Inlägg från: Anna J01 |Visa alla inlägg
  • Anna J01

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Wihoo nu är jag häär!!

    Bf 16/7

  • Anna J01

    Va roligt att det är lite spridning på bf men att man ändå känner igen varandra här

    Nu har det börjat sjunka in lite att jag faktiskt är gravid och jag känner mig inte lika osäker och nojjig som igår precis efter testet.

    Tänkte att det kanske inte står rätt till eftersom det var så svagt på bim.

    Men nu lugnar jag mig med att jag har väldigt mycket sumptom och känner mig verkligen jättegravid!

    Har inte kännt så här mycket med de andra. Har knappt haft nåt illamående alls förutom lite svagt på kvällarna v.7-9. Nu de senaste dagarna har jag mått pyton från och till hela dagarna och livmodern känns öm och lite halvt sprickfärdig.

    Men än så länge är jag bara glad över det.

    Hur mår ni andra?

    Har ni/ ska ni göra kubtest? Vi vill det men jag är inte helt säker på att alla erbjuds det här. (Sthlm)

  • Anna J01

    Jag tar inga sådana vaccin oavsett om jag är gravid eller inte. Jag är lite skeptisk mot vaccin i allmänhet och tycker det känns onödigt när det inte är allvarliga sjukdomar. Är alltid orolig för konstiga biverkningar och sånt..

  • Anna J01
    lupin84 skrev 2013-11-07 19:57:16 följande:

    Mår illa på morgonen... men annars ok! 

    Idag var jag på inskrivningssamtal, v 14 nu =) Nästa vecka ska jag ringa om UL, som blir i v 18!!
    Tog blodprover - tre rör.. sedan kollade hon socker och blodtryck.. har haft högt blodtryck med båda mina gossar så de är de jag oroar mig mest för inför den här tredje...
    Sedan var de ju alla vanliga frågor...  men nu är vi på g ;) Nu ska jag inte till henne förrän i v 20...  
    Vi pratade om säsongsinfluensa sprutan, den ska jag i så fall ta efter UL och de rekommenderade hon mig att göra..  


    Theo 2009 Tim 2011 bebis maj 2014
    Va sent för inskrivning! Jag kommer vara i 9+nånting på inskrinvningen. Men det kanske är jag som får gå tidigt Kommer inte alls ihåg när jag gick med de andra barnen.

    Inskrivning 12:e dec och då ska vi boka in kub som blir i början på januari.

    Va otroligt långa dom här första veckorna är. Känns ju som att v.12 är i början på en graviditet och ändå är en evighet dit.. Hehe v.4+ känns ju liksom.. nästan larvigt att säga ens
  • Anna J01

    Ni som är lite mer gravida.. Syns era magar något än?

    På mig har det börjat synas sent båda gångerna typ v.25... och inte nåt mer med andra barnet alls trots att det var tätt emellan.

    Står framför spegeln och försöker puta i längtan på bebismagen men jag är knappt svullen. Eller ja jo gasig som tusan hehe men det syns inte mer än vanligt.

  • Anna J01
    MadeleineH skrev 2013-11-11 20:04:01 följande:
    Wow! Fin mage! 

    Min är riktigt stor, vilket både känns bra och läskigt. Vill ju välja själv vem jag berättar för och hur etc, men jag har ju inget val - alla ser ju vad som är på g. 

    Tyckte jag kände av bebisen för några dagar sen, men nu ingenting... Är ju såklart bara i 15+3, och vet sen KUB att jag har moderkakan fram (för tredje gången) - så jag kanske inte ska bli så nervös över att jag inte känner nåt. Onekligen har ju magen växt. 

    Körde PT-pass idag. Är så sjukt glad att jag vara i mitt livs form - gravid med mitt tredje barn i vecka 16! Skrattande Hoppas jag kan träna fram till förlossningen. 
    Å va duktig du är som tränar!!

    Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Jag dansar och tycker att det har varit jättebra träning. Mfn jag tror absolut inte jag kan fortsätta med den under graviditeten. Mycket akrobatik och brett i sär med benen. Inte så bra för höfter och fogar...

    Har ingen lust alls att lägga massa pengar på gymkort men jag känner att jag måste göra någonting annars kommer kroppen förfalla helt. Skulle ju vara bra om man hade diciplin nog att träna hemma
  • Anna J01

    Grattis Veronica!!

    Jag sitter på pendeln och försöker att låta bli att kräkas... Måste börja ta med mig kräkpåsar...

  • Anna J01

    Älskar weledas produkter. Badat i deras gravidolja båda graviditeterna eftersom jag blir så extremtorr och kliig.

    Ja jag fick också höra häromdagen att flour är farligt och att det är jätteviktigt att inte svälja.. Mina barn äter typ tandkräm. Så man blir ju lite orolig.

    Veronica: Jag är i v. 5 nu. Har inte mått illa alls såhär tidigt de andra gångerna. Då va det bara svagt v.7-9.

    Känns som att jag varit gravid jättelänge men hjärtat har inte ens börjat slå än tiden går så låååångsamt.

    Redan börjat fundera på ny barnvagn i alla fall

  • Anna J01
    Danni 83 skrev 2013-11-14 16:25:40 följande:

    Anna: vet du varför fluor är farligt? Det blir påverkan på skelettet har jag hört men det är efter stora mängder. Vi använder fluorskölj men det spottar man ju ut, fast lite får man ju i sig ändå. Min sambo tror att fluor påverkar hjärnan på något sätt men jag kan inte hitta någon forskning på det.. Känns som att man får inte bli för skeptiskt heller- samtidigt som man vill vara försiktig. Fluor tillsätts ju i vårt dricksvatten också, men om det är för reningsprocessen eller för folkhälsan vet jag inte.. Borde ju gå att ta reda på tycker man.


    Nä jag har ingen aning. Va min svägerska som hört det av en vän som är lite hälsofixerad eller vad man ska kalla det. Hon pratade om att flouret rekomenderas ju av tandläkare men dom har ingen koll på hur det påverkar resten av kroppen. Har inte kollat upp det något så än så länge är det hörsägen.

    Fin mage Sabina! Så kul att se att det går bra för dig kommer ihåg när du plussade efter att ha fått småblödningar. Eller minns jag fel! Haha man är ju faktiskt lite snurrig nu för tiden

    Nästa helg blir det Ullared!! Ska bli så kul tänker faktiskt unna mig att köpa nån liten bebisgrej trots att jag bara kommer vara i v.6 då
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3