Inlägg från: Anna J01 |Visa alla inlägg
  • Anna J01

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Jag tycker tiden segar sig fram.men nu har jag äntligen passerat de första 12 veckorna

    12+2 idag.

    I natt födde en vän sitt andra barn. Hon blev hemskickad och födde sen i sovrummet. Men allt gick bra som tur va. Fan va arg jag skulle bli på sjukhuset!

  • Anna J01

    Oj va häftigt! Men läskigt.

    Jag är jätterädd för att föda hemma just för tänk om det händer något. Kan ju vara en bagatell som blir jätteallvarlig bara för att man inte vet.

    Sitter ensam på sjukhuset och väntar på att få göra kub test nu. Båda barnen har vattkoppor så Pelle är tvungen att vara hemma med dom. Lite nervöst att gå själv.. Är inte så rädd för dåliga värden. Vill bara få se en levande bebis i rätt storlek.

  • Anna J01

    Det gick ganska bra idag. Helt underbart att få se bebisen där inne. Kände verkligen hur det fladdrade till av lycka när jag såg att det var ett helt barn där och ett hjärta som fladdrade. Nu känner jag mig inte bara gravid, nu känner jag att det är ett BARN där inneGlad
     
     Tyvärr visade det sig att jag tagit blodprovet till kubtestet EN dag för tidigt så det var ogiltigt. Fick ta nytt prov men då kan jag inte få svar förrän tidigast på måndag. Men jag känner mig inte så orolig över det. Nackspalten såg fin ut sa hon, jag är ung, röker inte etc.. är blodprovet bra så får jag säkert låg risk.

    Nån som vet om könet är utvecklat i v 13? Tyckte verkligen jag såg en snopp men har för mig att könen ser ganska likadana ut så tidigt. Vi vill ju inte veta men man är ju ändå så himla nyfiken!

  • Anna J01

    Å va spännande Tizi!

    Vet du var du har moderkakan? Säkert bak om du känner mycket sparkar. Min ligger fram så jag får gott vänta..

    Bf är ju också spännande att få. Blir ju liksom slutgiltiga D-day eller ja ni fattar.

  • Anna J01
    Sabina1982 skrev 2014-01-09 12:11:57 följande:

    Tjooo girls!

    V 25 idag så nu börjar d närma sig.

    Va till läkarn idag & blev sjukskriven 25 % en månad framöver, få se hur vi gör månad 2 för sen blir d hemgång med gravidpenning om d nu går egenom men d borde det.

    Har sjukt mycket sammandragningar & jag är livrädd att denna lilla sessa ska bestämma sig för samma sak som sin syster att komma tidigt...

    Isabelle föddes i v 33+4 o jag är livrädd att d ska komma ännu tidigare denna ggn :(

    Kommer v 32 att få läkarbesök så dom ska mäta livmodertappen o hålla lite koll på mig men för mig känns v 32 nästan lite för "sent"

    Är sjukt nervös för allt :(


    Va jobbigt med en sådan oro. Hoppas du blir mer sjukdkriven sen så att du verkligen får möjlighet att ta det lugnt.

    Inga barn innan v. 37!!
  • Anna J01
    Nawifa skrev 2014-01-09 20:44:05 följande:
    Det blev en bugaboo cameleon 3 :) här börjar magen växa nu, men det känns som ryggen och baken växer lika mycket :)
    Å jag älskar bugabo. Har aldrigt ägt någon, bara suktar. Velar mellan en bugaboo buffalo och brio sing nu.

    Dom kostar ju lite:-/
  • Anna J01

    Vi har också en Emmaljunga nu. En city cross.. Har haft samma med båda barnen och ingen sulky så den börjar bli lite sliten. Tycker den är så stor och klumpig så nu vill jag ha en smidigare vagn. Den är jättebra i snö och på skogsvägar mrn i affären, på tåg eller buss och i stsn är det rena döden. Känns som en pansarvagn.

  • Anna J01

    Längtar tills det är dags att göra i ordning för bebisen och köpa lite nya grejer. Känns lite tidigt än och barnrummet är desdutom utlånat som förråd till april

    Att det ska vara så obehagligt att borsta tänderna. Mår inte illa alls längre men håller ändå på att spy när jag borstar tänderna på morgonen. Blä!

    Idag är det - 8 grader här. Känner faktiskt att jag är glad över att jag ska vara höggravid på sommaren och inte vintern. Fy vad bökigt med alla kläder. På sommarn kan man ju bara ha på sig en lös tunika.. Eller gå naken

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3