• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ciccie: Vad jobbigt när mensen ska krångla och minus på testet. Särskilt när du haft så regelbundet tidigare. Men du har inte gjort/ätit nått annorlunda denna månaden? Eller stressat omedvetet? Mycket kan ju spela in ...eller som läkaren säger så kan du haft äl senare.

    Em me: Lycka till imorgon på vc Hoppas ni får komma igång med en utredning snart.

  • Pastell
    Lillnosen skrev 2012-10-17 17:05:15 följande:
    Tänkte på detta med väntan på BIM. Jag som har en kortare lutealfas på 11 dagar väntar ju inte lika länge som er med 14 dagar. Undrar om man ens vågar testa innan 14 dagar om jag skulle gå över mina 11 dagar... Samtidigt vet jag ju att min lutealfas varit 11 dagar hela tiden (1 gång 10 dagar). Nåja, har ju troligen 10 dagar till BIM så jag hinner fundera :)
    Tycker du borde kunna testa på din bim, eftersom ägget förhoppningsvis fäst då och skickat ut lite hcghormon i kroppen iallafall. Menar många testar ju + innan bim, de som har 14 dagar Själv har jag inte en susning hur många jag har eftersom jag inte vet när/om äl sker.
  • Pastell

    Men en fråga till er som vet med er att ni har äl och kanske när den skett, får ni en sån där torrperiod direkt när ägget släppt som man kan läsa om? Jag vet i sjutton om jag får det, men kan ju vara sperma också eller har äl inte skett ännu. Fast det kändes troligt igår.

  • Pastell
    Malin1988 skrev 2012-10-17 17:41:52 följande:

    Jag brukar bli torrare först 2-3 dagar efter äl!
    Tack för svaret Då kan det nog vara olika då. Men somsagt är det svårt att skilja på vilket som är sperma eller flytningar ...harkel.
  • Pastell
    Lillnosen skrev 2012-10-17 17:46:56 följande:
    Pastell - Jag har ibland svårt att upptäcka mina ÄL-flytningar men senaste månaderna har jag märkt av dom en del. Sen efter ÄL, ja typ dagen efter, kommer inget. Helt torrt. Har så kanske 2-3 dagar.
    Ok Ja det är nog väldigt olika det där, som med allt annat
  • Pastell

    Tack för att ni svarade tjejer! {#emotions_dlg.flower}

    Schniiigel: Här är det jag som testar när jag känner för att. Det är som Lillnosen skriver, det överlåter sambon till mig.

  • Pastell

    Jenso: Fick din man lämna två spermaprov med 3 veckors mellanrum? Varför det?

  • Pastell
    Jenso skrev 2012-10-17 22:48:52 följande:

    De sa bara att han skulle lamna tva prov med nan veckas mellanrum for att antalet kunde variera lite sa proverna kunde ge ett klarare resultat efter tva prover (Det har i England sa jag antar att det ar olika..)    
    Ah det kan förklara saken, tror inte de gör det här i Sverige Men det är ju rätt smart faktiskt.
  • Pastell

    Nellin: Det är rätt, man ska vara optimistisk. {#emotions_dlg.flower}

    Helt stör egentligen att vi fortfarande inte vet hur sambons prov ser ut, han tog det i maj. Men nej läkaren jag var hos när jag gjorde spolningen ville inte lämna ut ett enda svar. Det var inte hans del sa han....ja vad ska man säga?!

  • Pastell

    Ja vi antar ju såklart att inget visar nått fel eftersom de borde hört av sig om nytt prov eller liknande. Så man får tolka det så...men visst är det kasst. I och för sig har han aldrig ringt själv och frågat....men men,.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus