Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Hopeforapulsa) skrev 2021-06-28 08:53:14 följande:

    Hoppas ni alla har haft en fin midsommar!

    Lillskrutten- Ska du åka till gynakuten idag? Har det kommit nå mer blod? Känns ju lovande att du har kvar dina symtom och att det nog är det BM nämnde på ditt VUL. Håller en tumme för dig idag!

    Litehopplöst- Gud vad härligt att allt såg bra ut, vilken lättnad! Lilla bebisen växer och mår bra där inne

    Babymakeing- Det kan mycket väl ha räckt med en gång! Låter minst sagt som att du hade ÄL där runt när ni myste! När har du din BIM? :)


    Ja jag var på gynakuten, jag har småblödigt varje dag. Det var den snabbaste undersökningen nånsin men bebisen levde än! :D

    Tyvärr mätte hon inte så i efterhand ångrar jag att inte stod på mig om det. Blir orolig att bebisen inte växer som den ska? Hon kunde se att det fortfarande var kvar blod men att det var på väg att koagulera. Kommer det mer blod ska jag kolla upp det igen för det är en ökad risk för levande bebisen sa hon :/

    Så det känns bättre för stunden men är fortfarande väldigt orolig. Trodde att jag skulle komma hem och äntligen kunna börja glädjas och planera framåt men nu känns det typ likadant som innan förutom att jag är lättad över att veta att bebisen lever just nu.

    Tack :)<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-28 10:02:46 följande:

    Ja hur har det gått med blödningarna? Blir det Gyn idag för koll?

    Då kanske det kan vara något, riktigt så illa är det inte än att jag måste upp på nätterna men att ha gått från att kunna hålla mig utan problem under en hel arbetsdag till att behöva gå på toa innan jag lämnar jobbet och sen va kissnödig lagom tills jag kommer hem igen är ny. Och känna ett tryck över blåsan nästan konstant. 

    Hehe nää sällan man är där nere å spanar heller, inte jag iaf. Önskar att jag hade lite bättre koll! Märkte nu att jag nog knappt kollat sen innan jag fick barn så blev lite fundersam över "flärpar" som inte existerade förut haha. men så kom jag på att det va där jag sprack så är väl därför.


    Tack som frågar! Det lät som ett gott tecken att jag inte har haft ont eller blödigt så mycket mer. Känner mig glad och lättad att bebisen lever men väldigt orolig över att det fortfarande är en ökad risk för missfall i och med risken för blödning. Har bestämt att jag ska vänta två veckor på om det kommer en till blödning och annars åka in och kolla om bebisen mår bra och då be att de även mäter.

    Ja spännande, ååh vad jag hoppas! Tycker du gör rätt i att även ställa in dig på att det inte blev nåt. Kanske kan dämpa besvikelsen något<3 Men håller tummarna! Visst vore det bra om man kände sin kropp bättre! Eller att man visste direkt om man blir gravid eller ej!! Denna evinnerliga väntan?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-28 15:02:06 följande:
    Tråkigt med så kort bemötande :( men alltid nått att få se att hem fortfarande lever där inne :)

    Jag letar ju symptom som tusan nu så jag hittar väl massa saker som knappt finns bara för det. Men brukar inte ha några flytningar knappt alls och nu känns det som att det bara rinner emellanåt. Lite som att jag fått mens men att tampongen blivit överfull. Lite den känslan... det är för tidigt att ta något testa tidigt också. Onsdag morgon kanske skulle gå men tror det kommer vara för tidigt för att kunna visa något nästan en hel vecka innan bim.
    Ja jätteskönt att veta det! Hoppas det inte kommer någon mer blödning.

    Oj ja det låter positivt med ökade flytningar. Jag tog ett positivt testa tidigt test en vecka innan bim (även en vecka efter appen sa att jag hade äl men sen blev jag ju flyttat nu 4-5 dagar så har inga säkra siffror på det haha) men det testet var så himla svagt så trodde inte på det, tänkte att det kanske var rester från missfallet. En vecka senare tog jag ett digitalt som jag även postade här.

    Sen tycker jag egentligen att det är absolut smartast att vänta så nära bim som man klarar av. För att öka chanserna att det ger utslag. Vänta till fredag om du pallar det. När har du som tidigast fått positivt test?
  • Anonym (Lillskrutten)

    Lika bra att posta denna igen så den hänger med Solig

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    3/7 Första

    4/7 Babymakeing

    ?? Minitvåan (utebliven mens)

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-28 16:38:54 följande:

    När är bf? Blev du flyttad framåt eller bakåt? :)


    Jag tror väl att jag hade äl typ två dagar efter jag fick positivt test så då va det den 22/6 så imorgon kaaanske jag skulle kunna få ett plus. Va påväg att köpa ett testa tidigt men känns som att slänga pengarna i sjön när jag kanske inte ens är gravid och jag har massa vanliga test hemma, både stickor och digitala. Men du fick positivt så tidigt som 7 dagar efter äl på ett tidigt? Vilken sort va det du hade då?

    Har som tidigast fått positivt 12 dagar efter positivt äl-test så det blir på fredag. Kanske tar nån sticka innan dess men vet redan nu att det inte kommer visa något isåfall Coolså jag skaaa verkligen försöka att hålla mig från att göra det.


    Jag blev flyttad från 9+4 till antingen 8+6 eller 9+0, hon fick olika resultat, så bf blev flyttat framåt medan jag blev bakåtflyttad på hur långt gången jag är hehe. Min cykel är oftast 29 dagar, ibland 27 och har vid ett par tillfällen varit 32 dagar så appen jag använder räknar med 29 dagar och att jag då har äl 2 veckor innan mens. Tog ett CB ultratidigt tror jag det hette, det skulle kunna mäta från 6 dagar innan missad mens. Det tog jag 7 dagar efter förmodad äl och 7 dagar innan bim enligt appen. Men jag kan som sagt mycket väl ha haft äl flera dagar tidigare än vad appen trodde. Testet var även svagt, svagt, svaaaagt! Jag såg klart och tydligt ett streck men svaaaagt, var aldrig tvekan om det var ett streck, mer anledningen till strecket hehe.

    Tycker du ska vänta!! Om du har så många test hemma så slösar du bara pengar, svårt att vänta men du får svar tillslut ändå. Testa med de test du har när det går, jobbigt att vänta några extra dagar men det brukar kännas som att det gått snabbt när dagarna gått förbi.

    Ja håll dig!! Det fixar du, inte långt kvar ändå Skrattande
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-29 10:12:03 följande:

    Förlåt för tjat! Men har du testat så tidigt med "vanliga" test också? Eller bara kört med tidiga test då? Blir lite kluven till om jag ska köpa ett sånt testa tidigt och ta till helgen. Även om jag förmodligen skulle få streck på vanlig sticka också så kanske det blir starkare på ett tidigt? 

    Vi ska bort så om jag ska testa innan måndag kväll så måste jag ta med mig test dit vi ska. Eller om jag bara ska skippa det under helgen och njuta av vin och värme på kvällarna (om dottern nu vill somna). och låtsas som allt är som vanligt en stund till.. fast å andra sidan så vill jag ju inte att det ska va som vanligt heller. såå kluven haha å det kliar efter att testa.


    Haha jag är precis som du! Miljoner frågor tills jag har täckt alla funderingar. Nepp bara CB ultratidigt. Ja känns som att testa tidigt kan ge starkare utslag än vanliga eftersom de mäter lägre hcg-nivå men vet inte om det är så.

    Egentligen borde du skippa, njuta av helgen utan möjlighet till test och sen testa när du kommer hem! :) om du kan hålla dig haha! Kan visserligen vara skönt att veta just om du tänkt dricka. Tänk vad spännande om det är plus, samtidigt om det inte vore plus kanske du är ledsen och orolig under helgen även om det kan vara för tidigt för att testa.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-30 16:56:02 följande:

    Alltså jag vet ju att man inte ska titta på test efter tiden gått ut... men när jag kom hem från jobbet idag och tittar på testet och ser detta kan man ju inte låta bli att hoppas.


    Nej men Gud så spännande!! Särskilt om du aldrig tidigare fått falskt utslag. Hoppas hoppas verkligen Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-01 09:38:31 följande:

    Tog vanligt test nu och det va tokblankt i morse. Får se om det blivit fler streck på det när jag kommer hem från jobbet. Annars har jag köpt ett till testa tidigt som jag chansar med på fredag. Jag som skulle hålla mig till fredag eller lördag med att testa haha. Gick inte så bra.


    Var det något streck när du kom hem? :) Tänker du testa något mer nu eller vänta på (förhoppningsvis INTE) mensen?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-02 20:01:52 följande:

    CD 1 blev det idag så gör ytterligare ett nytt försök, även fast hoppet börjar sina mer och mer nu efter varje misslyckat försök.

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    4/7 Babymakeing

    30/7 Första

    ?? Minitvåan (utebliven mens)


    Kul att ni kommit igång nu igen! Hoppas på att ni lyckas inom tre försök nu! :D
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-03 19:23:08 följande:

    Här började det komma spottings nu så nu är jag lite deppig men njuter av mitt vin med gott samvete iaf.


    Blä vad trist! Så började i och för sig min förra graviditet, fick spottings några dagar innan bim och var säker på att mensen skulle komma men så fick jag plus istället :) Visserligen blev inte den graviditeten så lyckad men ändå, man vet aldrig vad som sker. Det gör du helt rätt i! Ni kommer få plus snart igen också, under tiden får du njuta av allt du inte kommer kunna då.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu