Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    klyban skrev 2017-08-07 15:44:37 följande:

    Grejen är att man hänger ut honom.
    Det vill man inte med tex invandrare, där har man istället valt att mörka en del av övergreppen.
    En gåta för mig.


    hur många meter var det?
    Grejen är väl att media alltid hänger ut offentliga/kända personer men aldrig hänger ut människor som inte är offentliga/kända.
  • KillBill
    man och nöjd skrev 2017-08-09 08:43:03 följande:
    Det är bara den lilla detalj att ingen högerdebattör hävdar att Alliansen måste samarbeta med SD.

    Du hittar på åsikter åt folk för att sedan kalla dem "skrikhöger", "högerpopulister".

    Du hittar på att antalet våldtäkter i Sverige är omöjligt att jämföra med något annat land. Att det skulle vara omöjligt att plocka ut relevant data. Det är trots alltingen raketforskning vi talar om.

    Fy på mig som tycker de många våldtäkterna i Sverige är ett problem.
    Alla anser nog att en (1) våldtäkt är en (1) för mycket men det är korrekt att det är svårt att jämföra brottsstatistik mellan länder om lagstiftningen skiljer sig åt (vilken den gör när det kommer till sexualbrott). Länder registrerar också brott på olika sätt. En kvinna i Sverige som "dagligen"blir våldtagen av sin make under ett antal år kommer i Sverige att registreras som hundratals våldtäkter men kan registreras som en (1) våldtäkt i flera andra länder. Sedan ska man veta att de allra flesta våldtäkter aldrig anmäls. Man räknar med att det sker 5-6 gånger fler våldtäkter än de som anmäls. Skillnader mellan länder i hur villig befolkningen är att att anmäla sexualbrott kan resultera i stora skillnader mellan ländernas brottsstatistik.

    Om man jämför resultaten av enkäter där olika länders befolkningar får svara på om de varit utsatta för olika typer av brott (tex våldtäkt) så hamnar Sverige på en genomsnittlig nivå när det gäller antalet våldtäkter per capita.
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-08-10 18:33:37 följande:
    Åjo, det tror jag att de gör, i synnerhet som SD:s tapp inte kompenseras av motsvarande uppgång för M.

    Jag tror vare sig Löfven eller jag känner till att han är rökt, tror inte ens att du eller Kinberg Batra egentligen inser att alliansen är rökt, även om M för närvarande kommer med det ena förvirrade förslaget efter det andra.

    Tror du M kommer att motionera i riksdagen till hösten om en grundlagsändring som innebär att man kan fråntas sitt svenska medborgarskap, och tror du i så fall att man får stöd av KD, C och LSkrattande

    Det har blivit mycket av tomt gapande inom M sen Hanif Balianerna eller skrikhögern om du så vill fick inflytande över M-politiken.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
    Ja moderaterna har spårat ut totalt..
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2017-08-10 18:41:12 följande:
    Mm, det är märkligt att det har kunnat gå så fort - och än märkligare att de lanserar förslag som de vet att de forna allianspartierna kommer att definiera som populistiskt verkningslöst krafs medan SD kommer att ge sit stöd till förslaget.

    Kinberg Batra måste ha tappat greppet fullständigt.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
    Ja, jag kan tänka mig att paniken sprider sig på moderaternas partihögkvarter nu när den aktuella strategin bara har resulterat i minskat förtroende hos väljarna. Frågan är vad M ska göra nu? Väljer man att gå tillbaka till den liberalkonservativa politiken så kommer partiet att uppfattas som ännu mera otydligt.
  • KillBill

    Oj, Anna Kinberg Batra har tydligen bestämt sig för att alliansen  nu leds av ett annat alliansparti. Man får väl förmoda att det är Annie Lööf och Centern som numera leder alliansen. 






    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2017-08-21 10:20:30 följande:

    Löfvén håller sommartal:
    "Moderaterna gläntar nu på dörren till SD. Hur ska kampen mot antisemitismen gå till då? I samarbete med parti med rötter i nazismen?"
    Om M har lämnat dörren på glänt mot SD har väl S ställt sig på alla fyra för Fatah - att då ha mage att prata om antisemitism...


    Man ska vara försiktig med att göra barnprogramledare till kulturministrar, särskilt när de pratar och tänker som ett barn.
    I helgen stod Christoffer Dulny på Medborgarplatsen (Christoffer var fram till alldeles nyligen en av Jimmie Åkessons närmaste medarbetare) och skrek till de som demonstrerade till förmån för afghanska flyktingar att de är "Soros små horor". För dem som inte vet det så är George Soros en framstående judisk affärsman. Detta är bara en i raden av antisemiter med kopplingar till Sverigedemokraterna.
  • KillBill
    Rataxes skrev 2017-08-21 18:05:21 följande:
    Jag håller med om att Dulny inte tillhör de vassaste knivarna I lådan, därtill full av konspirationsteorier. Jag är ju som bekant inget större fan av SD, men i detta fall är S lika goda kålsupare, med en utrikesminister som bl.a. yttrat "Judarna kampanjar mot mig". Samma typ av konspirationsteorier. Därtill utsedd av Wiesentalcentret till en plats på samma antisemitlista som Björn Söder.
    Man ska vara försiktig med att göra barnprogramledare till kulturministrar, särskilt när de pratar och tänker som ett barn.
    Nåja utrikesministern förnekar att hon har sagt så och vad jag förstår så finns det vittnen som bekräftar utrikesministerns version.

    Margot Wallström hamnade på Simon Wiesenthal-centrets lista efter det att hon efterlyste en grundlig och trovärdig undersökning om utomrättsligt dödande använts av Israel (i samband med de våldsdåd och knivattacker som drabbat landet). I detta sammanhang är det bra att känna till att hon faktiskt fick stöd av många judar som anser att saken borde undersökas.

    www.gp.se/nyheter/debatt/wallström-har-rätt-utred-israels-svar-på-knivattacker-1.19683
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten