Inlägg från: Anna J01 |Visa alla inlägg
  • Anna J01

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Maria222 skrev 2014-01-15 18:51:39 följande:

    Hej på er!

    Jag kommer tillbaka hit igen :)

    Fick ju tyvärr MA i höstas, men blev gravid snabbt igen och är nu i v 9! Jag har mått hemskt illa under några veckor, men nu har det avtagit de senaste dagarna och jag oroar mig jättemycket för MA igen... Får tyvärr inte göra nåt tidigt ultraljud här trots att jag har sagt att jag inte är säker på vilken vecka jag är i och är orolig för MA igen. Jag blev istället hänvisad till vanlig gynundersökning för att fastställa graviditetslängden. Känns ju inte så säkert precis... Jag förstår inte varför de är så extremt restriktiva med ultraljud i min kommun!

    Vad roligt att läsa här igen, och vad långt många har kommit. Härligt!


    Hej och välkommen tillbaka!

    Tråkigt att du inte får något vul. Förstår att du oroar dig. Du kan inte be om att få göra kubtest?
  • Anna J01

    Kände bebisen precis! Helt otroligt bara i 13+5

    Var visserligen inte bara sådär helt plötsligt utan jag låg på rygg och klämde. Kände en liten klump tydligt och så "spratt" det till när jag tryckte. Men ändå

    Tror nästan vi har gett upp att hålla oss från att kolla kön på rul. Vi är så nyfikna! Men det är ju ett bra tag kvar.

  • Anna J01

    Tiden går så långsamt!!! Jag längtar så efter vår lilla bebis och det är en hel evighet kvar.

    Börjar verkligen bli sugen på att fixa i ordning allt.

    Har förutom åderbrock och svamp har jag ni börjat känna av höften och iscias mer och mer. Ibland hugger det till så att jag nästan ramlar.

  • Anna J01

    Va härligt med större boende!

    Lite jobbig tajming men nu har du en ursäkt att slippa jobba så hårt

    Det där med foglossning... Jag har under alla mina graviditeter, dock betydligt mer med andra och ännu värre nu, haft ont ovanför ena skinkan.

    Har problem med ischias och har hela tiden tänkt att det är det.. Men nu igår så kollade jag upp hur bäcknet ser ut och fogarna sitter ju precis där. Har liksom inte ens tänkt tanken eftersom ischias-smärtan är precis på samma ställe. Helt annan känsla dock.. Då hugger det till och ilar ner i benet.

    Den här känslan är mer konstant och strålar ut åt alla håll.

    När jag tar det lugnt är det inte farligt alls men igår va jag och storhandlade och städade sen hela huset. Sen hade jag så ont att jag knappt kunde gå.

    Känns lite konstigt att det ska vara foglossning på ena bakfogen bara.. Men man kan ju ha ont bara fram iof. På andra sidan känns det inte alls.

    Ni som har/ har haft foglossning.. Tips? När är det dags att gå till sjukgymnast och kostar det? Är det via mvc eller fixar man det själv?

    Sånt där bälte.. Trycker det på magen? Klarar verkligen inte av minsta tryck på magen. Kan inte ens ha gravidbyxor med mudd..

    Känner mig lite korkad och naiv när det ska ta tre graviditeter innan man fattar vad foglossning är

  • Anna J01

    Har köpt ett foglossningsbälte på tradera nu. Hoppas det passar..

    Här är det typ storm idag. Fy bubblan!

    Å vad jag längtar till sommarn!

  • Anna J01

    Åååå.. Ge mig värme! Och bebis!

    Fy vad jobbigt med migrän och dessutom sjuka barn.

    Jag trodde att man hade bältet utanpå byxorna... Det tänkte nog jag ha om det går. Blir ju skitjobbigt att sätta på och ta av om man ska dra av byxorna varje gång.

    Drog precis på mig mammabyxor för första gången denna gång. Har hittils använt mina vanlig som börjar bli obehagligt tajta trots gumisnodd. Mammabyxor är ju inte så jätteheta.. Med gud så skönt!

  • Anna J01

    Rosa flytningar hela dagen idag med.

    Är säkert ingen fara men man blir ju nojjig ändå. När ska man kolla upp liksom Kombinerat med att jag kännt mig lite... Ja hur ska jag förklara... Besvärad och ansträngd i livmodern och runt däromkring dom senaste dagarna så blir man ju extra nojjig.

    Men det är ju ändå jättevanligt med små blödningar. Ca 30% får det.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3