Inlägg från: Anna J01 |Visa alla inlägg
  • Anna J01

    gravida från gruppen planering till nr 3

    konami skrev 2013-11-30 07:31:42 följande:

    Tack :) har inte ringt mvc än. Får väl bli på måndag. När tror ni man kan se något med vul ? Ska boka tid oss min gynläkar. Men han är alltid så snabb ringer jag samma dag får jag komma på direkten. Så tänkte ringa rätt v om man säger så :)
    Jag hade nog försökt att vänta till v.7 så att man kan se ett hjärta.
  • Anna J01

    Å vad jag längtar efter Rul och fladder

    Har blivit avslöjad på min praktikplats.. En tjej som fråga om det va en pojke i magen. "För jag va väl gravid?" Va tydligen fler som gissat med men inte sagt nåt.

    Jag trodde absolut inte det syndes så.. V.8+1 idag liksom.... Inte direkt en riktig bebismage än

  • Anna J01

    Ja det är konstig hur olika det är med magen fastän bebisarna är ungefär lika stora.

    Jag blev jätteglad igår eftersom jag fick veta att våra närmsta vänner nu väntar sitt första barn. Dom har försökt i över ett år och nu är vi bara några veckor isär i graviditeten. Så himla kul!

  • Anna J01

    Oj va läskigt. Det är ju inte så ovanligt med ofarliga cystor men jag förstår verkligen att du blir orolig. Vet dom var blodet kommer ifrån?

    Haha jag lästa klåda och mask.. Trodde du fick se en mask och att det va det som orsakat klåda. Typ mask i magen.. Haha "jag fick se masken lite snabbt" Blä liksom!

  • Anna J01

    Fy bubblan vilken dag det va igår. Va så trött och mådde så dåligt. När det va dags för lunch började jag kräkas i skolan.

    Sen när jag äntligen var hemma vid 20- tiden började jag storgråta och kunde inte sluta på flera timmar. Drömde sen att Pelle packade sina saker och lännade oss.

    Vaknade i morse och fortsatte att gråta.

    Lyckades tack och lov ta mig o kragen innan det va dags att gå hemmifrån och lyckades (tror jag) övertyga barnen om att det inte var deras fel att mamma var ledsen.

    Gravidhormonerna stormar verkligen nu! Trillingar kanske?

  • Anna J01

    Jag kör också mycket benböj utan vikter. Vet att jag körde med pilatesboll förra gången jag var gravid när magen började bli stor.

    Man har den bakom svanken mot en vägg och "rullar" ner.

  • Anna J01

    Fick kallelsen till kub-test idag. 8:e januari.

    Spännande och nervöst! Jag längtar

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3