Inlägg från: Anna J01 |Visa alla inlägg
  • Anna J01

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Haha! Lite smily-fetish i mitt inlägg

  • Anna J01
    Sabina1982 skrev 2013-11-17 11:05:07 följande:
    Men oj jag måste ha missat att du har plussat. Ett jättegrattis till dig!!!

    Ah d är skönt o du minns rätt. Jag mådde riktigt konstigt veckan innan bim & tog test på test men visa negativt. Plussade inte förrens bim +4 så d tog sig på 9:onde försöket. Sen fick jag en liten blödning men än är bebis kvar i magen o jag hoppas den är här för att stanna 4 ever hos oss nu.

    Vi hade ju typ lagt ner våra försök o tänkte vänta lite me att försöka igen men så fort vi gav upp så tog d sig :)

    Härligt att d tagit sig hos dig me nu! Hur länge försökte ni?
    Det tog sig på 2:a riktiga försöket Vart så chockad över plusset eftersom det var negativt på bim-1 och vi hade brstämt för att vänta tills i vår eftersom det inte tog sig.

    Madeleine: Andra barnet kände jag inte minsta lilla förrän i v.20 och då jättevagt i flera veckor. En riktigt fet moderkaka i fram
  • Anna J01

    Jag är i 5+6 idag men har haft mycket känningar innan. Mådde illa redan innan jag fick plus och trodde verkligen min kropp ballat ur helt.

    Mår fortfarande illa från och till hela dagarna men det har tack och lov inte ökat i styrka något. Inte en enda kräkning än så länge. Peppar peppar.

    Lite molande och sträckningar i livmodernmen och hormonerna är helt galna. Gråter och skriker om vartannat.

    Lite orolig faktiskt för på torsdag ska jag ut på 4 veckors praktik i förskolan. Hur i hela friden ska jag palla det?!

  • Anna J01

    Å fy vad jobbigt med sånt illamående. En bekant hade nåt liknande och blev inlagd flera ggr. Hon fick stolpiller mot illamåendet eftersom hon bara spydde upp allt.

    För mig är det tvärt om med maten. Illamåendet lättar så fort jag äter. Så jag äter.. Och äter.

    Har blivit sååå tjock de andra gångerna och det lär ju bli samma nu. Har verkligen noll självdiciplin.

  • Anna J01
    Kevinsmamma09 skrev 2013-11-20 13:39:06 följande:
    Jag gick också på dem förra gången de fungerade bättre  iallafall eftersom jag slapp svälja ner något.
    Har det börjat synas på dig. Jag har också blivit tjockare (tycker jag) och går och funderar på hur länge till jag kan dölja det på jobbet. Får väl säga att jag gått upp i vikt om någon frågar :0) Har inte berättat för någon än att vi är gravida.
    MadeleineH skrev 2013-11-20 13:25:21 följande:Vi funderar också mycket på namn, men jag vill veta vad det är först innan jag går "all in" för det. Mina två heter Florian och Dolores och man vill ju självklart att det ska passa ihop på nåt sätt. 
    Vilka fina namn Madeleine.
    Haha nä det kan jag inte påstå. Är lite svullen så byxorna stramar, vilket jag avskyr!! Vill ha jätte jättelåga byxor så magen hänger helt fri. Inget tryck what so ever! Har aldrig klarat av gravidbyxor med hög mudd. Har vikt ner den under magen då

    Men som sagt ingen skulle nog gissa att det är bebis på g än.

    Jag är så ivrig så jag har redan berättat för mina närmsta vänner. (Typ 7 st hehe) min syster, pappa och svägerska. A typ alla..
  • Anna J01

    Hur mår ni allihopa?

    Kevinsmamma: Hur går det med illamåendet?

    Jag mår förvånansvärt bra. Lite illamående i bland men det verkar lägga sig mer och mer. Bara lite lagom symptom så att jag inte blir jätteorolig men ingen paniktrötthet eller kräkningar

    2 veckor kvar till inskrivning... Ser fram emot det faktiskt. Hoppas jag har bra värden. Fick ju samma bm som jag hade med 2:a barnet så det ska bli jättekul att träffa henne igen. Hon var verkligen så bra.

    Är det nån annan från stockholm här förresten? Kan verkligen rekomendera Södra BB. Dom har både mvc och förlossning och det var helt fantastiskt att få föda där. (Ligger på sös.)

  • Anna J01

    Håller absolut med om att vanliga förlossningen på sös inte är mågon höjdare. Födde första där... Södra BB är ju en separat "special" avdelning som är heelt annourlunda. Dubbelsäng med badrum i alla rum där man både föder och sen får stanna i under bb tiden.

    Skulle det va fullt där väljer jag nog karolinska före vanliga sös. Va med min syrra där och det verkade helt okej.

  • Anna J01
    emmisss skrev 2013-11-27 11:29:05 följande:

    Jag mår sådär...Har mått bättre dom andra graviditeterna!

    Mått mycket illa, trött som ett as, å
    Igår somnade jag kl 19 på soffan...sov fram tills vi gick och la oss.

    Är oxå lite deppig imellanåt, kan inte riktigt sätta fingret på varför, bara en kännsla, som om man "sålt smöret och tappat pengarna", om någon känner igen det uttrycket? Och känner mig som ett ursketet äpple...

    Hoppas jag får tillbaka lite energi snart, är i vecka 10 nu...

    Min man förstår nog inte riktigt heller...det har ju inte vart så här med någon annan graviditet...Och andra har nog svårt att förstå hur en graviditet kan ta över hela kroppen...

    Vi åker till London nu tors-söndag, utan barn, bara jag och min man! Då hoppas det laddar lite batterier! Fast det ända jag tänker på det är att jag ska sova sova sova! Kul va!;)


    Känner verkligen igen mig!

    Jag vart deprimerad under första graviditeten. Kunde inte säga vad det var som var fel.. Allt kändes bara liksom meningslöst. Så fort jag gick hem från jobbet i slutet så vände det totalt. Tack o lov

    Hoppas det går över av sig självt. Tror säkert att allt detta mörker kan bidra lite. Mycket ljus och tänk på dig själv!

    Jag började gråta häromdagen när jag insåg att jag har heldag i skolan samma dag som det är "julmys" på barnens dagis. (Pyssel, fika och sång) Såg framför mig hur mina barn är dom enda som får sitta där utan mamma o pappa som kommer med fika. Usch!!

    Bestämde mig helt enkelt för att skolka!!
  • Anna J01
    MadeleineH skrev 2013-11-27 11:34:56 följande:
    Danderyd tycker jag var jättebra, men det är ju en liten bit. Bor på röda linjen söderut. å andra sidan har jag bara haft igångsättningar så att en förlossning skulle starta spontant tror jag inte på för egen del... smile1.gif  
    Har också funderat på danderyd men har ingen erfarenhet av det alls.

    Va du på vanliga eller bb stockholm? Eller vad det nu heter?
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3