• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Maxad, brukar också leverera svar samma dag till D, säger han akut il så försöker jag så fort det går. (någon gång samma dag, ibland 4 dgr senare).

  • TWH

    Singha, jag är mest besviken på att läkare har en makt som missbrukas. Jag håller med om Zins tankar. Med den makt som kommer följer ett ansvar att ta reda på vad som händer i omvärlden, vara öppen för nya ideer och att lyssna till patienten. Det är få som tar det ansvaret.

  • TWH

    Strumpan, il påverkar äggkvaliteten positivt. Det finns ju teorier om att immunförsvaret kan angripa ägget redan innan det släpps iväg så kör på tidig il!

  • TWH

    Tjejer, stor kram till er alla. Jag har ju också fått "diagnosen" för gammal rakt igenom alla missfall, då var jag 36 vid det första!?! Ge inte upp, nu sitter jag här och är gravid, trots olika komplikationer (som inte har m ålder att göra) så kommer det förhoppningsvis gå vägen. Det trodde jag inte för 7 månader sedan då vi hade fullföljt adoptionsprocessen och höll på med embryoadoption från Estland. När jag träffade D och kom till denna tråd så tändes ett litet hopp. Jag tycker vi får låta D, som kan detta, avgöra om/när vi är för gamla och ingen svensk läkare. Livet kan hastigt vända❤❤❤

  • TWH

    Snart lycklig, det går bra tack❤ aaft, jag är ett typexempel på en som får stark feberkänsla vid implantation, har fått det samtliga tio graviditeter inklusive den nuvarande som jag har fått behålla. Jag har ju, lärde mig det efter några mf, vetat exakt när jag blir gravid innan det går att testa. Jag har också haft kraftiga nattsvettningar första tiden efter implantation. Dessa var inte lika kraftiga nu när jag fick immunterapi. Det är väl typiskt höga nk cellproblem att få feber etc. Tror jag.

  • TWH

    Katt12, svettningar kommer ju ifrån att immunförsvaret går igång och arbetar, vad jag har förstått. Det kan väl också bero på hormonpåverkan, frågan är hur man skiljer på dessa. Om man kan bli gravid el inte skulle jag tro beror på hur aggressivt och hur snabbt kmmunförsvaret går igång. Vi som har upprepade mf kanske har ett försvar som går igång efter implantation, inte vet jag😊

  • TWH

    Skogsbruden, Tror inte det är farligt att ta il när du är sjuk, det är ju en näringslösning. Förmodligen ligger dina värden lite högt pga att du är sjuk. Då har kroppen fullt upp och kanske inte har tid att stöta bort ett embryo😉fråga D vad han tycker!

  • TWH

    Lully, vad tråkigt att det inte bidde något på resan❤ maxad, jag fick il tre ggr första månaden, sedan har jag fått tre till utspridda med olika mellanrum (som mest 10 v), jag är nu i v 28.

  • TWH

    Ja, det var spännande att höra - hur såg han att du hade varit gravid? Är det ngn som kan hjälpa Onelife m hennes fråga i Malmöområdet?🌺

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!