Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2021-06-13 12:24:59 följande:

    Hoppas, hoppas, hoppas nu att det ser bra ut på onsdag. Tänker så mycket på dig så är lika spänd på väntan till onsdag som dig tror jag :)


    Åh haha tack så mycket! Visst blir det så att man känner så himla starkt med alla i tråden :)<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-13 12:47:02 följande:

    Verkar smitta detta.

    Fick också blod på pappret idag. :(


    Nidblödning verkar kunna komma upp till 14 dagar efter befruktningen, 4-5 veckor efter senaste mens och ungefär den tid man annars skulle haft mens. Kan det vara det du fått? :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-13 14:00:18 följande:

    Nej har inte ont och va inte så mycket.

    Skulle haft mens för mer än en vecka sen så är nog inte det.

    Snarare livmodertappen som blöder efter samlag eller nåt annat.

    Håller tummarna att det inte blir nåt mer.

    Har ju inga graviditetssymptom så har ju inga såna som kan försvinna heller. Tog ett test och det sa fortfarande gravid v3+


    Skönt det!

    Aha förstår. Ja det låter rimligt att det kan bero på det.

    Håller tummarna också, hoppas det inte var nåt med det. Bra med testet! Låter positivt :) Hoppas du får mer symptom snart, skönt att känna sig gravid även om det är jobbigt också.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-13 18:25:06 följande:

    Tack. Ja inga mer blödningar ännu så hoppas på det.

    Hur går det själv?


    Bra vad skönt! :)

    Samma här eller ah fick lite brunrött som strimmor bara eller hur jag ska säga, kändes väldigt torkat och gammalt haha så känner mig fortfarande hoppfull. Bara den där tanken hänger kvar att tänk om bebisen (eller fostret kanske man säger såhär tidigt) dog i magen redan i torsdags. Kan inte släppa det. Har läst för mycket om ma. Vill inte övertyga mig att allt är bra heller, måste hålla fast vid den hemska tanken också så jag stålsätter mig lite.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-14 09:41:13 följande:

    Vad som är medicinskt korrekt och vad som är känslomässigt korrekt terminologi skiljer sig ofta.

    Jag hade alla gånger sagt bebis men vill man hålla distans så är foster kanske bättre?

    Minns att jag blev lite upprörd på förlossningen när de kallade vår lilla bebis för fostret bara för att det saknades 4 veckor på utvecklingen. :(


    Jag vill gärna säga bebisen men är rädd att nån ska sticka in med ?öh det är faktiskt ingen bebis nu, det är ett foster!?

    Förstår att det kändes att jobbigt att höra, tror för oss som längtar och försöker blir det en bebis så fort man får plus. Man säger ju inte till folk att man väntar ett foster utan en bebis eller barn.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-14 18:45:52 följande:

    Åh vad skönt att höra! Det är säkert bra och en ?vanlig blödning?

    När va det du skulle på ultraljud?


    Hoppas hoppas med hela mitt hjärta att det är så!

    På onsdag kl 13. Verkligen dags nu. Min man börjar märka av att jag springer på toa mycket hehe.. hoppas nu bara bebisen lever och allt ser bra ut. Annars vet jag inte hur jag ska gå vidare. Alltså rent praktiskt. 95% av mig tänker att det är lugnt och bra. 5% känner sig förtvivlad över att bebisen kanske är död och har panik hur jag ska gå tillväga då. Vart ska jag ringa, måste jag berätta då för min man. Vad gör jag? Vill bara att allt ska vara bra!!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-06-15 13:16:37 följande:

    Så jobbigt med blödningar :( kanske kan lugna med att jag också hade blödningar som sedan avtog och allt såg bra ut. Fick komma in på en koll, visade att jag var lättblödig för en infektion jag inte märkt av och mediciner jag tar kan orsaka.

    Hoppas det ser bra ut på onsdag, håller tummarna!!


    Verkligen hemskt! :( Åh ja det är lugnande att höra, när hade du dom och hur mycket var det?

    Ja så skönt att jag får svar imorgon! Men det har inte kommit igång något regelrätt missfall i alla fall och just vecka 9 verkar vara jättevanligt med blödningar har jag fått uppfattningen. Det som gör mig mest orolig är att jag hade ont i magen samma dag det började.

    Hur går det för dig? Hur mår du? :)
  • Anonym (Lillskrutten)

    Det gick jättebra!! Hon kunde se ?en levande graviditet med blodflöde?. Bredvid den kunde hon se att det varit en blödning och att det var en del blod kvar så hon sa att jag nog får räkna med en till blödning snart. Hon trodde att det varit ytterligare en graviditet där. Så jag förlorade antagligen en tvilling. Frågade om nästa blödning då var ofarlig men hon sa att om jag blöder mycket och får som mensvärk ska jag kolla upp det. Så lite orolig är jag fortfarande men så lättad, tacksam och lycklig!

    Min man blev jätteförvånad och glad, mest förvånad att jag lyckats hålla det hemligt. Han sa att jag betett mig konstigt och att nu när jag berättade det tycker han att min mage har strular under väldigt lång tid haha.

    Var enligt mensen i vecka 9+4 idag, beräknad 8+6 eller 9+0 enligt vul (resultatet var oklart). Med min son blev jag framflyttad 6 dagar så det här kändes super!! :D

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-16 15:35:13 följande:

    Vad skönt att höra!!! Så glad jag blir. 


    Tusen tack! Hur har det gått för dig? :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-16 16:15:37 följande:

    Å så underbart att höra! =D 

    Läst att det är vanligare än man tror med tvillinggravididtet där det blir mf på ena barnet. Eftersom man så sällan får ultraljud speciellt tidigt så upptäcks det sällan. Men va skönt att hon kunde säga vad hon trodde det berodde på och förbereda dig på att det kommer en till blödning så du vet vad det troligen är när det sker. Såklart blir man ju orolig ändå men då kanske det känns lite lugnare. 

    Grattis! =D


    Tack så mycket, ja det känns helt sjukt fantastiskt! Läste en gammal tråd här på fl igår och var halvt övertygad om att bebisen dött, mådde jättedåligt när jag väntade på ul, trodde knappt mina öron när hon sa att bebisen levde!!

    Jag har också läst mycket det om att många graviditeter är tvillinggraviditeter men ena absorberas eller blir ett missfall och andra blir ett barn. Ja det är guld värt att veta det! Då är jag beredd.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu