• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    72dagar skrev 2012-10-23 16:19:10 följande:
    Har börjat behandlingen nu. Börjar med puregoninjektioner på 125. Körde 50 förra gången och gick sen upp till 75 så väntar på att hamna i hormonhelvetet. :(

    På fredag ska jag komplettera med en annan spruta som nedreglerar så att inga ägg släpper för tidigt. Dessa båda tas tom måndag. Då blir det vul och en tid bokad för äggplock. Troligen ons eller tor nästa vecka. Så då tar man en otrivellespruta 36 h innan dess.
    Spännande och följa dig! Hoppas du slipper må jättedåligt! {#emotions_dlg.flower}
  • Pastell
    Malin1988 skrev 2012-10-23 19:47:06 följande:

    Häftigt att pco försvann av viktmedgången :) hur mkt har du gått ner? Var du kraftigt överviktig?
    Nej jag har gått ner drygt 9 kg, jag är kort kan tilläggas så det syns ju mer pga det. Jag trodde inte det kunde försvinna ens men jag såg klart och tydligt när jag gjorde spolningen att det inte var några sådana där pärlband eler sånt och allt såg helt normalt ut . Lite häftigt, dock tror jag att om jag går upp igen får jag nog tillbaka det samt problem med äl igen.
  • Pastell

    Förbannad jag blir    sambons biologiska pappa,som inte funnits i sambons liv förrän i vuxen ålder sen några år tillbaka av olika anledningar, och vill lappa ihop allting och har alltid varit så trevlig o bla bla o varit glad över att vi ska gifta oss. Vi bjöd in honom, hyrde en lägenhet åt honom, o han har sagt han kommer, ringer NU ,4 dagar innan och säger han inte klarar komma o träffa sambons mamma. Vad fan är det för stil? Säg det då från början....sambon är grymt besviken och jag ä bara förbannad!

  • Pastell

    Han kan inte ens komma för sin SONS skull när han gifter sig. Då har han inget mer att hämta hos mig. Har inte ens träffa honom för han bor långt härifrån. Hejdå med han...tog bort han från fb o allting.

  • Pastell
    Musungen skrev 2012-10-23 20:30:05 följande:
    Pastell, fy va lågt gjort av honom. Vet du historien bakom vaarför han inte vill träffa hans mamma? Jag förstår er helt och håller..men funderar även på varför han gör en så otroligt korkad sak!
    Nej vi vet inte vad som hänt mellan dom eller vad som sagts men de pratar ju på facebook och har varann där så så jävla hemskt kan det väll inte vara. Han valde aktivt att inte vara i sonens liv pga att han var missbrukare då, vilket han inte är idag utan varit ren flera flera år. Så min sambo är inte jättebitter över hans val på det viset...men alltså....så gör han såhär....lågt.

    och ja jag kanske överreagerar men jag är så instabil den senaste veckan. Antagligen pga stress och min nedtrappning av antidepressiva. Kan ju känna känslor helt plötsligt igen
  • Pastell
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-10-23 20:57:10 följande:
    Hade sambon med mig på telefonen idag så fick lov att öppna brevet från RMC. Fick remiss på blodprover cykeldag 2-5 och på dag 21 och mannen ska lämna 2stycken spermaprov.
    En dum fråga kanske men menar dom alla dagarna från dag 2 till 5 eller bara en dag där i mellan?{#emotions_dlg.flower} 
    Nej någon av de dagarna
  • Pastell
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-10-23 21:08:59 följande:
    Okej tänkte nästan det, annars hade det fått bli ett väldigt springande nere på VC, hihi Flört

    Och jag förstår verkligen din besvikelse över din sambos pappa. Skrikandes Vi har också problem på sambons sida men en mamma & pappa som inte kommer överrens så när sambon tog examen så var han lite orolig över att bjuda båda föräldrarna. Jag sa att vi resonerar såhär, de är vuxna människor och ska klara av att uppföra sig och kunna fira sin son samtidigt för HANS skull. Privata åsikter om varandra får läggas åt sidan{#emotions_dlg.flower} Båda kom för att fira sin son & pratade inte med varandra. men de var ändå där. 
    Tycker också det är riktigt lågt av din sambos pappa att inte ställa upp på en så stor dag i ert gemensamma liv! 
    Haha ja, det hade varit jobbigt att springa så mycket Men vad skönt för er att det kommit igång nu då

    Jo, är mest arg pga hur han gör mot min sambo. Min sambo är inte arg, bara besviken. Jag reagerar mer än han,eller ja, jag visar det iallafall usch så instabil jag är i humöret.
  • Pastell

    Ja streck som syns efter tiden är inte positivt, och för att också låta negativ har jag tyvärr fått spökstreck ett par gånger med rfsu:s test.

    Här är jag negativ och tror inte det tagit sig denna gång heller. Blir alltid såhär dagarna innan mens. Min tapp är hård tycker jag och verkar bete sig som vanligt innan mens, så nu har jag redan gett upp Faaan att det aldrig ska ta sig.

  • Pastell

    Nu beställde jag graviditetstest för första gången på flera månader. Jag måste testa innan helgen känner jag, även om det inte kommer synas ett piss.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus