Inlägg från: Anna J01 |Visa alla inlägg
  • Anna J01

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Å grattis!! Va roligt

  • Anna J01

    Igår tog jag årets första dopp. Med alla kläder, stövlar och telefon..

    Vi va hemma hos min pappa som bor vid vattnet och vi satt nere vid bryggan allihopa. Helt plötsligt märker jag att Eira (som snart blir 4) är borta.

    Jag springer direkt längst ut på bryggan och där ligger hon sprattlandes i vattnet ca 1 dm under ytan. Jag hoppade i direkt och fick upp henne på några sekunder och som tur va fick hon inte ens en kallsup.

    Men fy vad läskigt!!! Det hade ju lika gärna tagit flera minuter till.

    Kunde inte sova igår kväll utan låg bara och kramade på henne i flera timmar typ. Nu har vi alla fått lite mer respekt för vatten.

  • Anna J01

    Å grattis Gweny! Va härligt

    Tizi: Usch det låter inte så kul. Vad menas med förkalkad morderkaka? Låter lite läskigt.

    Gissar att det är läkare som avgör igångsättning. Om barn eller mamma mår tillräckligt dåligt eller om det finns risker med att gå över. Som förkalkad moderkaka kanske?!..

    Tror att det kan va lite olika lätt att få till beroende på var man bor och vilken läkare man har. Tur att du har bm på din sida i slla fall.

  • Anna J01

    Hm oj va läskigt. Rör sig bebisen som vanligt?

    Jag hade nog fått panik och åkt in.

  • Anna J01

    Va skönt att det såg bra ut Tizi!

    Min plutt låg på -13% för två veckor sedan vilket är normalt men lite litet. Men igår hos bm så hade sf-måttet ökat rejält så det kanske inte blir en så liten bebis ändå.

    Jag börjar också bli riktigt less nu.. Hade riktig mensvärk häromdagen och det har börjat komma lite slem emellanåt. Men jag vet att jag hade så jättetidigt förra gången men ändå gick jag en vecka över tiden..

    Är ju bara i v.35 så det är ju lite för tidigt för att blrja hoppas på förlossning ändå... 37+3... typ.. Skulle vara bra. Kan vi beställa det.

  • Anna J01

    Har ingen erfarenhet alls av snitt så vet tyvärr inte..

    Gweny: haha ficknupp en jättekomisk bild av en cougar och en typ 18-åring i hip hop kläder bara för att du skriver att det är hans första barn

    (Förlåt om han faktiskt är 18 år och har hiphop kläder!)

  • Anna J01

    Magbild från idag v.35+0

    Så trött hela tiden nu.. Andra barnet föddes i oktober och det va faktiskt ganska skönt. Då kunde man ligga inne och vila i höstrusket med gott samvete.

    Jag kan inte ligga inne när vädret är såhär fint och trots alla krämpor så ska jag "bara" göra det och "bara" göra det i trädgården...

  • Anna J01

    Tack

    Hmm sex ja... Mitt undeliv är ju väldigt åderbråckigt så det är lite svårt. Det är ömt och så kan jag inte slappna av för att jag känner mig så otroligt äcklig och superosexig. När vi väl har haft sex så gör det fruktansvärt ont efteråt.. Kanske är orgasmen som gör att blodflödet ökar i de delarna och då gör åderbrocken ännu ondare. Och sex utan orgasm känns ju lite trist..

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3