• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Oj vad många äggplock och försök närmsta tiden, lycka till allihop🍀🍀🍀 vi vill ha lite fler plus i tråden nu!

  • TWH

    En gång per dygn tar jag. ska det stå "or" istället för "and" inom parentes?

  • TWH

    grattis lillebob! Jag har för höga CD56 precis som du (jaghar 21%). jag fick il 3 ggr första månaden på graviditeten, ordinerade utifrån provsvaren som jag skickade till D. efter första månaden så hr jag fått il tre ggr till med olika mellanrum (är nu i v 29), beroende på fbc. ska du köra immunsupport från D?

  • TWH

    Tack lillbob, det finns gott hopp😉 singha och snart lycklig, det är ju inte mängden utan kvaliteten som räknas så jag säger också grattis till era plock🎈lully, håller tummarna nu!

  • TWH

    Holly, förlåt om jag ställer samma fråga igen - tror jag har ställt den förut - hur/när trappade du ned på prednisolon. Jag står nu på 10 (gick ned från 15 runt v 20), skulle vilja gå ned mer. Jag stod på pred (av svensk läkare i förebyggande syfte) 100 dgr innan förra sommaren, sen blev vi gravida och jag firtsatte ytterligare ca 50 dgr till missfallet, sedan uppehåll ett tag innan jag påbörjade denna graviditets kur, som har pågått i ca 200 dgr, känns som jag vill skära ned så mkt som möjligt så jag inte får bestående biverkningar. Överläkaren på Sös säger att jag har fått kortisonansikte - det är det ju värt men kan man trappa ned utan att förstöra så gör jag det. Skasåklart fråga D också. Hjärte - samma fråga, Poussin?

  • TWH

    Maxad, står du på pred, fragmin, trombyl? När tog du il sist? Tror D kommer säga akut il, beroende på när du tog den sista. Jag får ju alltid hastig sjukdomskänsla när jag blir gravid, mest influensaaktigt m feber.

  • TWH

    Tack Holly! Jag gör detsamma, gick ned till 7,5 igår, från 10, tänkte köra 7,5 i 2 v och sedan gå ned till 5 i två v osv. Igår hade jag socker i både urin och höga halter i blodet så barnmorskorna är rädda att jag är på väg att få graviditets diabetes. Eftersom jag inte äter vansinniga mängder socker så hänger det förmodligen ihop med mitt långvariga predintag. Jag ska görasockerbelastnibgstest på mån.

  • TWH

    Dr D och även de svenska läkare jag varit i kontakt med vill att tsh ska ligga lågt i graviditetens början då värdet ofta sticker iväg rejält vid en graviditet, på nolltid. D vill ned mot noll medan min andra svenska läkare var nöjd med ca 0,5. När jag nu blev gravid sist så sköt tsh i höjden omedelbart, och det ökar ju missfallsrisken, så jag var tacksam för levaxinet. Skogsbruden, tycker absolut du ska ta il innan helgen, det tar ca 5 dgr att få full effekt av il.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!