• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    72dagar skrev 2012-11-02 15:30:58 följande:
    Jodå fick hem 5 tabletter. Så det blir nog okay.
    Ok, hoppas du snart känner dig bättre

    En fråga, är det försent att börja med bisolvon på dag 6? Har läst man ska börja vid mensens första dag, men varför? Tar det tid innan det verkar och flytningarna eventuellt blir tunnare? Eller borde det inte hjälpa rätt snabbt? Om jag börjar idag? Kanske finns en liten chans?
  • Pastell

    Nej det kanske vore dumt i ditt fall stegen Själv känner jag att jag inte har nått att förlora. Testade ju en gång men det hjälpte inte, men då hade jag säkerligen ingen äl heller så....om jag nu ens har det nu. Ska till affären sen så får se

  • Pastell

    Vårväntan: Ja man har alltid de där pärlbanden vad jag förstått. Men  samtidigt kan man ha lite det utseendet utan det är pco sa läkaren sist till mig, för jag var väll lite frågande till varför de sagt jag har pco då och inte nu. Samt varför pärlbandet var borta. Jag vet ärligt talat inte alls. Man föds ju med de äggstockarna Obestämd Jag har aldrig haft oregelbunden mens i den bemärkelsen och det vet jag att man inte behöver ha.

  • Pastell

    JZ79: Neeeeej! Usch vad tråkigt att läsa. Vad ledsen jag blir för eran skull Gråter Stora KRAMEN och all styrka! {#emotions_dlg.flower}

  • Pastell

    Jz79: Kram

    Vårväntan: Hoppas den inte dyker upp {#emotions_dlg.flower} Man behöver ju faktiskt inte ha en massa gravsymtom så tidigt.

    stegen: Du får berätta hur du mår av pergo sen, är ju lite nyfiken eftersom jag förhoppningsvis kommer få börja med det snart

  • Pastell
    stegen skrev 2012-11-03 16:47:39 följande:
    Absolut gör jag det!
    Cool
  • Pastell

    Fick just höra i en annan tråd att jag inte borde ha barn och det är bra att jag "får vänta".....Hon provocerar som fan ALLA och jag går på det.....jävla idiot.

  • Pastell

    www.familjeliv.se/Forum-4-337/m67386590.html

    Anonym (Trådstartaren) heter hon i tråden, hon startade ett nytt konto än den TS hon skrev för hon blev anmälld. Hon har skrivit trådar tidigare och hon hoppar på alla hela tiden.

    För att jag skrev att nej, du ska nog inte ha barn än (för hon är extremt omogen)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus