Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-10 10:03:41 följande:

    En kompis som nu är i V8 (och fick missfall V8 tidigare i år) fick blödningar och slutade må illa. Igår va hon på VUL och såg ett hjärta ticka. Kanske lite hopp finns. <3

    Annars finns det en klinik i Stockholm. Tror den heter fertilitetplus. Som specialiserat sig på att utreda bla upprepade missfall och problem med tex immunförsvar


    Ja lite hopp finns det alltid. Men tror verkligen inte att jag är en sån som blöder i graviditeten med försvunnet illamående och sen visar sig allt vara bra. Hoppas verkligen verkligen att det är så!! Men känns inte så :/ Just för att jag vaknade med ont i magen, blödde lite och spydde inte för första dagen på typ 2 veckor. Tack för din uppmuntran<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-10 13:11:40 följande:

    Jag förstår det hade varit lättare om det skett tidigare men jag hoppas som sagt att det inte är ett mf på g utan att det kommer gå bra för dig :)


    Tack! :)<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-10 13:43:40 följande:

    Du kanske kan boka ett vul imorgon för att få svar lite tidigare?


    Förra gången fick jag till svar att vänta till efter helgen och då var jag i vecka 11+3 så är tveksam att jag får komma in nu när jag bara är i vecka 8+5. Privat har varit väldigt svårt för mig att få tag i och tror de har några veckors väntetid. När min BM ringde till nåt internnummer så fick jag en tid två veckor fram i tiden.

    Men det känns likadant för mig att vänta. Antingen blir det missfall och då kommer det förhoppningsvis igång i helgen, annars får jag svar på onsdag.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-10 14:01:59 följande:

    Är det normalt att va trött tidigt?

    Är så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Sitter på jobbet och vill bara krypa ihop i en boll och sova.

    Har annars inga symptom alls. Kanske lite ömma bröst om jag känner efter och kanske liten tendens till illamående sådär i bakgrunden.

    V5+0 idag


    Har också hört att just trötthet kan vara ett av dom tidigaste tecknen :) Alla symptom skulle jag säga är bra symptom! Utom blödning då för då tror jag alltid man blir orolig...
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-10 18:22:25 följande:

    Hur går det för dig? Känt nå mer under dagen?


    Nja lite, första lilla blodet kom vid 08:30, sen igen vid 10 och sen kom det inte mer förrän 15:45 efter det har det varit lite lite varje gång jag torkar mig. Hela dagen har jag fortsatt mått illa, varit extremt trött och sovit en stund som vanligt, även haft huvudvärk som jag haft typ en vecka nu. Min mage har varit kaos och bubblat och varit gasig. Det fortsatte idag så sen där vid 15:30 fick jag jätteont i magen men liksom gasont som att man verkligen kommer behöva gå på toa snart. Sen när jag gick var det då mer blod, ganska mycket på pappret men inget i toan eller trosskyddet.

    Så klart jag hoppas så himla mycket att det bara är en normal gravidblödning. Jag har googlat och läst mycket och det verkar inte ovanligt alls. Tror det var på Trygghansas vecka-för-vecka som det t.o.m. stod att en blödning är vanligt omkring denna vecka. Tydligen finns det något som heter genombrottsblödning som kan komma när mensen skulle ha kommit om man inte vore gravid. Det är väl omkring den här veckan den bör dyka upp. Så håller hoppet vid liv samtidigt som jag vill ge upp helt så jag inte blir besviken sen. Känns som det blir ett missfall till :( :(

    Tack som frågar <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-10 19:46:44 följande:

    Hoppas det slutar blöda tills imorgon :(


    Åh tack, jag med!

    Är även orolig över när annars missfallet kommer komma igång ordentligt. Förra småblödde det och eskalerade i 2,5 dagar innan det på kvällen sa swosh på toan och ut komma massa blod och klumpar. Är självklart väldigt orolig att det ska dra igång när jag är iväg hemifrån flera timmar :( Vi har massa planer nu eftersom det är sommar, student osv. Har även bokat in extra mycket för jag ville att gravidveckorna skulle gå snabbt men nu är jag livrädd istället. Vad har man ens på sig om man väntar missfall och vill dölja det? Usch känner mig så stressad över det här!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-10 20:14:26 följande:

    Att du ändå har symptom som vanlig gör ju att det hela känns som att det kanske går vägen ändå. Hoppas att det är en helt vanlig blödning och att det inte kommer nå mer. Förstår din oro om alla inplanerade saker och att du kanske måste ta dig igenom dom samtidigt som ett mf. Men du är stark och kommer ta dig igenom det om det nu är så att mf är ett faktum <3


    Åh hoppas! Men nu har jag fått lite som mensvärk och det bådar inte gott att den värken kommer i samband med blödning :(

    Ja både att ta mig igenom dom men just det också hur ska jag göra för att inte börja blöda klumpar nerför benen när jag står i vit sommarklänning typ. Kanske ha ett par tjocka trosor, ordentlig binda och sen cykelbyxor så om jag märker att det sätter igång hinner jag kanske in på toa. Tror jag har nån sån ordentlig förlossningsbinda kvar som jag snodde hem efter min förlossning med sonen. Kanske ha en sån samt vanlig binda över... Blä vad vidrigt och sorgligt det känns att planera för sitt missfall! :,(

    Tack så mycket för dina fina ord<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-10 20:46:45 följande:

    Vad ledsen jag blir för er :?( <3 har inte läst allt nytt som skrivits så hoppas det avtagit under dagen och att det bara va ett blodkärl som sprack!


    Tack! <3

    Fick ganska mycket blod på pappret vid 16 och sen lite lite varje gång jag torkade mig. Men nu senast var det klart. Har dock haft lite mensvärk nu på kvällen så känns inte bra :( Försöker hålla fast vid övriga symptom men samtidigt blir jag så ledsen och stressad så kanske känner mig illamående och har huvudvärk därför.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-10 21:25:19 följande:

    Ja det låter ju hemskt att planera för det. Inte alls kul men det låter som du kommit på en plan iaf om det skulle behövas för en sån dag.


    Tack ja jag kör nog på det nu några dagar när jag lämnar huset så får vi se om, var och när det händer i så fall. Önskar att jag kan vakna imorgon och allt vad blödningar heter är som bortblåsta och sen på onsdag är allt som det ska vara med ett tickande hjärta, eller två. Hoppas alla här vill be en liten bön för mig eller önska på en stjärna ikväll att allt går bra!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-10 23:23:25 följande:

    Å så jobbigt :( men hoppas hoppas hoppas att det stannar där och inte fortsätter.

    Ja det är svårt när man inte vet vad det är man känner beror på. Känns som nästan alla symptom kan bro på flera olika saker oavsett vad det är man känner efter.

    Nattbindor brukar suga upp rätt mycket och det brukar finnas tjockare tena på apoteket som slukar mycket men som inte är så stora som förlossningsbindorna. Tänker att sånna kanske kan va nått så slipper det bli så bylsigt?

    Kram!


    Tack! Jag med!!

    Visst är det så, dumma symptom.

    Åh tack för tipset! Hoppas jag hinner förbi apoteket så ska jag köpa såna. Låter smidigare. Vet inte hur mycket man blöder vid missfall i vecka 9. I vecka 12 när det väl satte igång kom det som en fors med klumpar. Först när jag satte mig på toaletten i och för sig.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu