Inlägg från: Anna J01 |Visa alla inlägg
  • Anna J01

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Hoppas på att detta är den sista magbilden

  • Anna J01

    Nähä här händer ingenting.. Lugnaste natten på länge och trycket jag kände igår är som bortblåst.

    Aja är i alla fall på bra humör och idag blir det fix och storstädning. Kände mig sugen på det och det händer ju inte direkt ofta så lika bra att ta vara på städentusiasmen

  • Anna J01

    Kroppen luras hela tiden.. Ena sekunden känns dets som att jag ska föda när som helst och sen helt plötsligt känns det absolut ingenting.

    Kände mycket tryck och molande under eftermiddagen idag och sen lossnade stora delar av slemproppen. Men nu är det hur lugnt som helst och bebisen ligger jättehögt så allt tryck är borta.

  • Anna J01

    Va roligt med lite "nya" graviditeter här i tråden.

    Jag slemmar som tusan nu. Jätteäckligt! Har lite molvärk och till och med lite fart på magen. Hoppas verkligen det sätter igång innan torsdag. Annars ska jag ringa in och få tid för överburenhetskontroll..

    Nån stockholmare här som vet hur det funkar med igångsättning här? På 41+0 ska jag få göra ultraljud för att se att allt ser bra ut med bebisen och fostervatten och så. Men sen då? Man sätts väl igång senast 42+0?

  • Anna J01

    Nu äntligen kom hon ut vår lilla korv.

    Började känna av värkar vid 8-tiden i morse och 15:28 kom hon ut. 4 kg och 37 cm runt huvudet! Känns som värsta sumon jämfört med de andra 2

    Det va segt på slutet... Va 8 cm när vi kom in men bebisen var ändå väldigt rörlig. Värsta vattenballongen ivägen sa barnmorskan. Dom ville inte ta hål på hinnorna heller för att inte riskera att navelsträngen hamnade i kläm.

    Hade krystvärkar helt sjukt länge kändes det som utan att något hände och till slut kom den stora ballongen ut... Sen kunde bebisen glida ner och då började det hända något under krystvärkarna. Kändes nästan som att föda 2 ggr..

    Är nöjd totalt sett och klarade mig helt utan smärtlindring.

  • Anna J01

    Ja ammningen kan ju vara riktigt jobbig emellanåt. De första veckorna har varit riktiga amningsmaraton med de andra barnen med så jag räknar med det nu med. Hittils så har det varit tutten i munnen hela natten som gäller. Har redan tagit till nappen men det hjälpte visst inte. Hoppas på att det blir bättre så fort vi får till lite rutiner.

    Men AAAJ va ont jag fick i brösten denna gången. Fick blåsa redan första dagen på bb..

  • Anna J01

    Vilken fining Danni!

    Angeni: Å va kul att känna bebisen så tidigt! förstår att du längtar till UL. Ska ni kolla kön?

    Elsa är 5 veckor idag och har precis som de andra barnen rutinen att skrika hela kvällarna. Tidigare var det ju lugn och ro och vuxentid när det stora somnat. Nu är det inte en sekund över eftersom Elsa oftast håller på lite långre än vi vill vara uppe.

    Men hon är ändå helt underbar!

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3