Inlägg från: Anna J01 |Visa alla inlägg
  • Anna J01

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Jag har också börjat tänka lite på fölossning. Fast nu börjar det kännas så pass jobbigt att vara gravid att jag känner att det ska bli skönt att få det överstökat..

    Hur mår ni förresten allihopa?

    Jag var hos läkaren för mina åderbrock i underlivet. Vart ett tråkigt besök och jag bröt ihop och kunde inte sluta gråta. Hon sa att dom definivt var modell värre.. Men att det precis som jag trodde inte finns något att göra åt det. Det som fick mig att bryta ihop var när hon sa att om dom inte försvann efter förlossningen så kunde hon rekomendera en privat klinik.. Det fick man ju då såklart finansiera själv..

    Liksom va?!???! Jag kan ju knappt stå upp för stt det gör då ont! Om det inte försvinner efter förlossningen måste man ju få hjälp att åtgärda det utan att behöva betala operation själv.

    Annars är jag allmänt hjärndöd och har panik inför min sista tenta. Förstår inte hur man klarar att JOBBA fram till bf som en hel del verksr göra

  • Anna J01

    Har haft åderbrock alla gånger och förra gången tyckte jag det var riktigt illa. Men det gick ju tillbaka helt bara nån dag efter förlossningen. Så jag hoppas på det nu med. Men denna gången är det helt galet. Alltså muterad blomkåls galet.. Kan inte ens räkna hur många bråck det är eller se var det ena slutar och andra börjar..

    Men

  • Anna J01

    Inga fler bebisar på gång?

    Har ingen koll alls på när alla har BF.

    Jag börjar känna mig lite besvärad av värmen emellanåt nu. Fick ta av mig vigselringen eftersom fingrarna numer liknar prinskorvar.. Skulle i och för sig inte byta bort värmen om jag kunde. Det är härligt med sommar

  • Anna J01
    Danni 83 skrev 2014-05-25 07:39:10 följande:

    Här händer det saker nu, fick en liten blödning igår och ringde förlossningen som sa att jag kunde avvakta om bebisen rörde sig som vanligt och det inte kom mer. Inatt har jag haft lätta förvärkar och nu på morgonen gick vattnet så nu ska vi in till kontroll. Hoho, 25 dagar innan bf!!! Jösses,

    Vi har ju så mycket kvar att göra...


    Oj men herregud va spännande!!

    Va skönt att du ändå känner lite förvärkar. Då kommer säkert bäbisen av sig självt och utan igångsättning.

    För visst sätts man alltid igång när vattnet gått? (om man är så långt gången iaf.) oavsett var ban bor menar jag... Här får det gå max 48 tim från vattenavgång till igångsättning.
  • Anna J01

    Jag va på ultraljud igår för att se om moderkakan flyttat sig. Den var ju lite föreliggande vid rul men nu satt den högt och fint.

    Fick en jätteengagerad och trevlig läkare och det har nog aldrig varit så kul att göra ultraljud.

    Fick riktigt fina 3D bilder trots att det ju egentligen bara va en säkerhetskoll av moderkakan..

    Det va i alla fall absolut säkert en liten tjej.

  • Anna J01

    Va skönt kevinsmamma!

    Jag lämnade in min sista tenta idag så nu tar jag också ledigt!

  • Anna J01

    Å vilken sötnos! Å så pytteliten Skönt att hon gått upp ordentligt nu men man glömmer ju verkligen hur små dom är trots "normalvikt"

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3