vår fertilitetsutredning och går lite på moln just nu för fick veta att mina äggledare hade jätte fin passage. Var så sjukt stressad över detta innan, både smärtan vid själva spolningen (som inte kändes någonting i princip :O) och att jag skulle ha stopp så nu känns allt mycket lugnare helt plötsligt. Fick även veta att mina blodprov (AMH värdet bla) var jätte fina så börjar släppa oron lite nu. Vi är på CD9 idag så har förmodligen ÄL om ett par dagar. Spännande att vi är några styckna med ÄL här närmsta tiden :)

    LJM, testar du något nytt denna månad för att ev få ÄL lite tidigare?


    Vad härligt att höra att du har fått bra besked och att spolningen gick bra, håller alla tummar för dig denna månaden :)

    Jag kommer inte testa något nytt denna månaden, tror kanske att all stress kring ägglossningstester och diverse huskurer kan vara en anledning till att ägglossningen har blivit så sen. Har testat rosenrot, munkpeppar och bisolvon i olika kombination med varandra så denna cykeln kommer jag testa att vara helt fri från huskurer istället :P kommer försöka ha sex varannan eller var tredje dag och hoppas det är tillräckligt för att täcka in ägglossningen. Fortsätter dock tempa då jag inte upplever det som stressande. Har också tagit kontakt med gyn för att fråga om mitt höga AMH så väntar på att de ska ringa upp under de närmsta veckorna :)
  • LJM91

    Dalarna91, åh neej vad ledsen jag blev för din skull :( håller alla tummar för att du får ett positivt besked, men om inte så finns vi alla här för att stötta dig <3

    evelinagra1, vad härligt, hoppas det är er tur denna månaden :) jag är på CD16 och inväntar ägglossning, testar inte med ägglossningstester denna gången utan försöker ha sex varannan - var tredje dag och hoppas på att det räcker. Ägglossningen lär dröja ett tag till så det är lite stiltje för mig just nu..

  • LJM91
    986247391 skrev 2022-03-26 17:24:42 följande:

    Jag tänkte nog testa imorgon (söndag) även fast jag bara är på ÄL+8 då, så egentligen är det väl onödigt, men annars ska jag försöka låta bli att testa mån,tis och om inte mensen kommer testa ons kväll. Börjar tidigt i veckodagarna så ska försöka att undvika och testa innan jobbet. 


    Blev det något test idag? Håller tummarna för dig :)

    Jag fick en temphöjning upp till 36,59 idag, brukar ligga på 36,0-36,4 innan ägglossning och 36,5-36,8 efter. Om temphöjningen är pga ägglossningen innebär det att jag ägglossade på CD17 vilket hade varit fantastiskt men känns lite för bra för att vara sant :P återstår att se om det var en tillfällig höjning eller om den håller i sig..
  • LJM91
    986247391 skrev 2022-03-27 18:41:38 följande:

     


    Det var som väntat negativt, men det var ju ?bara? ÄL+8 så än är väl hoppet inte helt ute! 


    Hoppas din tempökning berodde på ÄL! När i cykeln brukar du ha ÄL? 


    Hoppas det snart blir ett plus :) jag har väldigt oregelbunden ägglossning men sedan vi började försöka bli gravida har det varit CD 30, 23, 34, 34 och förra cykeln blev det nytt rekord på CD 47. Så den kan verkligen ske typ när som helst :P
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?