• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    stegen: mycket märkligt att du inte fått ta det provet förren nu, det var det första provet jag fick ta. Ruskigt dåligt!

  • Pastell
    stegen skrev 2012-10-31 11:51:00 följande:
    Ja de sa att det gick i ordningen spolning, infektionsprover och rubellan ingår där tillsammans med HIV Hepatit och något mer. 

    Är så jävla ledsen och besviken på dem nu, kommer säkert inte ha ett skydd!! 
    Här gör de precis tvärtom Det är väll hiv och hepatit som vi ska ta nu då inför läkarbesöket. Det är de sista.
    Ja det är dåligt, men de flesta har skydd trots allt. Tänk så! Kram!
  • Pastell

    stegen: Antagligen får man inte välja på det viset när man är under utredningen pga att de inte vill ta på sig något OM det händer något med fostret...eller nått. Jag vet inte riktigt varför det är så Svårt det där.

  • Pastell

    JZ79: Oj, det var en massa prover. Lär väll bli en massa rör till då
    Hoppas det var en nidis som varat ett tag

    Om man har rejäl tur kanske man lyckas bli gravid innan julafton, vilken julklapp det hade varit! Om vi nu får börja med pergotime nästa cykel. Min mens håller ju på att ta slut nu så det är en hel månad innan nästa. Men det hänger väll på mannens killar haha....

  • Pastell

    Försöker: Ingen aning, men det är pergo du ska äta? Vet inte om det finns sk. svag ägglossning kanske? Eller det kanske bara är nått påhitt...

  • Pastell
    JZ79 skrev 2012-10-31 15:10:34 följande:
    Försöker...låter konstigt att du ska äta pergo om du har ägglossning Obestämd Ring och fråga vet ja Flört

    Här hoppas vi också på att vara gravida till jul, det hade varit alldeles underbart!! Ska till Ullared i november..skulle gärna köpa nått bebisrelaterat då, men vågar inte köpa nått innan plus. I värsta fall får jag bunkra upp med tester, de brukar ha testlagrets där :/
    ja bunkra tester är ju en idé. Jag fick ett helt lass igår haha...från testlagret. De hade skickat med extra tester som kompensation att det tog längre tid att få dom.
  • Pastell

    Insemination, är det när spermierna är slöa som de gör detta? Eller är jag ute och cyklar? Sprutar man in spermierna då åt rätt håll?

  • Pastell
    stegen skrev 2012-10-31 15:37:18 följande:
    vid insemination sprutar de spermierna direkt i livmodern genom en slang. De har väl ingen riktig anledning till varför de gör det men ett sätt att hjälpa till liksom, för spermierna är där inga fel på och inte på mig heller. vi ska göra i varje fall 2 inseminationer innan IVF blir aktuellt. 
    Tack för att du förklarade! Då hänger jag med
  • Pastell

    Försöker: Blodprov som tas på dag 3 är väll fsh och tsh dvs de kollar så du inte håller på att komma in i förtidigt klimakterie (fsh) och sköldkörteln (tsh). Rubella antikroppar tog jag även dag 3 vet jag.  Om äl skett kollar man senare i cyklen efter äl. Minns inte vilken dag det var.

    Nu ska jag iväg och jobba en sväng, känner inte alls för det egentligen men nu hade jag skrivit upp mig på vikariebanken och jag vet ju att jag alltid blir bokad då typ....de har ont om vikarier Ha en fin kväll alla underbara tjejer! {#emotions_dlg.flower}

  • Pastell
    Williams Mamma 070824 skrev 2012-10-31 16:28:25 följande:
    Mens idag så gick ytterligare ett försök åt helvete
    Stor Kram! {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus