Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    Abegayle70 skrev 2017-08-21 19:20:40 följande:
    Utrikesministern har även sagt "Israel upprörs över allt vi gör", Om terrorattackerna i Paris, skyllde hon på judarna. Hon kritiserar ensidigt Israel med påståenden om "utomrättsliga avrättnigar" och förminskar den terror palestinier utövar mot Israel. Var finns kraven på utredning om avrättningarna av de 5 spanska terrosisterna?
    Som vanligt är det bara Israel som ska kritiseras.

    Fy fan, rent ut sagt, vad skönt det ska bli att slippa representeras av denna antisemitiska utrikesministen Wallström om 3 veckor när jag flyttar.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
    Vad är din kommentar till de judar som slöt upp bakom Margot Wallströms krav på utredning? Vore det inte en bra sak att utreda om inte annat för att tysta människor som vill misstänkliggöra Israel?
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-08-21 19:52:35 följande:
    Dessa judar för inte min talan, den föreningen har dessutom kopplingar till Shit to Gaza och annan extremism. Kommentar överflödig.
    Vem ska utreda? Hamas? Fatah? Det korrupta FN?
    Alla skottväxlingar mellan IDF och terrorister utreds redan nu.

    Det vore bättre om Wallström ägnade litet uppmärksamhet till de utomrättsliga avrättningar som Hamas genomför på öppen gata i Gaza.Människor med påsar trädda över huvudet skjuts med nackskott eftersom de är "förrädare" som tex. köpt och rökt Israeliska cigaretter.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
    Ja du tycker det men det finns som sagt var andra som tycker annorlunda exempelvis en del israeler samt en del judar i Sverige.
  • KillBill
    Abegayle70 skrev 2017-08-21 20:45:04 följande:
    Jaha . ?

    Det finns andra som tycker annorlunda än dig också.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
    Ja och jag respekterar det.
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-08-22 07:58:42 följande:

    Moderaterna och och deras vägval, ja ... 

    www.tidningen.nu/sabuni-viktigt-vagval-vantar-oss/

    Nyamko Sabuni, knappast din normala White Power-aktivist, till och med hon förespråkar nu att Alliansen skall söka stöd hos SD där man tycker lika. Detta adresserat i huvudsak till hennes eget parti, Liberalerna, och givetvis även till C:

    Jag har läst om hur socialdemokraterna behandlade kommunisterna på 50-talet. Det är intressant. Stenhård konfrontation på arbetsplatserna för att hålla dem nere, men i riksdagen accepterade man deras stöd för att kunna regera. Det bör vara modellen för behandlingen av sd: hård konfrontation där man tycker olika, öppenhet att samverka där man tycker lika. Allianspartierna borde konstatera att de inte har sämre förutsättningar att regera än de rödgröna. Majoriteter för sakfrågor ska kunna sökas såväl vänsterut som högerut.

    Alltså precis den omsvängning som M redan har gjort.

    Nyamko Sabuni - ännu en person för vänstern att sortera in bland "högerextremister, rasister och nazister" jämte sådana som Janouch, Heberlein, Bali, Jezewski, Birro, Sanadaji ...


    Så du menar att alliansen ska samarbeta i riksdagen med ett parti som har fd medarbetare (som till alldeles nyligen jobbade på partihögkvarteret med partiledaren) står på Medborgarplatsen och brölar om "Soros små horor"? Någon anständighet har man väl ändå kvar i alliansen?

    I övrigt så tycker jag att du skymfar Nyamko Sabuni genom att jämföra henne med Janouch, Birro eller Heberlein..
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-08-22 16:34:16 följande:

    Det är inte jag som är Nyamko Sabuni. Jag lovar.


     


    Sabuni vill också att Liberalerna ska gå tillbaka till att ställa mer krav på individer som kommer hit och vill bo i Sverige. Bland annat språktester för medborgarskap. Och hon varnar för att gå tillbaka till slappare migrationspolitik och kopplar det till hur många man kan a emot och ändå behålla kvaliteten på den svenska välfärden. 

    Så, vad kommer maktens nätkrigare att sätta för epitet på henne nu?

    För det är ju så: skulle Liberalerna gå på den linje hon förespråkar så är S borta från makten för lååååång tid framöver. Sossarnas mardröm. Då krävs snabb aktion för att minimera skadan.


    Eftersom det är din våta dröm att alliansen ska börja samarbeta med SD så..


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-08-22 17:08:11 följande:
    Inte så att jag misstror dig, men har du en källa på det där påståendet om "horor"?
    Emma Bouvin reporter på DN. Hon direktrapporterande från demonstrationen. Om du googlar så hittar du info.
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-08-22 17:55:54 följande:
    Vem är hon då? Journalist med integritet eller rabiat extremist?
    Journalist med integritet. Dotter till Maria Persson Löfgren på SR som i fjol blev attackerad i Ryssland.
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-08-23 06:52:06 följande:
    Jag ser det som såhär:

    När Alliansen börjar göra upp med SD i frågor där de ligger nära varandra kommer SD att få genom mycket mer av sin politik, mycket lättare.

    Samtidigt, om Alliansen tar SD i hand, så kommer S att vara borta från makten för kanske decennier framöver.

    Nä, ingen sosse ger naturligtvis någonsin upp Makten (my precious) frivilligt men vad ska de göra? Redan idag har vi ett ungefär 60-40-övertag för det icke-socialistiska i Riksdagen.

    S kommer aldrig att kunna regera igen om inte några/något av de borgerliga partierna, eller SD, tillåter dem att göra det.

    Jag ser det så här, i samma ögonblick som alliansen med moderaterna i spetsen på allvar börjar samarbeta med SD så kommer M decimeras till ett mycket litet parti samtidigt som alla social-liberalt sinnade liberaler och centerpartister kommer att fly till socialdemokraterna. Dvs om alliansen börjar samarbeta med SD så är det sista spiken i kistan  för alliansen. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    klyban skrev 2017-08-23 07:13:29 följande:

    Finns det ens liberaler i Sverige, då inte ens det parti i riksdagen som kallar sig liberaler ens är i närheten av att vara liberala.


     

    När Fredrik Reinfeldt ledde moderaterna gick många liberalt sinnade till moderaterna. Många av dem har nu lämnat moderaterna och hittas numera i centerpartiet och hos liberalerna. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten