• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Full blood count, fullblodsstatus på svenska😃

  • TWH

    Stumpan, har jag inte hört talas om. Tar man den som en spruta?

  • TWH

    Ninnin, kul att se dig igen, jag är fortfarande gravid, v 31 nu😃 det är flera gravida i tråden, även med höga tnf som du har. Hur går det för dig? Har du opererat ryggen? Bambi, jag tror inte att specmödravården avvisar dig pga att du är singel, det vet väl inte dom? Vad står det i din remiss? Vad är referenserna för TPK? Jag trodde det var trombocyterna som var 462 och det är ju för högt. Jag tror inte de kan neka en remitterad patient?

  • TWH

    Bambi, i fbc som vi/jag tar kontinuerligt så mäts trombocyterna och referensvärdena är detsamma som du skriver ovan. Det verkar helt sjukt att de skriver ut trombyl trots att du inte tål det? Sa du det till dem? Annars så är de ju inne på att sänka ditt koagulationsvärde så det är ju bra. Börja ät fiskolja, det sänker koagulationsförmågan. Ren fiskolja, inte fiskleverolja. Trombyl förbygger ju blodproppar medan fragmin gör så att de inte växer till sig när de väl har bildats.

  • TWH

    Bambi, jag tror inte heller det är alarmerande men eftersom blodproppsrisken ökar vid graviditet så borde ju ett värde över referens behandlas kan man tycka. Lycka till när du träffar läkaren!

  • TWH

    Ninnin, vad jobbigt att vänta💝 Tar du ngn medicin för att sänka tnf el börjar du med det efter op?

  • TWH

    Stumpan, ni har ju stor risk för total matchning, vilket innebär svårigheter att behålla embryot om ni inte behandlar på något vis. Jag skulle köra LIT. D kör ju intralipid behandling mot matchning. Konstigt att Gorgy inte sa ngt om detta! Jag tycker denns sida är bra om DQ alpha, vi ska själva testa oss för att se om detta är orsaken till alla våra missfall. haveababy.com/fertility-information/ivf-authority/dq-alpha-matching-in-ivf-controversy/

  • TWH

    Ninnin, du kan kolla det i London också, jag vet inte om D kan testa detta, tror dock någon sa i tråden att han kunde det? Vad kostar ett DQ test hos Gorgy Stumpan? Jag vet inte om man behöver göra LIT fler ggr, någon som vet? Låter dock troligt, jag är ju RH neg och sprutorna man får för att inte skapaantikroppar mot RH pos blod räcker i fem mån. Men det kanske är två olika upplägg. Snart Lycklig, vi går in i v32 nu😃

  • TWH

    Prickig, vad konstaterade Braverman? Att ni hade immunrelaterade problem?

  • TWH

    Zin, på din hemsida kanske vi skulle kunna samla de olika historierna, ålder, vilka mediciner de tagit och vilken diagnos de har fått. Många efterfrågar detta och det är så svårt att få en övergripande bild i en tråd som denna? Du har ju många historier redan. De skulle kunna kompletteras med info om ovan.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!