• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 skrev 2012-10-02 20:59:16 följande:
    Pastell, va skönt att du fått tid! Vet du varför du ska spola eller är det "rutin" vid utredning där du bor? Jag har inte spolats, men funderar på att ringa gyn å fråga om de inte ska göra det när vi ändå bara väntar på att maken ska lämna sitt andra spermaprov..
    Bra kämpat med vikten gumman, lyx att du fått äl igen ju!! Solig
    Spolningen ingår i utredningen, trodde man gjorde det överallt Det är ju för att se så det inte är något hinder i äggstockarna eller på vägen så att säga, för då kan ju spermierna inte simma dit de ska. Har läst om de som blivit gravida efter spolning ,som om nått "lossat" fast allt såg bra ut. Får hoppas det går vägen! Ja du,vikten har ju gått upp   Kämpa på du med !!!
  • Pastell
    JZ79 skrev 2012-10-02 21:25:43 följande:
    de kanske inte gjort det på mig nu då eftersom de fokuserat på min mans dåliga prov Förvånad Ska ringa på torsdag när de har telefontid å fråga. Kanske det görs på SU istället, vi skickas ju snart dit...
    Jag har ätit tårta idag Skäms blev över efter dopkalas i helgen. Nya tag imorgon!! kram
    Ja imorgon är det nya tag! Då ska jag cykla massa på praktiken och sen vara i ett stall hela dagen...puh, jag som är rädd för hästar
  • Pastell
    stegen skrev 2012-10-02 21:28:43 följande:
    Ska också göre en spolning efter denna mensen som kommer, om den kommer vilket den säkert gör. Det också som en del i utredningen, dock startar vi med insemination mensen efter spolningen.
    Ok, hoppas det går vägen för er då Är lite nervös att spolningen ska göra ont om det är nått hinder på vägen, men det står i papprerna att det kan kännas som lätt mensvärk. Men vissa skriver ju att det gjort superont.
  • Pastell

    stegen: Ok, men då får du nog info om det när du ringer Jag ska ta värktabletter en timma innan undersökning.

    JZ79: Nja, vet inte. Måste ta själv innan...men om man får mer vet jag inte. Men ska man vara sån kan jag nog stå ut...har ju gjort en abort en gång i tiden   Det är nog värre.

  • Pastell
    stegen skrev 2012-10-02 23:32:10 följande:
    Här verkar mensen vara på gång, lite rött på pappert nu ikväll BIM 8/10 aldrig så här tidigt förr....:o( Nästa månad försök 35.......
    Blää för mens. Alldeles för många som får kram !
  • Pastell

    Nellin: Lite spännande allt, ja inte att du mår illa men det andra Men jo, man kan må illa av dom. Hoppas de ska hjälpa dig bra!! {#emotions_dlg.flower}

  • Pastell
    stegen skrev 2012-10-03 18:45:01 följande:
    Hej!
    Välkommen hit!
    Tänkte bara fråga eftersom du ska göra spolning nästa vecka, sa de till dig också att ni inte fick ha sex innan? Har du fått pencilllin på recept? 
    Vadå penicillin ? Det behöver man väll inte när man ska göra en spolning?
  • Pastell
    stegen skrev 2012-10-04 00:10:18 följande:
    Det var vad dom sa när jag ringde och fick tiden, antar att sexförbud är för att vi tar det så sent i cyklen så att jag inte är gravid?

    Infel´tionsrisk? Får papper med info och recept på fredag. 
    Hm ok, här kommer jag inte få nått penicillin vad jag vet iallafall och står inget i de två papper jag fått om det. Märkligt. Men det är väll sterilt det som används så borde la inte vara nån fara tycker jag.
  • Pastell
    Malin1988 skrev 2012-10-04 15:04:29 följande:
    Ni som kan det här med progesteronvärde. Jag fick ju svar igår. Läkaren sa att det g väldigt ha ut. Värdet var 35 på cd 21 förra cykeln. Vad innebär det?
    Vet att det ska ligga på minst 20 och däröver för att en äl ska ha skett
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus