Inlägg från: Digestive |Visa alla inlägg
  • Digestive

    Har du förtroende för regeringen?

    Padirac skrev 2019-11-23 13:50:31 följande:

    Då sammanfattar jag 'det uppenbara' och tror att vi kan lämna ämnet

    Du plockar upp en 'nyhet' från SD-nära och SDmedia där en ministers mumlande smear'as för att utnyttjas som propaganda och delar den i de när tråden utan att ange källa.

    Du anger att regeringen inte kan ges något förtroende pga denna mumlings av SDmedias påstådda betydelse.

    Du anger efter detta att frånvaron av media eller sociala media har uppmärksammat mumlingen och att det hela är märkligt och olustigt.

    Du tror själv att det är mer troligt att mumlingen inte har de skäll som SDmedia vill ge det men att det inte är omöjligt då du inte vet vad som rör sig i MJs huvud. Vidare är det märkliga och olustiga att övriga media inte spinner på SDmedias propaganda.

    När källa och källans syfte avslöjas anklagar du andra för att ha gett SDmedia luft och sprida deras propaganda.

    Ditt skäl till att lyfta in SDmedias spinn om mumligen var inte att tänkt att få det kritiska mottagande det fick i tråden utan du avsåg att bara ge olika syn på mumlingen. Det stämmer med din syn på PS opartiskhet att olika politiserat innehåll skapar en opartisk bild.   

    Sen anger du att jag har en mål som helgar medlen (liksom Sdsvansen har enligt dig) men också att du inte vet vilka mål jag har då jag inte är lika öppen på nätet som du är, du vet till exempel inte vad jag röstar på - trots att vi i tidigare trådar diskuterat just detta. Varför du vill att jag ska bryta valhemligheten vet jag inte.

    Min slutsats av detta grävande i premisser och argument är att du okritiskt sprider SDmedias och SDsvansens tankegods och propaganda och att du inte gärna redogör för källorna. 

    Det tycker jag är märkligt, olustigt och att det inte inger förtoende.


    Någorlunda korrekt.

    Jag syftade på att det inte ger mig förtroende för regeringen.

    För min del ska politikerna i riksdagen närvara vid sitt arbete och ha förberett sig väl. Inte mycket begärt för deras lön och då den bland annat kommer ur min ficka så har jag även krav därefter...

    ...men jag förstå de slappa kraven som håller dessa politiker under armarna när flera av dem verkar helt frånvarande redan vid Sveriges utveckling.

    Så helt oavsett meningen med viskningen så ger jag det underkänt.

    Sedan länkade jag till riksdagen och viskningen har likadan tajmning både där som på Nyheter Idag - en verklig händelse oavsett i vilken media den presenteras. Men som sagt så berörs jag inte längre av varken din eller KillBill:s brunsmetning...

    ...ni visar bara upp eran egen flört med extremism. I slutändan så sammanfattar våra handlingar oss och det LÅNGT mycket mer än hur man fick nys om en händelse.
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Rataxes skrev 2019-11-23 14:28:32 följande:

    Åh, lite ryggdunk hos dumvänstern. Vad förvånad jag inte blev.


    Anton Chigurh skrev 2019-11-23 14:43:03 följande:

    Och DET.....skall komma från DIG. Av alla.


    Jag vet inte hur många uppstötningar som har kombinerats ihop för att måla upp högerorienterade av aktuellt folk men det ska såklart hantera annorlunda när det berör en själv.

    Dubbelstocksvänstern känns träffande att summera dem med, om jag nu ska hålla på på samma vis.

    Då talar jag dock enkom om aktuella skribenter - som jag har känt på och kunnat betrakta i snart 10 år - till skillnad från dem själva.

    Det verkar inte finnas en tå som ömmar lika mycket som deras egna här på Familjeliv. Man vill nästan blåsa och sätta på plåster även om det inte blöder.
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Padirac skrev 2019-11-23 14:56:55 följande:

    Du sköter brunsmetandet så väl själv. okritiskt delande av SDmedias propaganda.

    Eller vi kan ju se på det på samma sätt du du själv avsåg i det ursprungliga inlägget. Du säger att du tog upp SDmedias syn på det för att få en mer komplett bild.

    Så när jag anklagar dig för att gå SDmedias ärenden så är det bara en annan syn på det du gör  - vilket ger en mer opartiskt bild på ditt spridande då fler olika vinklingar fått ge sin bild av dina aktivtet. 

    Så se mina väl underbyggda anklagelser om att du okritiskt sprider SDmedias propaganda som en del av en mer komplett opartisk bild 


    Okritiskt? Jag kritiserade händelsen tills jag fann en eget perspektiv på händelsen...

    ...du vet uppenbarligen inte hur man bemöter någonting kritiskt. Men då har jag sällan stött på någon som dömer folk så snabbt heller.

    Liksom KillBill hittar du på mer än vad du tar till dig när folk skriver. Man slutar liksom ta er på allvar... orden väger bara lättare och lättare tills intet alls.

    Återkom när du kan få till tyngd bakom dina ord och inte tom och hetsig brunsmetning. Extrema medel som möjligtvis fungerade 2008 på ett fåtal men inte längre och knappt på någon - numera straffas bara din sak med dessa extreme medel, folk i allmänhet ser bara en passivt aggressivt människa som kastar sig runt med någonting brunt och lättrinnande i en påse.

    Släpp påsen - den luktade inte gott 2008 och knappast bättre 11 år senare.
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Padirac skrev 2019-11-23 15:07:51 följande:

    Noterar du du nu tagit upp en ny vinkling på det ursprungliga inlägget - att det handlar om att MJs repliker inte skulle varit tillräckligt inövade. Och jag fick inte fortsätta fråga dig vad du menade ... 

    Har du kanske ytterligare nya förklaringar att lägga till raden av förklaringar till att du sprider SDmedias propaganda?


    Driver du med mig? Jag bad dig tömma dig ordentligt och du verkar ha presterat frågor därefter också.

    Ska jag svara på frågor du inte ställer också?

    Lägg ner med att förvanska det jag skriver.
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    FDFMGA skrev 2019-11-23 15:06:23 följande:

    Även om du inte höll med mig förra gången jag påstod detta så tycker jag att det är uppenbart att du utifrån din egen förmåga försöker bli skickligare på att argumentera.

    Läser du dialogen mellan dig och Padirac ordentligt och självkritiskt så borde du kunna inse att du bildligt talat får byxorna nerdragna på ditt ursprungsinlägg och att all eventuell brunsmet fanns där.


    Jag har ingen nytta av din bedömning. Du får leta upp någon som behöver den...

    Jag bryr mig inte om hur skickligt jag tar mig fram i en debatt - jag bryr mig om hur hederligt, ärligt och rakt jag står i den.

    Behåll din lättmjölk.
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Padirac skrev 2019-11-23 14:56:55 följande:

    Du sköter brunsmetandet så väl själv. okritiskt delande av SDmedias propaganda.

    Eller vi kan ju se på det på samma sätt du du själv avsåg i det ursprungliga inlägget. Du säger att du tog upp SDmedias syn på det för att få en mer komplett bild.

    Så när jag anklagar dig för att gå SDmedias ärenden så är det bara en annan syn på det du gör  - vilket ger en mer opartiskt bild på ditt spridande då fler olika vinklingar fått ge sin bild av dina aktivtet. 

    Så se mina väl underbyggda anklagelser om att du okritiskt sprider SDmedias propaganda som en del av en mer komplett opartisk bild 


    Och på tal om förvanskning - jag har inte tagit upp det du åberopar som >>SDmedias<< syn och har inte motiverat någonting med att det skulle ge en mer komplett bild.

    Såhär såg de två perspektiven ut i mitt ursprungliga inlägg:
    Digestive skrev 2019-11-18 15:46:21 följande:

    Vad rör sig i Morgan Johanssons (S) huvud när viskningen placeras på ett sådant vis? [1] Menar han vad tajmingen föreslår? [2] Har han dålig tajming när han mentalt övar lite för högt på en - om än helt ovidkommande - passage i anförandet han skulle hålla strax därpå (i början av tredje stycket nedanför):


    Kan du hänvisa till någon så kallad >>SDmedia<< som talar om tajming i Morgan Johanssons (S) viskning? Nej, det kan du inte... för vinkeln denna media använder sig av KONSTATERAR att Morgan Johansson inte bryr sig om huruvida den förda politiken har bidragit till nämnda problem.

    Du befinner dig på ett forum där man kommunicerar genom text. Att förvanska text i ett sådant forum går inte så bra...
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Padirac skrev 2019-11-23 15:36:14 följande:

    Du kritiserade händelsen att MJ mumlade? Eller du kritiserade händelsen att SDmedia sprider vilseledande tolkningar som en del av deras uttalade propagandakampanj?

    Att du tidigare säger att du inte kan förneka att SDmedia har fel liknar till sättet de som sa att de inte kunde förneka att demokratiska presidentkandidaten begick övergrepp i källaren på en pizzeria.  

    Som sagt, se det inte som brunsmetande - se det som ett sätt att få en opartisk helhet då fler olika synpunkter får komma till tals, sådär du vill att SVT ska funka för att vara opartiskt och som du sa i något inlägg om skälet till att du tog upp SDmedias propaganda, för att få fler olika synvinklar. . 

    Men du kanske inte gillar att det är opartiskt, så där opartiskt som du själv definierar opartiskt

    Är inte det märkligt och olustigt då?Jag gjorde en sammanfattning för jag trodde vi var överens om att vi var klara.

    - jag vet att du klarar av detta lilla debakel utan större skråmor. 

    Resten får du släppa i brallorna när du dragit upp dem. Låt oss gå vidare så slipper jag gräva mer i det som kom fram


    Ingetdera, jag har skrivit att jag >>betraktar<< Morgan Johanssons viskning och för det behöver jag ingen utomstående hjälp. Varför jag tog mig till riksdagens material och såg hela interpellationsdebatten där.

    Nej, har inte skrivit att så kallad >>SDmedia<< har fel utan jag håller som sagt den möjligheten öppen - jag håller dock min egen spekulation högre.

    Jag förstår det som att du gillar att gräva i sådant som jag släpper när jag har nere brallorna... det beror på att du hittar på vad som släpps ur min kropp på det viset - för verkligheten om den och den övriga saken, ser mindre trevlig ut för dig.

    Fortfarande i ett textmedium, Padirac. Du kan inte förvanska ordet här hur gärna du än vill.
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Padirac skrev 2019-11-23 15:57:55 följande:

    OK - du drog fram något som gått viralt på SD-nära och SDmedia och lämnar som vi redan konstaterat och du själv sagt öppet för deras tolkning men att det finns bättre förklaringar.

    Du talar om att tajmingen skulle kunna ge belägg för att SDmedias syn - och så vitt jag förstår att du inte kan avvisa det, men att det troligen finns en annan troligare förklaring.Om inte detta är att ensidigt sprida SDmedias propaganda så ... ja, vilken dörr-kod är det på Katarinavägen förresten?

    Du sprider okritiskt SDmedias propaganda, ser du inte det själv?


    Ja, precis, jag kan inte avförda det då jag som sagt inte vet vad som föregår i Morgan Johanssons huvud.

    Nej, det gör jag inte.

    Om denna >>SDmedia<< skriver att regeringens budget inte håller... så har jag inte spridit den vinkeln bara för att jag håller samma möjlighet öppen och det skulle se lagom banalt ut - om man överhuvudtaget inte kunde påstå att regeringens budget inte håller, för att budgeten har vinklats så i >>SDmedia<<.

    Du har inget intellekt med dig när du enbart tänker och kan brunsmeta folk - du vandrar bara med en tankelös extremism bredvid dig då

    Du påstår här och nu att INGEN ska varken kunna 1) TOLKA det som, 2) kunna hålla möjligheten ÖPPEN att eller då 3) kunna komma till SLUTSATSEN att Morgan Johansson (S) menar det tajmingen med viskningen föreslår - utan att sprida propaganda från så kallad >>SDmedia<<.

    Så för att undslippa din och gelikars brunsmetning behöver man alltså hålla knäpptyst om saken - om man inte tycker och tänker som dig och gelikar då (vilket jag ironiskt nog också gör, eller rättare sagt - jag håller en annan spekulation som mest sann och som INTE binder vederbörande till tajmingen per se).

    Och jag ställer inte upp på en sådan vrickad ordning hur du än försöker.
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive
    Padirac skrev 2019-11-23 16:28:58 följande:

    Verkligheten ser definitivt mindre trevlig ut för den som gräver i SDsvansens exkrementer - det som avslöjas är resterna en riktigt märklig och olustig diet där nazism, fascism, rasism, framligsfientlighet, vitmakt kryddas med hat mot demokrati, hederlighet,  ärlighet och rakhet.

    De som köper deras världsbild skulle behöva titta på sin skit för den kan berätta en hel del om vad de satt i sig.

    Men låt nu inte denna 5 dagar långa övning i argumentation lägga sordin på stämningen. Jag är säker på att det finns nya spännande slutsatser som dras fram ur nya exkrementer som SDvsansen eller deras okritiska delare kan klämma ur sig.


    Och den som gräver i mina och hotar om att gräva djupare i dem ska nog tänka sig för både en eller två gånger.

    Vi vänder på det Padirac och så att till och med du kan hänga med:

    - Kan du berätta hur man skulle kunna gå till väga för att överhuvudtaget kunna nämna blott MÖJLIGHETEN att Morgan Johansson (s) menar det tajmingen på viskningen föreslår, utan att du och gelikar brunsmetar den samma?

    Du kommer att komma fram till att det inte går. Och jag behöver inte säga mer för att peka ut de extrema medel som används här, av dig och gelikar - man ska hålla tyst om vissa saker eller då brunsmetas. Antingen eller. Inga mellanting. Det spelar inte ens någon roll om man ger ett så kallat dömande respektive friande perspektiv, inte ens att man poängterar att det senare uppfattas ... problemet enligt dig och gelikar ligger i att man ens nämnde det dömande perspektivet överhuvudtaget - ajabaja!

    Ingen idé att du/ni håller på, ni har inte medlen att komma undan. Jag undrar om du/ni ens riktigt förstår vad ni håller på med...

    ...men, men, svara nu på min ENDA och FÖRSTA fråga riktad mot dina diskurs. Låt oss prova varandras tyngd - dina femtioelva frågor mot min samt min enda mot din.

    Shot.
    Skriver i E-Prime.
  • Digestive

    *inte ens att man poängterar att det senare [friande perspektivet] uppfattas som mest troligt samt motiverar varför...


    Skriver i E-Prime.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?