• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79: Får se om jag hittar en bra bild där man ser hela klänningen nån dag

    Lillnosen: Absolut var den det

    Maramina: Låter väldigt trevligt att få shoppa loss

  • Pastell
    BaPumba skrev 2012-10-28 23:22:39 följande:
    Jag spammar tråden med ett sista inlägg för ikväll..

    Jättestort grattis till dig Pastell!! Jag tänkte på dig igår. Även om din profilbild är pytteliten (framförallt på mobilen!) ser det väldigt stämningsfullt och fint ut. Så härligt med höstfärgerna! Och jag gillar att du har en kort klänning, kollar gärna in den lite närmare om du hittar nåt foto du vill dela med dig av!

    Hur gick det med stolarna förresten?
    Åååh jag vill egentligen veta allt om hela dagen!
    Haha tack snälla! {#emotions_dlg.flower} Jag tycker inte klänningen var jättekort, haha kändes lång men så brukar jag inte ha klänning så ofta. Hade inte kunnat ha en riktigt lång klänning för jag skulle se skitfånig ut i det för jag är så kort Ja bilderna ute vi tog/andra tog blev superfina pga vädret,höstlöven och allt.
    Vi ställde fram stolar till alla och alla satt ner, men jisses vad fort vigseln gick ändå och jag minns inte allt för mycket eftersom jag koncentrerade mig på att INTE bryta ihop där framme och börja lipa. Det släppte när alla skulle gratulera sen, då stod jag och grät och grät haha....och fick med mannen på det också. Men det var jättelyckat allting verkligen! Är så nöjd!
  • Pastell

    Håller tummarna hååååårt för dig JZ79! Skål

  • Pastell
    Malin1988 skrev 2012-10-29 07:10:42 följande:
    Idag har jag BIM. Var säker på att mensen skulle komma redan på morgonen, men nej. Den dyker säkert upp under dagen. Imorgon har vi ju läkartid. Tänk vad roligt OM jag vore gravid och kommer till läkare för fertilitetsutredning. Men tyvärr känner jag på mej att det inte är något...
    Det vore något! De lär väll ta gravtest på dig när du kommer, tänk om de kommer ut och säger att du är gravid
  • Pastell
    JZ79 skrev 2012-10-29 07:53:59 följande:
    Tack för tumhållning tjejer! Testet var negativt såklart, men eftersom jag bara är på äl+9 så fortsätter jag att hoppas :)

    Kram å ha en fin dag!
    Ja men jösses, du har flera dagar på dig att plussa
  • Pastell

    Stor KRAM till er som fått mensen

    och en stor KRAM till dig 72dagar

    Det är ju f*n att vi ska behöva ha det så här och kämpa ihjäl oss nästan.

    72dagar: Kan de inte sätta in två ägg istället för ett? Borde inte chansen vara lite större då? Om ni och läkarna bedömer att det inte är några risker med tvillingar (och om ni kan tänka er det såklart) ?

  • Pastell
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-10-29 14:47:03 följande:
    Fy fasen för mens, det är alldeles för mycket mens i den här trådenRynkar på näsan{#emotions_dlg.flower} Styrkekramar till alla ni fina tjejer här inne som man kan stötta sig mot. Ni är guld värda Hjärta
    Idag är det en riktigt höstig deppdag och jag känner mig så trött på livet.
    Ska åka och träna snart och hoppas jag hittar lite gnista där. 
    Usch för sådana dagar, men de kommer titt som tätt. Kram {#emotions_dlg.flower}
  • Pastell

    72dagar: Då förstår jag. Ja man kan alltid försöka tjata lite på dom. Hoppas allt kommer gå jättebra för dig! Hjärta

    Vårväntan: Skönt att det känns lite bättre iallafall. Imorgon är en ny dag! Men vissa perioder är ju rätt skit i livet,särskilt om det är många grejer som tynger ner en. Jag vet precis hur det är. {#emotions_dlg.flower}

    Själv funderar jag över när jag ska ta steget att trappa ur min antidepressiva helt, jag äter lägsta dosen nu cipralex, 5 mg. Alltså ingenting egentligen och drog ner från 10 (som jag ätit några år) för lite mer än 3 veckor sedan. Vågar jag mig på att sluta i veckan ? Eller är det förtidigt? Anledningen till varför jag tror det är bra just nu är för jag helt enkelt har så mycket annat och tänka på, och jag känner mig otroligt lycklig överlag och positiva saker har hänt i livet. Vore såååå skönt att slippa tabletterna vareviga dag! Känner skillnaden i mina känslor från att ha dragit ner, är inte lika avtrubbad längre och kan GRÅTA

  • Pastell
    Norrtösen skrev 2012-10-29 19:58:49 följande:
    Hej alla!

    Är ny här, men känner att det kan vara bra att ha någonstans där man kan "gråta ut". Finns nog ingen som kan förstå hur mycket man tänker på att bli gravid förutom andra i samma situation.

    Använder ni er av ÄL-tester eller något liknande? 
    Välkommen hit! Har ni försökt länge?
    Nej jag använder inte sådant längre, var bara i början. Har inte haft äl så ofta så kändes inte som nån mening.
  • Pastell
    mamma 02 skrev 2012-10-29 22:08:04 följande:

    Sedan Juli-12
    Ni har alltså försökt i 3 månader. Vad gör du i denna tråden? Bara en ren undran eftersom det är en tråd för de som försökt länge.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus