• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    CurlyRed skrev 2013-07-01 14:44:21 följande:
    ET i Aten gick bra och blastisar inneboende . Bara hålla tummarna 2v nu...

    Japp, vi håller tummarna✊🍀🍀🍀
  • TWH

    Cff, håller tummarna. Det är för tidigt att upptäcka graviditet med stickor fem dgr efter överföringen, inte sant? Eller du kanske tog blodprov?

  • TWH

    Skogsbruden, om han inte svarar så brukar han vilja ha ett nytt fbc om två veckor. Hur långt gången är du nu? 😊 il ofta, var 7-10e dag första månaden, sedan mellan 4-10 veckor mellan intervallen.

  • TWH
    Skogsbruden skrev 2013-07-04 11:30:08 följande:
    Tack TWH för svaret, idag är det 5+6 så det går framåt men så fruktansvärt långsamt. Vi ska få ett VUL om drygt en vecka för både jag och min man håller på att gå under av oro. Hoppas att det ska lugna oss lite. Då får vi veta om det är en eller två också...  Då gör jag så att jag tar ett FBC om två veckor igen då. Vill inte ta oftare än nödvändigt eftersom min VC är lite irriterad redan. Jag fick IL måndag för en och en halv vecka sedan så då kanske det är dags igen snart? Jag har fått fyra gånger månaden runt återföringen.

    Förstår er oro, detfinns inte mycket ord att lugna med, men så länge inget annat indikerar missfall så går det ju bra😉 jag är fortfarande enormt orolig så fort jag inte känner fosterrörelser så skenar tankarna iväg och jag har varit inne på kontroll både en och två ggr kan jag lova😊. Tror ni att det är två? Tar ni hcg prover?
  • TWH

    Glömde att svara på din il fråga. Det låter som du har gott il skydd i dig med fyra injektioner, så länge D inte säger ngt annat så ta det lugnt🌺efter min första månad tog det ca en månad innan jag fick nästa har jag för mig.

  • TWH

    Tack det går bra, jämfört med tidigare graviditeter så går det ju fantastiskt! Är i v34 nu och trots alla komplikationer och risker (tidigare missfallen, hjärtformad livmoder, lågt sittande moderkaka m blödning, foglossning som heter duga, plötsligt höjt blodtryck och karpaltunnelsyndrom) så är vi hoppfulla och vi har fått ett datum för snitt nu, så nu vil vi att han stannar kvar tills dess😊 ja, D ville att jag skulle sluta m trombyl o fragmin men specmvc på Sös ville att jag fortsätter så jag tar fortfarande fragmin.

  • TWH
    Skogsbruden skrev 2013-07-04 15:10:22 följande:
    Jag är så glad för er skull, att ni har lyckats efter alla problem och motgångar. Måste vara skönt att ha fått ett datum, då kanske ni kan vila lite i att han snart är här. Jag håller tummarna stenhårt för att han stannar tills ni vill att han kommer ut.

    Tack❤ jag önskar alla kämpare här inne att komma så här långt som vi har gjort nu.
  • TWH

    Lillebob, är du gravid? Tryck inte ut luftbubblan ur sprutan, om det var det du menade, jaggjorde det i början men fick sedan veta att den fanns där av en anledning😘 annars 45 grader in i en valk, nu när jag slutat medtrombyl så har även blåmärkena försvunnit.

  • TWH

    Robsab, du har ju gjort många ivf-er, då har ju dessa prover tagits i samband med det här hemma. Begär ut provsvaren bara😊

  • TWH

    Vi kan säkert spekulera ihjäl oss om vad D tittar på i provsvaren men det borde väl vara hur balansen mellan de olika blodkropparna ser ut, kolla tabellen wikipedia sv.wikipedia.org/wiki/Vit_blodkropp Inte nivån på dem. Robsab, vi skickade provsvar som var äldre än 12 mån. Skogsbruden, jag har haft så hela tiden, svårt att hitta blodkärl, oavsett vad mina värden säger. Det var någon sköterska som berättade att hon ofta tyckte det var svårare att hitta kärlen hos gravida i armarna.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!