Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    Borgaren skrev 2017-07-30 11:38:36 följande:
    Och du ska inbilla nån, mig, att du vet varför Sverige går bra, och hur det egentligen förhåller sig.

    Faktum är att Sverige har stora likheter just nu med det som skedde i Spanien och Portugal för 2007-2008.

    Kostnaderna för den enorma flyktingmottagningen har ex. inte alls slagit igenom ännu, det ligger framför oss, i kanske 20- 40 år.
    Sverige har sett till vår omvärld haft en hög invandring i mer än 20 år och det är inget som har satt särskilt stora spår i vår ekonomi. Trots att vi har haft en jämförelsevis hög befolkningsökning har Sverige lyckats med konststycket att ha världens högsta andel sysselsatta. Det är en av förklaringarna till att det går så bra för Sverige.
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-07-30 16:48:10 följande:
    Man kan säga att av våra invandrare har en del bidragit positivt och andra negativt. Tyvärr tycker jag mig se en dålig trend på det området. Alla dessa skjutningar är t.ex oerhört kostsamma för samhället.

    Det jag tycker är lite konstigt är att för bara några år sedan var Sverige i kris. Nånting hade gått sönder. Jobbskatteavdraget var en katastrof. Den sänkta krogmomsen var jättedålig. Även Rut var oerhört dåligt. Vänstermedia producerade spaltmetrar om hur dåligt allt var.

    Hur ser det ut idag? Jo tack bra? Har något ändrats? Näe i stort sett inte. Den endaåtgärd man gjort är att chockhöja marginalskatten för medelinkomsttagare, vilket straffar den enskilde utan att påverka statsbudget.
    Chockhöja marginalskatten? Det var det fånigaste jag har hört på länge. Den statliga skatten har inte höjts. Det enda som regeringen har gjort är att föreslå att man inte ska höja gränsen för när man ska betala marginalskatt för år 2018 vilket kommer att påverkat ökat skatten något för dem som tjänar mer än 38 200 kr per månad.

    Den som exempelvis tjänar 39 000 kr per månad kommer få en skatteökning på 160 kr per månad. Kallar du det för skattechock?
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-07-31 11:30:23 följande:
    Så är det.

    Pengarna räcker inte till allt.

    Man får prioritera.

    Eller så gör man som moderaterna och föreslår fler skattesänkningar när pengarna inte räcker till..


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    anaxo skrev 2017-08-02 07:59:16 följande:
    Du har helt rätt att i Skandinavien så redovisas sexualbrott, våldtäkt och ofredande vilket medför att tex Danmark ligger i topp även Norge, Finland och Sverige medans övriga länder som är med i statistiken endast redovisar där det går att konstatera att det är en våldtäkt.
    men oavsett så är det skrämmande att det är så många män som ofredar och det finns ett stort mörkertal, på något sätt måste vi få stopp på dessa män ett förslag som festivalen i Östersund vile införa var en ny typ av kameraövervakning där man kan zooma in med mycket bra upplösning med hjälp av bildigenkännande 
    men fik ej tillstånd.

    Jag tror att det behövs ett förtydligande. I den svenska statistiken över antal anmälda sexualbrott så redovisas varje brottskategori var för sig (våldtäkt, ofredande, sexuellt tvång, blottning, barnpornografi, sexköpsbrott o.s.v. ) däremot så delar BRÅ inte upp olika typer av sexualbrott i den Nationella trygghetsundersökningen NTU som är en enkätundersökning som BRÅ genomför bland befolkningen varje år. Detta eftersom det skulle bli komplicerat för någon som fyller i en enkät att klassa olika typer av sexualbrott (det finns 13 olika typer av sexualbrott i brottsbalken).


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-08-03 23:38:45 följande:
    Oj, fast det kan ju vara en socialdemokrat också.

    Flashbacks privatspanare lär väl avslöja vem det är.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
    Jag tror inte att det fanns särkilt många socialdemokratiska ministrar i någon av alliansregeringarna..

    "Tomas Tjajkovski, som driver företaget Sommarnöjen, som var först ut med att bygga ett så kallat Attefallshus, en reform den förra Alliansregeringen banade väg för. I den regeringen hade den aktuella ministern en mycket central roll"
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-08-04 05:57:03 följande:
    Aha, då förstår jag. 

    Nu är det bekräftat att det var Anders Borg som på fyllan blottade sitt kön försökte ta på andras kön och använde sig av ett grovt sexuellt språkbruk. Flera av handlingarna kan förmodligen betraktas som sexuella trakasserier. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Är det inte märkligt att det finns folk som vill bagatellisera att den fd finansministern, moderaten Anders Borg har tagit människor på könet? Det verkar som att vissa anser att detta skulle vara en mindre allvarligt sexuellt trakasseri. Sedan kan man undra om det tillhör den moderata kulturen när toppmoderater såsom Anders Borg och Delmon Haffo på kort tid blivit ertappade med att kalla kvinnor för horor..

  • KillBill
    nattuw skrev 2017-08-06 11:19:03 följande:
    Jag kan inte tala för någon annan men poängen med mitt inlägg är att problem löser man genom riktade åtgärder. Är det ett problem med sexuella övergrepp under nollningar så tittar man på om det gäller alla nollningar eller bara vissa nollningar. Om det bara gäller vissa nollningar så får man ta itu med dessa. Om det gäller alla får man tackla problemet på ett annat sätt.

    Det du förespråkar, att skuldbelägga halva världsbefolkningen, ger inte särskilt mycket. Skall man lösa ett problem måste det först brytas ner i hanterbara delar.
    Tänker du manliga moderater eller? Utveckla gärna.
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten