Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2021-08-03 14:15:21 följande:

    Jobbigt med alla symptom som dyker upp och trappas upp för dig nu.

    Jag förstår tiden måste sega sig fram nu när du väntat så länge med tanke på missfallet också. Men snart ska du se att ni är där då bebisen kommer och det kommer säkert kännas som att tiden gått jätte snabbt iaf:)


    Åh tack! Jag tror det också, segt att vänta men när man väl kommer fram dit man längtar känns det som att det gått snabbt :D Jag är glad att jag har symptom, känns som det tyder på en frisk graviditet. Det känns väl mest lite snopet att det kom nu när det släppte förra graviditeten :)

    Hur känns det för dig nu?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-08-03 16:17:23 följande:
    Det är bra du tänker positivt och ja jag antar att det tyder på en frisk bebis när du har det på det viset. Det kanske är så som ni diskuterat här tidigare att det är olika på när man får symptom och vilka beroende på om det är en pojke eller flicka som växer där inne :)

    Likgiltig. Om jag ska uttrycka det med ett ord. Just nu känns det som att det kvittar om vi får barn eller inte. Vilken känns hemskt nu när jag säger det, men det kanske bara är en sån fas jag har just nu.
    Ja så kan det vara, så nyfiken på vem det är därinne! :)

    Usch förstår att det har kommit till det! Men kanske bättre ändå än att känna ständig sorg och stress. Det blir nog en skyddsmekanism av kroppen. Självklart vill du ha barn mest av allt innerst inne och när ni väl får det där starka plusset och ligger inne på förlossningen med er bebis i famnen kommer hela den här jobbiga resan ha en poäng. Det kommer bli underbart, men jag förstår att det är svårt att känna så nu. Det är bara att fortsätta framåt, snart kommer ni i mål på ett eller annat sätt<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-04 07:55:19 följande:

    Så frustrerande, jag skrev ett svar igår men verkar som det hände något när jag uppdaterade för nu finns det ingenstans.


    Det är 5:e försöket nu i augusti, men totalt har vi ju försökt sedan augusti förra året, även om jag va gravid i nästan 6 månader av dom så är vi ju på ruta 0 ändå. 


    Läste att covidvaccinet påverkat menscykeln för en del. Haft demonisk mensvärk, mycket värre än när jag fick mf, började senare och nu verkar den efter bara 2 dagar ha avtagit.


    Jobbigt att du fortfarande mår så illa och att symptomen blir värre när den "sköna" andra trimestern ska börja =/ Men det blir ju tydligt att det är någon där inne iaf då, skönt också att du fick veta vad blödningarna beror på. Annars brukar det väl vara spökveckor runt då?


    Åh nej, avskyr när det händer!

    Även 5:e försöket känns väl som en evighet, men som du säger är det egentligen mycket längre för er :( Jättetråkigt, beklagar det. Hm, har du bara blödigt i två dagar? Men du har testat negativt upprepade gånger? Känns väldigt trist om menscykeln ska börja strula nu också. Hoppas det ordnar upp sig nu till kommande äl, tar du fortfarande tester?

    Jag har inte mått illa alls första typ 13 veckorna så jag har ändå haft det väldigt enkelt! Bara spytt på morgonen men inte mått illa. Så jag ska väl inte klaga egentligen. Var bara beredd på att även spyorna skulle sluta nu hehe. Ja det var väl det jag var beredd på, spökveckorna! Men det verkar bli precis tvärtom för mig haha. Förutom att jag spydde hade jag typ spökveckor första veckorna, eftersom jag även blödde kändes det inte som att jag var gravid, lika jobbigt som att ha mens men konstant och oro istället. Det är inte så jättetrevligt att just vara gravid, jag vill verkligen bara få min bebis, men en av fördelarna är att slippa mens men det har jag inte gjort denna gång då. I slutänden är det dock så värt det! Längtar verkligen till förlossningen och bebisen.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-08-04 18:09:44 följande:

    Ja det är nog som du säger :) tack för att du bryr dig så mycket <3


    Det gör jag verkligen! Är en sån fruktansvärt känslofylld person. Vill verkligen bara att alla människor på jorden ska må bra och få vara lyckliga. Funderar mycket över varför det inte är så. Men jag vet att det kommer komma till er i sinom tid. Längtar så mycket tills jag kan läsa om ditt plus här inne. Vad glad jag kommer bli den dagen! Hoppas du kan njuta riktigt ordentligt av sommaren under tiden!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Minitvåan) skrev 2021-08-04 20:50:47 följande:

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    26/8 Första

    29/8 Babymakeing

    6/9 Minitvåan

    Och dääääär kom mensen! Men jag är faktiskt mest glad ändå. Positivt LH-test innan ägglossning, och nu en mens som kommer när den ska. Det finns hopp för maskineriet ändå! Bättre lycka nästa månad för mig.... Peppkramar till er andra som också kämpar!


    Kul att du kan se det med positiva ögon! Nästa månad blir din månad då nu när allt tycks fungera som det ska :D
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-05 16:39:38 följande:

    Blödde väldigt mycket dag 1 och 2, inte så att jag fick något på bindan förutom nån gång men när jag gick på toa så rann det som tusan.

    Dag 3 fanns det inget alls i bindan när jag vaknade och det kom inget när jag gick på toa på morgonen. sen resten av dagen kom det en del när jag gick på toa förutom innan jag skulle lägga mig då kom inget alls.

    I morse (dag 4) hade inget kommit under natten och inget vid toabesök. Vid 10-tiden kom typ 2 droppar och efter lunch blev det liiiite rosa på pappret. 

    testade senast i måndags, samma dag som mensen kom och då va det negativt och med tanke på hur mycket som kom första två dagarna så har jag svårt att tro att det va nått annat än mens även om jag har en dröm om att det bara va en genombrottsblödning. 

    Ah okej, tänkte att du mått illa också när du kräkts. hellre kräkas sällan än må illa hela tiden hehe. Förstår din oro! dels när man har bagage av tidigare händelser och när det inte löper på klockrent så är det ju omöjligt att inte oroa sig. <3


    Hm hur har det gått? Har du tagit något mer test?

    Nej, jag har mått oförskämt bra faktiskt, har väl mått lite småilla på morgonen innan kräkning men oftast har det släppt direkt efter. Jag är väldigt tacksam för att ha mått så bra ändå! Snart ul, då får vi se hur allt ser ut därinne mer ordentligt. Önskar och hoppas så innerligt att allt är bra men det finns en ständig liten gnagande röst att förbereda mig på det värsta ändå.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-08-09 23:52:48 följande:

    Grattis!!!

    Skönt att allt gått bra.

    Njut av bebislivet <3


    Hur går allt för dig? :)<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-08-11 00:47:18 följande:

    Det går bra. Går in i vecka 15 på torsdag. 

    Mår bra men fortfarande jättetrött hela tiden och har börjat nojja över att jag i övrigt märker så lite av graviditeten. 

    Såg bebis senast på ultrajudet för NIPT v11 och det är lååångt kvar till RUL v20. 

    Så konstigt att de dragit in på tidigt ultraljud bara för att det är sommar.... Om det är nåt knas vill man väl veta det INNAN v20? Eller?  :o 

    Men förutom oro och nojja så är det toppen. :) 


    Åh vad snabbt det gått! Jag har, förutom spyorna, knappt känt av något heller! Sen även pga blödningarna känns det typ som jag haft mens så har verkligen inte känt mig gravid! Har rul nästa vecka, blir vecka 18+2 enligt mens. 17+4 enligt privat ul men det ändras inte förrän rul. Skönt ändå att du fått se bebisen, jag har sett en gång privat och 3 gånger på gynakuten hehe. Men det är 3 veckor sen nu och då sa läkaren att det var inget att oroa sig över och att det skulle försvinna så har inte varit inne mer.

    Ja här var det inte pga sommar, enligt min bm var det personalbrist pga covid. Alla regioner har inte ens tidigt ul vet jag men har de det som rutin i ens egen region räknar man lite med det. Håller med att halva graviditeten är alldeles för sent att få besked som kan innebära att man behöver avbryta graviditeten. Tur att vi förhoppningsvis slipper det eftersom vi ändå fått se våra bebisar.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-08-02 18:00:55 följande:

    Stort grattis! Gick faktiskt in för att höra hur det går för dig! Så skönt att allt gått bra!

    Jag är i v36+2 nu och än är jag frisk. Har slutat med trombylen nu, läskigt. Inte lång tid kvar :)


    Är du fortfarande gravid eller har bebisen kommit? Hoppas allt går bra fortfarande! Nu är det ruggigt nära om du inte redan fått bebisen. Lycka till!<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-07-31 13:02:30 följande:

    Vad kul att höra från dig igen och största grattis till erat mirakel!<3


    Hur mår du, hur går det? Vilken vecka är du i nu? Hoppas allt går bra! Kram
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu