Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Denna moderate riksdagsman är oseriös.. 


    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2023-10-29 17:53:48 följande:
    Hans konto är verifierat av X för att han är en offentlig person i form av riksdagsledamot. Ska han inte få dela något av privat karaktär på sitt konto för det? Det är inte så att han lagt upp det från Moderaternas eller Regeringskansliets konto. Din dumhet är riktigt slående.
    Han konto är verifierat eftersom han har ansökt om en gratis verifiering som representant för regering/riksdag och nu använder han kontot för att kränga begagnade bilar. 

    Det är den som inte ser det olämpliga i detta är är den dumme. :)
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2023-10-30 05:05:02 följande:
    Du fattar inte hans skämtannons, föga förvånande...🤡
    Det är inte Hamas-skämtet som diskuteras.
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2023-10-30 08:11:47 följande:
    Tror du att annonsen var på allvar? 😅🤣😂

    Det är fan klybannivå på dig nu🤡

    Du är rolig du. Först försvarade du moderatpolitikerns rätt att sälja bil på Twitter. När du insåg att moderatpolitikern sålde bilen från ett konto som han själv registrerat som ett myndighets-konto hävdar du plötsligt att allt är ett skämt. 


    Konsumentupplysning: Nej det är inget skämt. 


    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2023-10-31 08:20:25 följande:
    Nej, det är du som är ett skämt... 
    Varför insinuerar du att det inte stämmer att en toppmoderat försöker kränga en begagnad bil från ett konto som han registrerat som ett myndighets-konto?
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2023-10-31 12:02:10 följande:
    Ni socialister har verkligen lite att bry er om när ni hänger upp er på att en moderat riksdagsman lägger in en skämtsam.bilannons på Twitter 

    Desperationen hos er är skrattretande
    Du gör dig bara löjlig.

    Först försvarade du riksdagsmannens rätt att kränga en bil men när du insåg att han använder ett konto som han registrerat för myndighetsbruk så vinklar du det till att han skämtar.
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2023-10-31 12:55:00 följande:
    Er maktabstinens är patetisk.
    Du är så politiskt indoktrinerad att du slätar över det mesta bara det kommer från höger. Det om något är patetiskt. Alla borde förstå det olämpliga med att kränga en begagnad bil från ett konto som någon själv valt att verifiera som ett myndighets-konto. 
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2024-04-18 11:47:53 följande:
    www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77qd/aftonbladet-direkt

    Nu startar hetsjakten på oliktänkande:

    Juntti valde att gå emot partilinjen och rösta nej till den nya könstillhörighetslagen.


    Partiets gruppledare Mattias Karlsson säger att han är besviken på sin partikollega.


    ? Jag räknar med att sitta ner i samtal under veckan och så får vi återkomma om det blir konsekvenser av att hon har valt att ställa sig utanför riksdagsgruppens gemenskap, säger Mattias Karlsson.


    Den reprimand som kan bli aktuell är att Ellen Juntti förlorar sin plats i utskotten som hon sitter i, säger Mattias Karlsson.


    Moderaterna gjorde i alla fall vad de lovat att göra. Värre är det med KD. 
    År 2022 stod Ebba Busch  på Pride och lovade att KD ställde sig bakom förslaget till ny könstillhörighetslag som skulle göra det mycket enklare att byta kön. I går röstade hon tvärt om.  Lömskare politiker finns inte. 
     
    Här kan man se videon. 

     x.com/veolenes/status/1780648663728922801






    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Blått) skrev 2024-07-26 10:22:46 följande:

    Det kan inte vara lätt att vara moderat när man har haft sossarna som en  piska när man försökt att få ordning på invandringen. Sossarna har varit experter på att kalandrar andra partier som främlingsfientliga så fort man vill få ordning på invandringspolitiken.

    Trådstardaren vill inte förstå och ska likt sossarna polarisera verkligheten. Dags att trådsyartafen kritiserar sitt egna parti en att leta fel hos andra. att SD växer är ett bevis för att folket är missnöjda med våra politiker. Varför inte tänka längre än vad näsan räcker?

    Om vi nu ska klandra moderaterna så hade jag önskat att Moderaterna inte fallit för sossarnas påtryckningar. Det är lätt att vara efterklok och just nu visar moderaterna sig vara klokare än S, inte alla gånger men dem flesta.


    Moderaterna få ordning på invandringen  

    Måste jag påminna dig om att det var när moderaterna styrde Sverige som vi fick  världen mest liberala regler för arbetskraftsinvandring  vilket resulterade i att människor från hela  världen enkelt kunde få uppehållstillstånd i Sverige för att exempelvis  skotta snö, tvätta bilar, eller städa  

    I senaste valet gick SD tillbaka och enligt sammanställningar av  opinionsundersökningar (Poll of Polls) så ligger SD en bit under valresultatet 2022 och  är numera bara Sveriges tredje största parti. 
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Blått) skrev 2024-07-26 10:22:46 följande:
    Att SD tappar i opinionen beror på att folk nu ser att det faktiskt blivit sämre när vi har en SD-styrd (M/KD/L) regering.  Mindre resurser till vård, skola och omsorg samtidigt som regeringen urholkar yttrandefriheten och gör det tidigare liberala och frihetliga Sverige till ett kontrollsamhälle.
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Blått) skrev 2024-07-26 12:34:07 följande:

     


    Jag skrev att moderaterna försökte. Att ens nämna invandringsfrågan på tal var att ge mer syre åt sossarna för att  angripa  motparten som främlingsfientliga.

    Arbetskraftsinvandringen kan jag hålla med om att det var dumt. Men fanns det ett bättre alternativ menar du? 

     
    I tysthet såg sossarna till att låta Migrationsverket ta hand om invandringspolitiken. invandrarverket var ?någorlunda reglerat?  men invandringen tre dubblades efter att sossarna gjorde om spelreglerna.
    Sossarna har ett selektivt minne och skulle behöva rehabilitering för sitt sviktande minne.

    Ibland kan jag inte låta bli att fundera på om S har utstuderat invandrarfrågan för att det ska gynna en själv.? S är maktgalna och tar till alla medel för att få sitta kvar vid makten. S köpte röster från muslimska förbund, därutöver är S det enda parti som finansieras ekonomiskt av ett fackförbund. 


    Du tycks inte tänka längre än vad näsan räcker. TV4 gör en dokumentär lägligt innan valet. Det Finns inte en chans i världen för SD att utreda händelsen för att ge sin version av händelsen. Korrupta som Sossarna är ser man till att plocka bort personer som kritiserar dokumentären.
    Jag hade velat att utredningen gick vidare, för då hade vi fått svar på riktigt. Men Peter Hultqvist har sett till att lägga locket på?
    Detta är svensk politik i sitt ess!


     


    Det är patetiskt av dig att skylla på S. under mellan 2007 och 2010 hade M:s regeringsunderlag egen majoritet i riksdagen och under åren 2010 - 2014 hade M:s regeringsunderlag majoritet tillsammans med SD. Även under åren 2015 till 2022 har de borgerliga partierna och SD haft majoritet i riksdagen. 

    Vad är det för dravel om att S har gjort om spelreglerna? Det var M som bad svenska folket öppna sina hjärtan och det var M som införde världen mest liberala regelverk för arbetskraftinvandring.  

    Nu ska du även skylla SDs förlorade väljarstöd på någon annan när SD har sig själva att skylla. Svenska folket gillar helt inte partier som likt Vladimir Putin har anställda troll arméer som pumpar ut politisk propaganda via anonyma trollkonton.   
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    En med många djupa tankar skrev 2024-07-26 14:57:28 följande:
    Tino Sanandajis ord är inte att diskutera faktiska sakfrågor, bara hat-retorik, faktiskt även med en rasism-liknande formulering
    Det är ett direkt citat av den i höger- och SD kretsar så populäre Tino Sanandaji
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Blått) skrev 2024-07-26 16:05:28 följande:
    Du blir bara mer och mer patetisk. Fridrik Reinfeldt var moderat statsminister och då är det förstås bara löjligt att skylla på S.

    M har med SD och andra högerpartier haft majoritet i Riksdagen sedan 2007 och Moderaterna är därför inte i en position där de kan skylla på andra.
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    En med många djupa tankar skrev 2024-07-26 16:35:18 följande:
    Är inte Tino vänster med tanke på hans utfall mot SD med personangrepp?
    Haha Tino vänster?  hur kan du tro det? Tino ligger bakom den konservativa/nationalistiska tidskriften Bulletin.  
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Blått) skrev 2024-07-26 16:53:46 följande:

     


    Visste du att det sista året med Göran Persson som stadsminister (2006) så var invandringen lägre än vad den var förra året när Sverige styrdes av en SD-styrd M/KD/L) regering. 

    Under åren 2007 till 2014 när Moderaterna regerade så ökade invandringen kraftigt med det var inte förrän Sverige fick en S ledd regering som invandringen 2015  reglerades hårdare. 
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Blått) skrev 2024-07-26 17:59:05 följande:

    Det vet jag faktiskt om. Men det var också Göran Persson som blundande för problemen som fanns ute i segregerade områden. Han påstod att allt var frid och fröjd och polariserade verkligheten.


    Han såg till att blunda för problemen och så undrar man varför SD har vuxit?
    Det är när man polariserar samhället som gör att befolkningen ser en annan verklighet. 

    Det är lite det jag menar med propagandan.. Se vad den har gjort!


    Den som vet något om hur våra myndigheter styrs vet att det är förbjudet gör en regering att styra en myndighet. En regering har i stället att verka genom lagstiftning och via regleringsbrev. .Det skedde en uppgång Göran Perssons sista år vid makten och de som borde ha agerat på detta var självklart den moderatledda regeringen som tog över makten (det hade GP sannolikt gjort om han suttit kvar).
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten