Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2021-07-03 22:35:20 följande:

    Tack för peppen! Nu känns det dock som att jag inte vågar tro eller hoppas på något nå mer. Kanske är bra så, då blir jag desto gladare om/när plusset kommer vid något tillfälle :)


    Låter smart att inte hoppas för mycket, plusset kommer kännas amazing när du får det!! Hoppas snart! När tänkte ni ta kontakt angående utredning annars?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-04 20:09:57 följande:

    Ja jag får se det så att kroppen verkar ha hittat sin rytm igen. Det sjuka är att om det hade tagit sig denna månaden så hade jag fått samma bf som när vår ängel kom. Så på ett sätt lite skönt också att han får behålla sitt datum för sig själv.


    Himla trist med mensen! Men skönt att kroppen verkar återställd. Håller med dig att det kan vara skönt att slippa dela den månaden, med tanke på hur tungt det varit för dig så kanske det skulle blivit jättejobbigt varje år<3 Hoppas du får tid att lugna ner dig och samla dig lite i sommar och får ett plus nästa månad.

    Hur känner du inför augusti nu? Jag är så tacksam att jag är gravid men kan fortfarande känns ett sting av smärta när någon nämner september i samband med bebisprat.
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-07-04 21:23:43 följande:

    [/quote]

    Åh vad ledsen jag blir för din skull, hoppades verkligen för er men som du säger, skönt att mensen kanske sköter sig mer nu! Håller verkligen tummen för ett plus i augusti<3


    Hur mår du och hur mår tvillingarna? Börjar du bli stor nu? :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-07-05 10:35:42 följande:
    Jag mår bra men tror jag redan börjat få foglossning. Så hemskt ont i ena ljumsken varje kväll:( får se dom först nu på torsdag så har gått 3 veckor sedan sist. Hoppas verkligen det ser bra ut fortfarande med dom små!! Ja jag ser väl ungefär ut att vara lika stor som jag var med sonen i v 35 och är i v 21 nu haha. Hur mår du? Spyr du fortfarande varje dag?
    Åh fy, men du har klarat dig länge ändå med tanke på att du bär på tvillingar! Fick du foglossning i din förra graviditet? Hoppas det inte blir så mycket värre. Med min son började jag känna av foglossning redan i vecka 7, visste inte då vad det var men blev värre och värre med tiden, helt galet! Åh då är det snart dags igen, spännande! :D Känns som att det kommer se bra ut, tror ni kommer klara er fint alla tre! :)

    Ja så himla skönt, jag spyr nästan varje morgon, känner även av foglossning redan i ryggen/skinkan. Känns bara bra med symptom. Jag blöder fortfarande titt som tätt, fruktansvärt påfrestande :( Var inne på gynakuten idag igen och fick se en sprattlande liten vilde där inne! Hon mätte även och veckan stämde överens med privata vul som jag gjorde för 3 veckor sen så för första gången sen positivt test känner jag mig bara glad och lycklig och känner verkligen att nu är jag gravid och väntar barn!! :D Har inte riktigt vågat erkänna det förut pga missfallet och alla blödningar och varningar om ökad risk för missfall. Men jag grät av glädje i bilen och nu äntligen kom det förväntansfulla pirret i kroppen att en bebis växer i mig, vår bebis, äntligen :D Känner mig så lycklig nu!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-05 12:51:07 följande:
    Hoppas kan man ju alltid :)

    Vi ger det två försök till annars söker vi till utredning. Dom har ju ändå stängt nu under sommaren och öppnar för nya sökningar i mitten på augusti. Och det är väl där i kring det blir bim för augusti så bommar vi då också så söker vi direkt.
    Jättebra, skönt med en plan. Gud vad mycket jag hoppas att ni får plus nu, vore så roligt och välförtjänt!! :D
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-05 14:12:25 följande:

    Ja det känns ju som en liten tröst i det hela att den planen finns där och väntar även fast jag aldrig vill komma dit egentligen. Det blir att kännas som man inte kan den mest basic sak som finns på denna jord när man försöker så länge utan något som helst resultat. Men nån gång ska det väl förhoppningsvis gå :)

    Läste det du skrev innan om hur det känns nu. Blir glad för din skull att du äntligen kan känna glädje och lättnad för att det här går vägen. Det förtjänar du <3


    Förstår att du helst gärna undviker det steget! Men hjälpen finns om det kommer till det<3 Så är det verkligen inte, det är inget ni styr över och det kommer att lösa sig. Med det sagt kan jag föreställa mig den känslan, när jag var gravid med min son hade jag inte en enda sammandragning eller förvärk. Jag gick över tiden 9 dagar och när förlossningen startade så startade den verkligen. Jag grät i flera veckor innan för jag kände att min kropp var hopplös som inte fattade hur man födde barn, en sån basic sak som ?varje? kvinna ska klara. Jag kände mig värdelös just då att min kropp inte fattade att det krävs lite förarbete när man är gravid inför förlossningen. Men det är inget vi styr över. I mitt fall kom förlossningen igång själv men vi fick en del hjälp på traven under processen men så är det ibland. Tacksam att det finns hjälp att få, men så kände jag inte just då!

    Tack så mycket! Det känns så annorlunda nu, jag är jättespänd och förväntansfull och vill bara berätta för alla och snabbspola fram till förlossningen och bebisen :D Var så mycket oro med min son och man visste inte vad som väntade, allt var så nytt. Nu vet jag vad som kommer och jag vill dit nu nu nu!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-06 07:46:01 följande:
    Jo det är ju ändå tur att det finns så man kan se om det faktiskt beror på något annat än tid.

    Jag tror tyvärr att det är en väldigt vanlig känsla oavsett i vilket stadie man är i på den här resan. Det är nog lätt att känna sig otillräcklig på många plan.

    Måste vara underbart och mysigt att du kan känna det så nu. Har ni berättat för någon än? :)
    Visst är det så!

    Undrar om det är en svensk grej eller något som varje människa erfara, att känna sig otillräcklig, särskilt när det kommer till barn.

    Verkligen! Bara för min bästa vän och imorgon berättar vi för min mamma! Skrattande Hon ska vakta vår son så jag har köpt en tröja som det står "jag ska bli storebror" på som han kommer ha på sig när hon kommer hihi.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-06 08:26:57 följande:
    Fick veta att en kollega ska få barn nu i augusti :( är såklart glad för honom men blir samtidigt väldigt ledsen för min egen del. Jag skulle inte jobbat nu, skulle varit höggravid å stånkat över min foglossning å njutit av sommaren med min familj. Så det känns absolut. Inte så att jag börjar tåras direkt men när jag fick påståendet ?då är det snart dags för en till? så blev jag väldigt väldigt ledsen :( de fick veta hur det ligger till å va väldigt stöttande.

    Och som nu när mensen kommer blir jag också ledsen, ännu ett misslyckande att få ett syskon. Vi ville ju ha tätt och istället för 19 -20 månader emellan blir det över 2 år. Nu börjar jag hoppas att det ska ske innan trollet fyllt 3 iaf.

    Nu håller jag tummarna för 30/7 att det blir ett plus då så jag inte är ?tom? vid bf i augusti.
    Åh juste, kan tänka mig att det knöt sig i magen. Det är helt okej att känna alla känslor! Självklart känner du för din egen skull starkast, du är alltid närmast ditt liv, en förlust känns även ofta starkare än att som i det här fallet "bara gå och vänta på bebisen". Klumpigt att fråga så men vad skönt att ni har lite stöd där nu. Folk är så oförsiktiga när det kommer till barn och graviditeter, fräcka rent ut sagt utan att själva inse det.

    Troligtvis kommer det kännas helt perfekt när ni väl får till ert syskon. När ni sitter med en nyfödd bebis och er lilla tjej i soffan kommer allt kännas naturligt och perfekt att det blev som det blev. Har även läst att för syskonens skull är 3 år mellan optimalt. Det kommer bli fint och bra när det kommer Hjärta

    Ja hoppas hoppas!! Spännande, i såna fall har ni fixat det innan sommaren är över. Önskar på alla stjärnor denna omgång! SoligPlus
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-07-06 11:04:17 följande:
    Måste kännas fruktansvärt :( <3 vad bra att dom var stöttande. Hoppas att det snart blir ett syskon <3<3
    Åh jag är så nyfiken på hur det går för dig! Hoppas du mår bra, nu börjar det närma sig på riktigt Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-07-08 23:27:53 följande:

    Jag mår bra! Och bebis med! :') är i v32+6. Var på TUL som visade en bebis som är över kurvan, ca 2200 g. Blir ingen 600 g bebis denna gång <3 tog blodtryck och protein idag och gick igenom denna vecka med. Så himla skönt! Börjat känna sån glädje nu och börjat styra med bebisgrejer.

    Hur går det för dig? Är blödningarna borta? <3


    Ååh vad härligt att läsa!! Jättekul verkligen, nu kan du vara glad med rätta :D Som du säger, ingen chans för en 600g bebis, allt kommer bli så bra! Det förtjänar du, härligt att du får en sån fin upplevelse nu :)<3

    Nejdu blödningarna är inte borta än. Det blöder inte mycket men spottings varje dag så det finns en liten konstant oro för en större blödning. Men på ul i måndags verkade det inte vara mycket blod kvar och mycket var koagulerat. Bebisen viftade och sprätte med armar och ben och växer som den ska än så länge så nu försöker jag bara njuta. Känner efter rörelser hela tiden haha önskar att det kommer igång snart! Med min son kände jag i vecka 17, bebisen ska väl vara ca 1 dm nu så bör inte vara omöjligt.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu