Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-23 06:09:33 följande:

    Vi fick såklart inte till det igår heller :( dottern kom emellan och nu är äl-flytningarna borta helt å hållet.

    Hon går ju såklart först men ja man blir ju ändå ledsen för vad man kanske kunde fått mer annars. Vi lyckades mysa i söndags iaf så jag hoppas det räckte.

    Haft sån äl-värk att jag nästan tror att det släppte två ägg för det kändes överallt å i två dagar. Brukar aldrig känna att äl är på gång på det sättet annars.

    Sorry för TMI! Men det verkade som alla spermierna va kvar där inne fram till i måndags kväll. När jag gick på toa innan jag skulle sova så kom en lååång seg massa ut. Typ som det kan göra precis efter sex, men Här hängde hela klumpen verkligen ihop å va jätteseg. I vanliga fall kan de rinna ut innan jag ens hunnit på toa, eller iaf under första morgontoaletten. Fattar inte hur de kunde va där uppe så länge utan att rinna ut?

    Blev lite nojig att ingen av dom lyckats bryta sig ut den där massan å simmat upp hehe. Men ja. Tiden får utvisa. mindre än 2 veckor till bim iaf och midsommar kommer emellan å distraherar.


    Trist att ni inte fick till det men det kan absolut räcka! Hoppas verkligen det. Eftersom du ändå hade äl tidigare :) Håller tummarna för din skull.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-23 20:10:57 följande:

    Tack vad gullig du är

    Ja imorgon så vet jag förhoppningsvis :)

    Börjar bli lite nervös


    Förstår det! Gud så spännande. Önskar så innerligt att ni får se hjärtat slå på bebisen. En så otrolig känsla.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-23 23:08:56 följande:

    Osäker på om någon uppdaterat BIM-listan efter mig?

    Hittade den på sida 195 så tänkte flytta fram den lite så jag kan hitta den igen om mensen kommer :)

     

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    3/7 Första

    4/7 Babymakeing

    ?? Minitvåan (utebliven mens)


    Bra idé, annars försvinner den helt. Tänk vad mycket som hänt sen tråden startades. Hur många som kommit och gått, hur många av oss som plussat, råkat ut för förlust av våra plus och tänk hur nära ett par av oss kämpare i tråden är till förlossningen! Heja 4a och Babymama, snart i mål!

    Första och Babymakeing, snart är det er tur också! Hoppas på i sommar för er den :) Minitvåan har inte hörts av på ett tag men hejar på dig med! Hoppas vi som är gravida får gå hela vägen nu och önskar alla i den här tråden har sina efterlängtade bebisar inom ett år<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-24 14:37:59 följande:

    Sååå lättad! 

    Fina hjärtslag och ett fint foster och allt såg jättefint ut. 

    Nu kan man släppa lite på oron ett tag kanske :) 

    Tack alla för all pepp. <3


    Ååh ja vad roligt!! Stort grattis, vilken lättnad, härligt. Blir jätteglad för din skull :)<3
  • Anonym (Lillskrutten)

    Jag ringde imorse och privat var stängt som jag trodde. Gyn ringde upp nu och hon sa att det är försent att komma in på gynakuten idag och de har stängt över helgen. Jag läste någonstans att de hade stängt över sommaren så annars hade jag kanske åkt in! Sååå typiskt :(

    Igår var det bara spottings, idag kom det lite mer blod. Men känns ändå okej. Jag åker in till gynakuten på måndag. Då får vi se hur allt ser ut.

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Hopeforapulsa) skrev 2021-06-24 07:46:17 följande:

    Skönt att det inte kommit något mer blod lillskrutten men förstår oron. Speciellt efter vad ni fått igenom med erat MF. Hoppas du får till ett till ultraljud. Tycker det är så tråkigt att det ska vara så svårt att få ett extra om man känner sig orolig. Jämför med min syster som bor i Stockholm, där får hon göra ett så fort hon känner minsta oro. Så är det absolut inte där jag bor.. Känner mig själv oerhört orolig. Även om jag får se dom varannan vecka så ger det mig bara ett lugn för stunden. Mitt nästa ultraljud blev lite längre fram iom sommar och semester och det känns läskigt att inte gå varannan vecka. En ständig oro det här, oro när man är gravid och oro när dom kommer ut, den kommer aldrig försvinna!

    Håller så tummen för dig idag Litehopplöst att du ska få se ett litet hjärta ticka där på skärmen!


    Tack! Jag åker in till gynakuten på måndag :) Ja supertrist! Särskilt om man är redo att betala eller faktiskt har blödning eller smärtor, då borde de ha skyldighet att undersöka. Åker hon privat eller till vanliga sjukhuset? Varför är det inte så överallt!

    Förstår att det bara ger lugn för stunden med tanke på risken. När är det störst risk för TTTS? I början eller hela tiden lika stor? Visst är det en evig oro med dem älskade ungarna<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-24 15:09:35 följande:

    Men vad typiskt :( 

    Bra att det ändå känns okej och inte är jättemycket blod. 

    Låter som en bra plan att åka in på måndag och få kollat att allt ser bra ut. 


    Ja jag väljer att fortsätta tro att det kommer gå bra hela vägen.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-24 16:02:58 följande:

    Naj! Så typiskt :( Men låter som du har en plan då. Hoppas ni har lite firande i helgen så att den går fort. Snart är det måndag, även om det såklart känns som en hel evighet, och då kan du åka in och kolla.

    Låter ju lovande att det inte är några floder så det är säkert "bara" den blödningen de såg när du va på ultraljudet nu. Jag vill tro det iaf men det där med barn, vilken oro de ger en innan de ens är födda, sen sitter den i tills man själv går i graven. Men det är såååå värt det! 


    Det känns säkert som att det gått snabbt när det är måndag :) Hoppas det och håller med att det känns lovande. Visst är det himla värt det! Jag är bara livrädd att börja om en graviditet igen efter att ha spytt nästan varje dag i 4 veckor och lyckats hålla det hemligt för min man som nu vet och är överlycklig! Pallar inte. Positiva tankar var det, symptomen kvarstår, det är jag tacksam för.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-26 11:26:25 följande:

    Hoppas ni alla haft en trevlig midsommar!

    Tror vi missade vår chans ändå. Kollade min tapp ( börjat med det senaste cyklerna) och från en dag till en annan va den lågt sittande och den kändes lite öppen. Nästa morgon va den så högt att den inte gick att nå igen.

    Samtidigt så känns det som jag behöver kissa hela tiden och när jag går är det hur mycket kiss som helst! Har druckit lite mer än annars senaste dagarna men inte alls så mycket så det borde göra sån skillnad. Ett tryck över livmodern och kan inte ha nått som sitter åt det minsta. Känner mig så kluven. Tror vi missade det samtidigt som jag har ett litet hopp. Dottern har knappt sovit det senaste så naturligtvis har vi bara fått till det en gång men det va samtidigt som positivt äl-test iaf.


    Oj spännande, vet inte vad jag ska tro :D Låter som väldigt lovande symptom! Jag har också varit extremt kissnödig sen start denna gång och som du säger har det kommit mycket även om jag inte druckit mycket extra. Ett av de tydligaste symptomen jag haft!

    Håller tummarna för dig!! När tänker du testa? :)

    Midsommar var riktigt härligt! Hoppas du hade det fint med :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-26 22:33:37 följande:

    Härligt å höra! Ja midsommar va jättefin :) inget regn för en gångs skull och väldigt trevligt sällskap. Sen att det tog från 21- 00:30 att få dottern i säng och att hon tog morgon vid 5 gjorde att man kände sig bakis utan att ha druckit nått hehe.

    Har aldrig upplevt det vid nån av mina graviditeter innan så vågar inte riktigt tro på det helt som symptom. Läste att färgen på blygdläpparna ändras å blir mörkare när man är gravid så ska se om jag lyckas spana in mina imorgon. Blir nog att testa tiiiidigast på lördag eller söndag. Har aldrig testat positivt tidigare än 12 dagar efter prositivt äl-test och på fredag är det 12 dagar sedan. :)


    Ojoj tufft, kanske all spänning som gjorde det svårt att sova. Tur att inte alla nätter är sådana.

    Inte jag heller! Varken med sonen eller vid missfallet, Därför blev jag väldigt förvånad när jag tidigt började gå upp och kissa 2 gånger per natt! Kommer faktiskt inte ihåg exakt när men det var nog ett av mina tidigaste tecken, tillsammans med mycket drömmar och strulig mage.

    Tyvärr har jag inte lagt märke till något angående blygdläpparna, visste inte att det kunde vara ett tecken och jag har inte koll på hur dom brukar se ut.

    Åh vad spännande! Önskar så mycket att du är gravid och att denna gång här hela vägen :D<3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu