• Ess

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    klyban skrev 2021-06-29 14:36:33 följande:

     


    Jag förstår att du inte riktigt greppar saken, och aldrig kommer göra.
    Du kommer dock aldrig få rätt innan du sakligt påvisar din punkt(Lustigt nog sker aldrig det.), och det är här man brukar prata om sin åsikt som det skulle hjälpa här.


    Nu är detta överkurs för dig att förstå, men jag är inte ute efter att ha rätt och försöka platta till alla andra. 
  • Ess
    klyban skrev 2021-06-29 15:16:05 följande:

    Jo, alla de döda och skadade utan vaccin är fakta.I ett faktabaserat ämne så är fakta det enda som funkar.


    Alla som haft covid och tillfrisknat är också fakta, det är dessutom större andel som haft det och blivit friska än dött eller har sviter efter det.
  • Ess
    klyban skrev 2021-06-29 16:45:08 följande:

    Ja, och med en svans med ~15000 döda och ~11000 postcovid diagnostiserade.

    Och oja jajaja oja oja JAJA ojaaaa!!!, risken är inte brutalt hög, dock gigantiskt mycket större än den på vaccination.


    Nä det är den inte.

    Räkna med alla som haft det och det stora mörkertalet som inte blivit bekräftade med covid,som inte blivit speciellt sjuka.

    Jag känner flera som haft det med nästan inga symptom alls.
  • Ess
    klyban skrev 2021-06-29 17:10:12 följande:

    Världens mest övervakade läkemedel nu, så nej.

    2021-06-29 7 731 190
    2021-06-29 En dos = 4 741 697 57,9% i Sverige befolkning.
    Två doser = 2 989 493 36,5% I Sveriges befolkning.

    Vaccinationsmålen har blivit framflyttade för någon vecka sedan och pga uteblivna lovade leveranser omfattning.
    Osäker på datum, med nuvarande leveransplan så ska vaccinationsmålet nås i Sept.


    Läkemedel?
    Jag skriver om covid.
  • Ess
    klyban skrev 2021-06-29 18:14:39 följande:
    Vaccin är ett läkemedel.
    Daahhh, jag skriver om sjukdomen covid. Inte om vaccin, läkemedel eller häxbrygder.
  • Ess
    klyban skrev 2021-06-29 18:43:32 följande:

    Tråden handlar om COVID-19 vaccin, och COVID-19 vaccinet är ett läkemedel.

    Och vaccinationsmålet och nuvarande antalet vaccinationer följer ämnet vaccinationer och värdet med att vaccinera sig kontra och inte göra.

     

    Vad häxbrygder är, det vet ingen.

    Känner du för att förklara den relevansen?


    Ändå så är det du själv som drar upp antalet döda och som har långtids covid?.
  • Ess
    klyban skrev 2021-06-30 06:22:44 följande:

    Det är viktig fakta i beslutet och ta vaccinet, så eftersom man har en ologisk slutat om att vaccinet är farliga är än sjukdomen.

    Tro du jag kommer någonsin sluta upprepa detta fakta ni vill ignorera?

    Och de postcovid diagnostiserade kommer blir än fler, och allt eftersom vården hinner med och ta emot dom.


    Det är fortfarande fler som blivit helt friska efter att ha haft det.
  • Ess
    Anonym (Nejnej) skrev 2021-07-06 08:53:36 följande:

    "Hej mina vänner!

    Jag skulle uppskatta om ni tog er tid att läsa detta inlägg, för att jag bryr mig om er! Det finns så mycket att skriva och jag vet att det blir omöjligt att hålla det kort. Men jag önskar att få några minuter av din tid!

    Minns ni när man gick i skolan och tyckte att det kändes som att man aldrig skulle ha nytta av all engelska man tvunget skulle lära sig, att man skulle kunna läsa statistik/tabeller, räkna ut procent och för att inte tala om att man alltid tvunget skulle källgranska?

    Jag känner mig extra tacksam som bor i Sverige och har lärt mig allt detta under åren i skolan och jag önskar att fler av människorna i min närhet använde sig av denna kunskap!

    Förstår du vad jag pratar om? Kanske inte, så låt mig förklara!

    (Jag kommer använda kodord för att slippa bli avstängd då sociala medier inte gillar när man delar fakta rörande detta ämne)

    Du som väljer att vaxx!nera dig...

    Har du läst på? Och då menar jag inte om du har lyssnat på media eller någon du känner som sagt något, utan har DU LÄST på? Faktum är att tillverkaren själv ber dig göra det: ?Läs noga igenom denna bipacksedel innan du får detta v4xx!n. Den innehåller information som är viktig för dig?.

    Jag hoppas du har läst på så att du kan basera DITT val om v4cc!nat!on på den individuella nyttan och risken!!

    Gör du det ?för att alla andra gör det?? och för att ?du vill kunna resa??.

    I så fall tycker jag att du gör det av fel anledning! Resa kan du göra ändå med negativt test!

    Jag har spenderat väldigt många timmar på att läsa om detta och jag är orolig att ni är så många som vågar ?kavla upp? utan att faktiskt läsa på. Utan att ifrågasätta.

    Dagligen möter jag människor som tror att detta är ett godkänt v4xxin.

    Jag dömer inte dig ifall du också trodde det eftersom det är så det formuleras på de flesta hemsidor och i media. Man väljer nämligen bort att skriva ?villk0rat? framför. Skrämmande att man ens får utesluta ett ord som har en så stor betydelse i sammanhanget!

    Om vi vill gå in och läsa på FHM?s hemsida så står det inte något om ett villk0rat godkännande. För att hitta den informationen får man ta sig vidare till EMA?s hemsida och som om inte det är nog behöver du klicka in på vilket v4xxin du vill läsa om, sen behöver du öppna dokumentet som heter ?med!cinsköversikt?. Först då hittar du att det är ett ?villk0rat godkännande?.

    Här kommer lite exempel på vad vi hittar i dokumenten på EMA?s hemsida:

    ?Eftersom C0m!rn4ty har godkänts enligt reglerna om ?villkorat godkännande? ska företaget som marknadsför C0m!rn4ty fortsätta att lämna resultat från huvudprövningen, som kommer att pågå i två år.?

    (Den slutliga kliniska försöksrapporten ska lämnas in December 2023!!)

    ?Det är för närvarande inte känt hur länge skyddet som C0m!rn4ty ger varar. De personer som v4xx!nerades i den kliniska prövningen kommer att fortsätta följas upp i två år i syfte att samla in mer information om skyddets varaktighet.?

    ?Det är ännu inte känt hur v4xx!nation påverkar spridningen av S4R8 - Co\/ - 2 - v!ru8et i samhället. Det är heller inte känt ännu i vilken grad v4xx!nerade personer fortfarande kan bära på och sprida v!ru8et.?

    Jag fick förra veckan hem ett ?kavla upp?-utskick från Region Skåne där de uppmanar till att v4xx!nera sig och stod: ?v4cc!nat!0n hjälper till att minska sm!ttspr!dn!ngen?.

    Låt mig då hänvisa till tillverkares egen info: ?Det är ännu inte känt hur v4xx!nation påverkar spridningen av S4R8 - Co\/ - 2 - v!ru8et i samhället. Det är heller inte känt ännu i vilken grad v4cc!nerade personer fortfarande kan bära på och sprida v!ru8et.?

    Jag mejlade Region Skåne och bad om hänvisning på underlag till påståendet. Har fortfarande inte fått något svar...

    Yngre människor med normalt immunförsvar tillhör inte någon riskgrupp! Källa på det? Visst! FHM! Det är här kunskapen av att läsa statistik och räkna procent kommer in. Vi kollar min egen åldersgrupp som exempel: 30-39år.

    Sjukd0msfall: 191639st.

    Risken att avlida med ?C? (ja MED ?C? inte av, kommer till detta senare) är 0.02%.

    Vi har alltså en tillfriskningsgrad på 99.98%!!!!!

    Och då tycks det ändå vara läge att propsa på att vi ska ta ett V4xx!n? Är du kanske en som ?gör det för att kunna träffa mormor??. Okej, men låt mig då påminna dig om det jag tidigare citerade från tillverkaren, att man inte vet hur det påverkar sm!ttspridningen och att det inte heller är känt i vilken grad du bär och sprider v!ru8et trots v4xx!n.

    Nyligen offentliggjorde FDA att man skulle lägga till en varning efter att CDC rapporterat att hjärtinflammat!on är vanligare (hjärtmuskel!nflammation eller !nflammation i hjärtsäcken) bland unga vuxna och barn efter att de fått något av de båda v4xx!nen (från M0dern4 eller Pf!zer) vilka riktar in sig på mRI\IA.

    -Nej tack, det står jag gärna över!

    Är du gravid? Planerar att bli? Eller ammar du? Då kanske det är bra att veta att det finns ?inga data tillgängliga? om huruvida v4xx!net passerar placenta(moderkaka) eller utsöndras i bröstmjölk.

    Och om vi ska återgå till den där statistiken? Hur räknar man då statiken på avlidna? Jo, statistiken visar antalet personer med lab0ratoriebekr¨ftad c- I9 som avlidit, oavsett dödsorsak. Dödsf4llen har antingen rapporterats avlidna av behandlande läkare eller har enligt f0lkbokföringen avlidit inom 30 dagar efter en c-I9 diagnos.

    Vilket innebär att i statistiken har man avlidit MED ?C? INTE AV.

    -R0bert W M4l0ne (uppfinnaren av m-RI\IA v4xx!n) går ut och varnar för det som händer just nu. Oroväckande om du frågar mig!

    Det finns massor av statistik att läsa! D¨dsfall, b!verkningar, !ntens!vv*rdade osv... Det vi dock inte har någon som helst aning om är vilka långtidsb!verkningar som väntar. Jag vågar inte vara med på detta tåget, det finns alldeles för stora risker för min egen del - som dessutom varit post!tivt testad för C. Men det där med t-celler är en helt annan historia och det går jag inte in på i detta inlägg. Jag kan dock tipsa dig som testats pos!tivt att ta en titt på det samt fl0ck!mmun!tet! ;)

    Jag väljer att stänga av kommentarsfältet eftersom jag vill hålla inlägget till faktan och statistiken.

    Källor: FHM, CDC, EMA, FDA.

    Fritt att dela. :) "


    Jag var inne och läste om vaccinet på läkemedelsverket innan jag bestämde mig för att låta bli. Många gör inte det utan dras med i hysterin runt detta.
  • Ess
    klyban skrev 2021-07-06 14:46:04 följande:

    Vi förstår att du inte har en susning om varför du har denna ologiska åsikt.
    Och jag inser att vi aldrig heller kommer få reda på det heller.
    Vilket är galet udda och med tanke på hur du håller på, kan det vara så att du inte har en susning vad det är som det stod på läkemedelsverket?


     


    Det är galet ologiskt att sälla sig till den grupp som dör som flugor, mot den grupp som tar vaccinet som bråkdelar av bråkdelen dör.
    Men fakta kommer man till lett helt annat ställe än dig, det är värt och notera med antivaccer propaganda.

    Det mest komiska är att "bara" 3 250 000 000 har redan banat vägen för din ologiska rädsla irrelevans.


    VI behöver inte förstå något överhuvudtaget. Jag skiter ett gott stycke i vad du anser om saken.
    Dör som flugor, vilket kvalificerat skitsnack!
  • Ess
    klyban skrev 2021-07-06 17:41:04 följande:

    Osaklighet berättar aldrig något.

    Det är faktiskt ingen som vet varför du inte tar vaccinet och vad detta baserar sig på för fakta.
    Och efter så många försök vi har gjort med dig, så inser jag det aldrig kommer heller.


    Dock antalet och tid berättar något som du vägrar ta in.


    EpicF skrev 2021-07-06 17:17:58 följande:
    Av döma vad det du skrivit så verkar du inte förstå det.

    Om åsikten är farlig utan fakta eller inte spelar ingen roll eftersom det inte är du eller någon annan som bestämmer om folk ska ta covid-19 vaccinet. Det är upp till var och en att bestämma det. Kanske i några fall i samråd med läkare

    En åsikt utan fakta berättar inget av värde, då den inte vill beröra faktan som berättar att COVID-19 är farligare än vaccin och med den extrem övertydlighet.


    Jaså, är det frivilligt med att ta vaccin, det var något nytt igen.


    Pfizers är godkänt vaccin, och alla läkemedel har en uppföljning även efter studierna och godkännandet.


    Låter som du blandat ihop saker igen och USA som nödgodkände.


    EpicF skrev 2021-07-06 17:25:04 följande:
    Jaha, och det har du en vetenskaplig källa på? Eller är det kanske enbart din åsikt, baserad på ingen fakta?

    Har du källa på att det magiskt uppstår biverkningar 5 år senare?
    Jag har åsikten att magi inte existerar, utan fakta är det enda som gör i ett faktabaserat ämne och biverkningar, fantisera om biverkningar är det din åsikt?

    3 250 000 000 doser i världen berättar något helat annat.


     


    Hoppas du inte har blandat ihop det med rapporteringen av panderix och den tid det tog att gå igenom materialet.
    Som sen visade sig inte visa någon direkt ökad prevalens av narkolepsi per capita.


    Visar hur många som vågar, kunde du inte räkna ut det själv?


     


    Vad vill du diskutera om antalet vaccinationer, om svaret är inget.
    Så ställer jag mig frågande till din citering av mitt inlägg och dessa Solig


    EpicF skrev 2021-07-06 17:27:07 följande:
    Eftersom hon inte vill vara med på massvaccinering (för ja, det är massvaccinering!) så är det hennes tyckande, ingen desinformation och konspirationsteorier.

    Ess kommit med en hel hög av desinformation, som att LMV säger något och att detta gör så man iten ska ta vaccinet.
    Men berätta vad är, det ingen som vet.


    För en desinformatör gör att sluta diskutera, och istället prata om allt annat än saklighet och som tex åsikters betydelse utan fakta och ad hominem.


    Gå in på läkemedelsverkets hemsida, det står där. Det svenska läkemedelsverket.
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?