Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2021-06-18 21:06:16 följande:

    Nej det är i princip omöjligt. Hade ett försök innan pausen där mensen va en dag sen. Jag har alltid haft en cykel som är jämn och stabil där mensen alltid kommer punktlig 14 dagar efter äl. Så att den var en dag sen gjorde ju att jag hann bygga upp en förhoppning, om än så liten, att nu är dagen då plusset kommer. Men så kom mensen några timmar efter det och sen den dagen vågar jag inte tro på ett plus, då slaget blev ännu hårdare den gången. Det hade varit underbart! :)


    Åh fy vilken trist upplevelse! Så hade jag när vi började försöka också. Mensen var 3 (!!) dagar sen! Bläääää vad besviken jag blev då, den hade aldrig varit så sen, självklart trodde jag att jag var gravid. Spännande känsla att börja tro och hoppas ändå. Men förstår om du inte vågar låta dig hoppas igen.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-19 00:32:11 följande:

    Tack. Hoppas också jag slipper det. :)

    Ja. Ser fram emot februari. Men först tidigt vul och nipt. :)

    Har semester v29. Du?


    Åh förstår det! Ja nu är det nära! Spännande att se lilla bebisen första gången :D

    Jag är fortfarande mammaledig över hela sommaren, underbart!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-20 17:16:46 följande:

    Härligt å höra att allt fortfarande är bra! =D 

    Tack det är okej med mig. Blir ledsen när mensen kommer och tänker extra mycket på den fina lilla plutten vi skulle fått i augusti nu =( men på det stora hela så är allt rätt okej. Jobbar och fungerar någorlunda nu så det är skönt att inte känna sig som en ångestfylld säck med potatis hela tiden.

    Tack <3 jag har höga förhoppningar på denna månaden! Samtidigt som jag är rädd att äl kommer missas pga fotbolls-EM. Sambon kollar alla matcher och jag däckar vid 22, och kan inte säga något till honom om äl för då får han prestationsångest och det blir pannkaka ändå.  

    Hur stor är risken för att de ska utvecklas TTTS? Om de upptäcker att att det skulle skett vad händer då? Finns det möjlighet att göra något åt det så att de klarar sig? Förlåt om jag ställer frågor som kanske är jobbiga =/


    Hoppas det går bra för Sverige så kanske han vill fira! Du kanske kan klä upp dig lite sexigt och titta på fotbollen med honom och då försöka få till något i pauserna (finns det pauser?).
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-06-21 00:39:24 följande:
    Sent svar! Såg att det såg bra ut, så himla skönt!!! :) och att du kunde hålla hemligt för mannen enda tills nu. Jag skulle nog knappt klarat en dag haha x)

    Det går bra för mig! Inne i v31, 30+1. Känns sån lättnad efter TUL så jag får inte samma katasroftankar längre. Nu är bebisen över dubbelt så stor och fått vara i magen många veckor extra. Har beställt vagn och börjat glädjas mer.

    Går på kontroller varje vecka och hittills har allt sett bra ut :) har snart TUL igen men inte lika nervös inför denna.

    Hur mår du? Haft någon mer blödning?
    Ja tack, fortfarande nervös. Haha jaa fattar inte att han inte märkte att jag spydde varje morgon haha!
    Började få lite spottings igår som fortsätter idag. Men inget mer än det. Fruktansvärt jobbig väntan, väntar jag en störtblödning eller lite skvätt? På kvinnan som utförde ultraljudet lät det som att det var ganska mycket blod med klumpar som var kvar. Tycker det är jättejobbigt att inte veta när eller om det ens kommer komma. Sen är jag livrädd att andra bebisen kommer halka med ut med blodet. Haha alltså shit vad sjukt det lät när jag skrev ner det men tänker mycket på det! Vet inte ens om det är möjligt.
    Ojoj bra jobbat!! Nu är det nära det riktiga förlossningsdatumet! Kul att höra att du kan slappna av lite mer, det förtjänar du, att även kunna njuta av att bära ditt barn.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-21 06:48:57 följande:
    Ja det finns halvlekar hehe. Dom spelar 2 X 45 minuter. Men oftast blir det förlängt med X antal minuter i varje halvlek. Men sexiga kläder är inte hans grej tyvärr så att locka honom för det är nog svårt. Fick positivt på digitalt äl-test redan igår på Cd 12! Aldrig hänt tidigare att jag fått positivt så tidigt så funderar nästan på om det blivit fel. Tog ett vanligt äl-test idag men svårt att avgöra om det är stegring eller inte? Men isåfall kanske man kan ha tur att em inte kommer ivägen trots allt =D

    Vad tror ni här om dessa testerna? Det blå är det digitala som gav positivt igår kväll. Det röda är vad jag tog nu på morgonen.
    Haha trist! Kanske helt näck då, pang på! Eller nån snygg fotbollst-shirt.

    Vad kul med äl-testen! Hoppas ni får till det ordentligt nu, räcker med en gång ;)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-21 18:43:34 följande:

    Tack fina ni.

    Så tacksam för denna gruppen.

    Än så länge inget mer blod. Galen värk i magen en stund som jag fick andas och vila igenom men nu är det lite bättre igen.

    Har faktiskt bokat ett privat vul på torsdag. Kände att det va lika bra.

    Bara att vänta till torsdag känns jobbigt just nu :)


    Åh nej fy, förstår paniken, stackare!! Håller med Babymakeing att skillnaden mellan mensvärk och växtvärk är svårt att avgöra. Men galen värk låter inget bra, det är jättebra att du kollar upp det oavsett. Hoppas hoppas det ser fint ut! Bara ett par dagar kvar nu.
    Men ingen mer blödning än eller? Hoppas det inte kommer mer!! När jag fick mitt missfall ökade det från onsdag-fredag. Började med bruna flytningar, sen rosa, röda, kom mer och mer på pappret sen slem, började droppa i toaletten och sist en fors. Är det bara lite på pappret så kan det säkert vara ett kärl eller något som brustit. Det kanske också kan göra jätteont?
  • Anonym (Lillskrutten)

    Nu börjar blödningen på riktigt :( Gick på toa och det droppade rött och kom stora klumpar! Usch vad otäckt, får flashback från missfallet. Känns inge bra. Vet att hon sa att det skulle komma en blödning till men känns så jobbigt. Har läst mycket här om kvinnor som fått en blödning, åkt in, allt har sett bra ut för att bara nån dag eller vecka senare visa ett dött foster?

    Jag har inte ont i magen eller jo men mest precis under revbenen har jag haft ont hela dagen och även mått väldigt illa hela dagen. Åh fy kommer inte klara av att sitta och vänta till vecka 18. Beroende på hur blödningen fortskrider. Är det klart nu känns det ok men kommer det mängder i omgångar får jag panik.

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-22 22:02:44 följande:

    Nej inget mer blod ännu. :)

    Hoppas att smärtan mest är magen som strular.


    Hoppas verkligen verkligen!!<3 Imorgon får du svar :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-22 22:04:53 följande:

    Usch vad läskigt.

    Förstår om du inte kan vänta till v18.

    Ring om det kommer mycket blod. Sa hon inte det barnmorskan?


    Ja jag ska ringa överallt jag kan imorgon tänker jag. Men det var bara klumpar första gången, sen fick jag ?mensvärk? och blödde en del under kvällen men inte jättemycket. Om jag jämför med missfallet var det ingen jättemängd. Om jag däremot inte hade råkat ut för missfall och inte vetat att jag väntade en blödning med klumpar så hade jag tyckt att det var för mycket blod och blivit skiträdd.

    Så mycket oro snurrar i huvudet. Var blödningen tillräckligt stor för att vara färdig eller väntar jag en till. Lever bebisen som levde senast, läste i en annan tråd att en missfallsblödning ökar risken för den kvarvarande graviditeten. Verkar som att privata gyn här är tillfälligt stängt, gynakuten verkar sommarstängt, så enda hoppet ligger på att få en tid till vanliga gyn och det är jag extremt tveksam till. Stress stress stress.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-23 06:00:01 följande:

    Så jobbigt även om du va förberedd på det så förstår jag att oron kommer tillbaka. Kanske lättare nu att ringa för privat ultraljud om den vanliga mödravården inte vill hjälpa dig med ultraljud nu heller. Tänker på att din man vet om allt så att du inte behöver dölja det för honom på samma sätt längre? <3 hoppar det slutat snart och att allt är okej med parveln där inne!


    Ja verkligen, tänkte precis som dig! Men står att de har tillfälligt stängt. Ska testa imorgon men verkar kört :( Blödningen avtog snabbt och vad inte jättestor. Känns positivt just nu men är ändå fruktansvärt orolig.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu