Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2021-07-19 07:29:48 följande:
    Är på äl+4 idag skulle jag tro. Har slutat tempa så kan inte bekräfta exakt när äl skedde men det borde ha varit i torsdags. Fick till det några gånger innan/runt äl. Men tror på att det är vår tur gör jag inte längre.

    Det är som att vi i våra planer för framtiden inte tänker på ett eventuellt barn som vi gjorde för någon månad sen. Förut va det att vi inte vågade flytta eller byta jobb tex för vi tänkte att det vi har är bra och optimalt för om det skulle komma en liten. Men nu är det som att vi planerar för både flytt, studier och jobb byte och att en liten skulle kunna finnas om ett år är liksom inte i våra beräkningar längre. Vet inte om det är att hoppet inte är så stort längre eller om det är avskärmning som gör det. Men det är så det har blivit. Någon gång blir det våran tur, får se när bara :)
    Jättebra att ni fick till det tillräckligt! Ni har försökt så himla länge så förstår verkligen om det är svårt att se ett barn i er nära framtid. Men som du säger, det kommer hända er också! Frågan är bara när och hur. Jag fortsätter hoppas och önska och be för er skull<3 Tänk hur tankesättet kan ändras sådär, blir väl som en försvarsmekanism i hjärnan att skydda sig själv. Tufft att kämpa så dant.
  • Anonym (Lillskrutten)

    Jag var på gynakuten. Det såg återigen bra ut, en liten sprallig vilde därinne<3 Ingen mätning den här gången men det känns ok. Denne läkare kunde se att blödningen berodde på att moderkakan låg och skavde eller nåt sånt. Den bör upphöra om någon vecka när moderkakan växer så jag hoppas verkligen på det. Jag behövde inte oroa mig och det var helt ofarligt. Första gången jag fått höra det så det kändes faktiskt jättebra! De andra har inte kunnat se vad blödningen beror på alls. I alla fall har de inte sagt något till mig mer än att de ser blod och om det varit koagulerat eller ej.

    Nu hoppas jag sparkarna kommer igång när som helst men oavsett har jag bestämt mig för att inte oroa mig eller tänka på blödningarna eller missfall nåt mer. Jag har sett min bebis 4 gånger nu och varje gång till synes frisk och levande, två senaste gångerna vilt vaken och viftande. Nu bestämmer jag att vi ska få en bebis i januari och så är det med det. Alldeles underbart spännande! :D

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-19 15:32:47 följande:

    Tack så mycket fina du för omtanken du visar oss alla <3

    Skönt att du fick reda på vad blödningarna beror på nu och att du kan slappna av och tillåta dig att njuta av att du ska bli tvåbarnsmamma :)


    :)<3

    Otroligt skönt faktiskt! Tänka sig, tvåbarnsmamma. Blir så lycklig av tanken att hjärtat värker! Undrar vad jag gjort för att förtjäna det här. Hoppas det inte rycks ifrån mig nu. Tänk om man skulle vakna och så var allt en underbar dröm
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-19 22:04:50 följande:

    Va skönt att höra! Och bra att denne såg vad blödningen berodde på också. Alltid skönt att få veta så man har lite mer att gå på.

    När har du rul? :)

    Underbart med en januaribebis som lyser upp mörkret under vintern :)


    Ja otroligt skönt!

    Om 4 veckor typ, kändes som en evighet igår men känner mig lugnare nu så det känns okej :)

    Visst ska det bli, ljusstakar i fönstren och en liten hjärteskrutt, jag svimmar av vad underbart!!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-21 16:04:11 följande:

    Tack för stödet 

    Känner mig nästan jobbigt hoppfull om denna omgången så vet hur besviken jag kommer bli nu om det inte gick. Lyckades hålla kvar några av simmarna i 1,5 dygn och när jag kollade då så va tappen placerad perfekt för att ta emot dom så förhoppningsvis har några simmar rätt hehe


    Åh vad kul att ni fick till det! Bra jobbat :D Och så spännande att du känner dig extra hoppfull denna gång, har du känt så innan du plussat tidigare gånger?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-21 20:02:17 följande:

    Om jag känt mig extra hoppfull innan jag plussat? Nää kan jag nog inte påstå. Första gången hade vi försökt 9 gånger innan det tog sig så jag tog ett test på rutin då och blev chockad över att det va positivt. När jag fick mf blev jag istället chockad över att det gick så fort och sen hann jag inte ens få en mens emellan innan jag blev gravid igen. Så blev förvånad då med även om jag såklart hade hoppet uppe så vågade jag inte tro att det skulle gå så fort.

    Känner mig svullen över livmodern nu så hoppas att det är ett bra tecken. Måste försöka sysselsätta mig med massa nu så tiden går fort.


    Jag förstår, lite olika har det varit alltså. Hoppas hoppas, ja försök att tänka på annat!
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-07-22 08:31:57 följande:

    Hej tjejer och förlåt för dålig uppdatering här! Läser varje dag vad ni skriver men har problem att jag inte kan skriva och har fått göra nya konton hela tiden, dumma fl..

    Allt såg bra ut sist så fick enligt rutin ett nytt ul bokat varannan vecka så det var skönt. Hann bli riktigt orolig. Oron släpper dock aldrig vilket jag vet att många känner, man är orolig när man är gravid och man är orolig när dom kommer ut:) har börjat känna tjejerna nu också i magen vilket är så mysigt, något tecken av att det faktiskt är något där inne<3

    Fick du någon stegring på äl testerna babymakeing? Nu ska det bli din tur, håller tummar och tår för det!! När har du beräknad bim?:)

    Vilken vecka är du i nu lillskrutten?:) mår du bra och så annars? Spyr du fortfarande?

    När har du din äl första? Håller tummarna även för dig<3


    Men vad trist att det är så krångligt! Har du kontaktat fl för att se om de kan hjälpa dig?

    Härligt att höra att det såg bra ut! Det kommer fortsätta så :D Vilken vecka är du i nu? Så mysigt att du känner dem! Då har du en bekräftelse på att de lever och rör sig.

    Vecka 14 nu. Tycker tiden går fruktansvärt långsamt! Blödningarna har nästan helt upphört så det är skönt. Nu kan jag få någon enstaka pyttespotting men inte varje dag och absolut inte varje gång jag går på toa. Skönt!! Jag spyr men inte varje dag, mår dock mer illa typ hela tiden nu, trött är jag också. Men det vänder nog snart.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-24 13:06:52 följande:

    Ja även om det bara är en vecka så sniglar sig tiden fram.

    Va skönt att blödningen avtagit men jobbigt att den inte är helt borta :( och tufft med illamåendet. Va det samma sak med första bebis att du mådde illa så länge? Annars kanske det är annat kön denna gången?

    Jag mådde olika med min dotter mot sonen. Och med dottern va min hy perfekt och håret behövde typ aldrig tvättas för det blev inte fett. Med sonen hade jag finnar, fett hår och mycket mer illa tidigt i graviditeten. Kan ju varit tillfällighet också såklart.


    Jag förstår dig!! Tiden går aldrig så långsamt som när man väntar i ovisshet.

    Idag har det varit lite mer spottings igen tyvärr men fortfarande mindre än innan det avtog ett tag. Med min son mådde jag mycket mycket mer illa, konstant hela tiden, jag hade även ?mensvärk? typ hela tiden, så fruktansvärt ömma bröst att jag knappt kunde ta av bh:n efter en arbetsdag. Illamåendet försvann typ helt i vecka 13, övriga symptom lindrades också då har jag för mig. Nu är jag i vecka 14 och illamåendet börjar komma igång ordentligt. Innan har jag spytt men inte mått illa. Inga övriga symptom, kanske börjar känna lite i brösten nu med. Helt omvänt alltså! Lustigt att du också mådde illa tidigare med sonen.

    Kanske kan vara en flicka då eller så är det bara något helt annat haha. Har läst så mycket trådar om det här med symptom och kön och det går inte att utläsa något svar. En hade hemsk graviditet med sonen men jättebra med dottern, en hade hemsk med båda sönerna, en hade hemsk med dottern men jättebra med sonen haha alla varianter finns! Känns dumt att gissa för mycket så råkar man kanske ställa in sig på något och så blir man besviken.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Minitvåan) skrev 2021-07-25 20:48:12 följande:

    BIM-listan 

    9/12 4a (PLUS) 

    20/12 babymama (PLUS) 

    21/12 Håller tummarna (PLUS) 

    15/3 Hopeforaplus (PLUS) 

    9/5 Lillskrutten (PLUS) 

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS) 

    2/6 Litehopplöst (PLUS) 

    30/7 Första 

    30/7 Babymakeing

    6/8 Minitvåan

    Hej igen allihopa. Jag tappade sugen lite med all utebliven mens, men nu plussade jag på ÄL-test i förrgår efter en ordentlig mens innan dess, så hoppas att maskineriet är igång igen. Bebisverkstaden var igång både igår och i förrgår så nu är det bara att vänta tills augusti.... kanske kör vi en gång till ikväll på vad som borde vara ÄL-dagen.

    Lycka till Första och Babymaking!


    Skönt att du är redo för nya tag nu, välkommen tillbaka! Hoppas det går snabbt nu när kroppen verkar igång :D
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-25 23:16:57 följande:
    Min magkänsla sa tjej när jag väntade första och kille när jag väntade andra. Rätt båda gångerna men hade såklart blivit glad för vad det än blivit, bara det blivit något. Med dottern började jag kräkas först i v 12 men skönt nog visste ju kollegorna då så om jag hängde över något staket å kräktes så behövde jag inte dölja det på samma sätt. Samtidigt så sa min svärmor att hon mådde mer och mer illa för varje graviditet så ålder kanske också spelar in? Men med sonen så mådde jag fint från v 12. hade inget illamående alls längre.

    Ska ni ta reda på kön på rul föresten? :)

    Nu letar jag symptom för fullt men allt är förmodligen pms så jag kommer bara göra mig själv besviken nu när jag känner efter hela tiden.
    Jag hade en känsla av kille när jag fick min son, så det stämde. Men nu vet jag inte. Inte än i alla fall. Får jag fråga vad du jobbar med om du hängde över staket och kräktes istället för toalett? :)

    Nej vi tänkte inte det den här gången. Först ville vi verkligen veta. Men sen efter missfallet och tvillingen som inte klarade sig kände jag att könet spelar verkligen ingen roll. Jag vill "bara" ha en levande, frisk bebis. Känns spännande att få det som en överraskning på förlossningen också :D

    Åh det är en hemsk bergochdalbana det där! Hoppas verkligen att det är något på riktigt nu. Jag hade jättemycket ökade flytningar med min son så hoppas det är ett tidigt tecken! Det är dags nu, både för dig och för Första. Det förtjänar ni båda.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu