• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Södertjej, jag skickade efter il från D i början, det var smidigt, men nu skriver min läkare ut det. Cff, håller tummarna!

  • TWH

    Che, jag har alltid haft leukocyter över referensvärde 1-2 veckor efter il.

  • TWH

    S Lycklig, får man fråga hur ni har tänkt återförandena? Ska ni prova i omgångar, för ni kan väl inte ta alla samtidigt?

  • TWH
    södertjej skrev 2013-06-28 16:47:07 följande:
    Tack för svar. Jag har mejlat att jag behöver det från Dr D, men ännu inte fått svar. Får försöka hitta en läkare som vill skriva ut det till mig.

    Ok, hör av dig om su inte får tag på il så kan vi nog lösa det😃
  • TWH

    Ja, jag tror det är bra att skilja på support under ivf, dvs vägen till att bli gravid mot supporten till att bli spontant gravid. Supporten jag har betalat för gäller under graviditet, inte tiden innan men vi kanske har olika upplägg. Har du en plan Che hur du ska göra varje månad? Jag lovar dig att han svarar när du blir gravid. Det är ändå bra att uppdatera fbc varje gång efter il för när du blir gravid finns det en bra historik att utgå från.

  • TWH

    Ninnin, det finns även andra manliga faktorer än den jag la in så jag tycker verkligen ni ska kolla mannen, det borde vara lätt motiverat med er historik. Även om du har hittat en orsak som ensamt kan förklara missfallen så kan där ju finnas fler orsaker.

  • TWH

    Che, då tycker jag du ska följa planen precis som du gör, jag hade en liknande plan, men förvänta dig inga svar från D förrän du plussar. Att han vill att du tar fbc varje månad är troligen för att ha ett utgångsläge om du blir gravid i den cykeln. 🌺

  • TWH

    Skogsbruden, precis som hjärtefröjd har vi fått fragmin av svenska läkare och D, ingen har tittat på koagulationstester utan det är helt enkelt för att förebygga små blodproppar i moderkakan, vilket orsakas av bl a immnförsvaret, och därmed undvika missfall. Specmödravården på Sös lät mig inte sluta med dem trots att mina trombocyter ligger en del under referensvärdet.

  • TWH
    snartgravid skrev 2013-07-01 11:10:43 följande:
    Vad betyder cd1?

    Cykeldag ett, dvs första dagen i menscykeln (dagen man får mens)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!