• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Oj, grattis Stumpan! Jag skulle köra proggisar nu😃

  • TWH
    stumpan81 skrev 2013-07-07 16:54:30 följande:
    Tack, men för tidigt att gratulera. Det är flera dagar innan bim, så det kan lika gärna sluta med mens. Nu kör jag vaggisarna 3 ggr per dag för säkerhets skull.  

    Absolut men det är ett positivt tecken🌺
  • TWH

    Che, nu kanske jag är ute och cyklar men när jag provade Serpafar (på ordinering av D) så blev min mens uppskjuten för första gången. Serpafr och Pergotime är likvärdiga preparat - tror jag! Men är du säker på när du hade äl? Min äl blev nämligen också sen av serpafar.

  • TWH
    che71 skrev 2013-07-08 22:01:54 följande:
    jo Pergotime förskjuter äl ca 4-5 dagar för mig o jag vet ju bara att äl testet gav utslag för 20 dagar sen men det betyder ju bara att äl kanske blev inte att det faktiskt blev äl men jag har ju blivit gravid 4 ggr med Pergotime ( samt 2 ggr utan) och då har jag sett plus på ca äl+13

    Ok, vi får vänta och se, hoppas det ger med sig åt det ena el andra hållet snart😘
  • TWH

    April, jag tror effekten blir densamma oavsett utspädning eller inte. Några tar det koncentrerat och andra utspätt, D har ordinerat olika grader av utspädningtill mig så jag har kört på hans ordinering, Tidsaspekten är ju till för att din kropp ska kunna ta emot dosen utan problem, ju längre tid desto lägre belastning på organen, typ njurar.

  • TWH

    Jag ska lägga till att Ds ordinering är olika mängd il, inte olika utspädningsmängd😉

  • TWH

    Hej ruvare och ni andra, lite uppmuntrande info. När jag var inne på Sös gyn akuten för ca 1,5 år sedan så konstaterades ett av alla missfall. Jag var då 38 år och läkaren tröstade mig då (en tysk läkare) med att jag hade många år kvar att lyckas på, hon hade precis förlöst en 43 åring. Idag träffade jag samma läkare på specialistmödravården. Vi kände igen carandra och idag berättade hon att referenserna raskt flyttas framåt gällande föderskors åldrar. Hon hade nu förlöst en 53 årig kvinna, spontant gravid, på Sös!! Hon sa att jag är rena barnrumpan även om det var extraordinärt med 53-åringen. Hon menar på att åldersspannet tar snabba kliv uppåt för förstföderskor. Tänkte det kunde uppmuntra lite i kämpandet🌺

  • TWH

    Jag har fått prednisolon utskrivet av Viktoriakliniken och Sös. Det finns en procent ökad risk för harmynt hos fostret har jag blivit informerad om.

  • TWH

    Lillebob, jag har ett lager (åtminstone så det räcker ett tag) av ngt du kanske behöver. Jag har presis fasat ut den sista dosen. Inboxa om du vill ha!

  • TWH

    Zin, det var ju bra😃 inga andra biverkningar. Lillkillen ligger precis på viktkurvan än så länge så vi får se😘

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!