• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Idag är jag glad för min sambos skull, han är egentligen fastanställd på ett bemanningsföretag, men det företaget han är på nu har erbjudit han fast jobb så han ska gå över dit. Vilket är skönt för honom pga att han trivs jättebra där han är nu, och han kan vara säker på att han blir kvar på just det stället och slippa flytta runt på olika företag Visserligen 200 kr mindre i lön, men känns inte som det gör nån större skillnad. Han kommer gå upp i lön senare.

  • Pastell
    kanske 4a skrev 2012-09-19 10:57:57 följande:
    Tack för alla krya på dig :) Jag har inte mått bra, sovigt dåligt och haft så ont i magen, känns som jag ska sprängas. Men idag är det äntligen bättre, vet inte vad det var för skräp jag åkte på. I morgon blr det nog ett tjuvbörjartest :)
    Oj har jag missat att du är sjuk...Krya på dig vännen! {#emotions_dlg.flower}
  • Pastell
    kanske 4a skrev 2012-09-19 11:08:09 följande:

    Det är lugnt, man kan inte se allt. Tack!
    Nej ibland skrivs det massor på en dag och jag är ute på praktik så sitter inte här lika mycket nu
  • Pastell
    mamma0702 skrev 2012-09-19 12:33:21 följande:
    Mens idag då
    Rynkar på näsan Kram!
  • Pastell
    Em me skrev 2012-09-20 06:30:30 följande:
    Jag plussade ! Skakar i hela kroppen, efter nästan 1 och ett halvt år påläsande blev jag som en nybörjare, vad ska jag äta/dricka/göra och inte? Unnade mig sushi i söndags:s de är dessutom i samma månad som mitt mf för ett år sedan:s de får inte hända igen!! Gaaah jag som skulle ringa för hjälp att bli gravid!!!:)
    Åh vad roligt!!! Stort grattis!! {#emotions_dlg.flower}GravidSkål
  • Pastell
    JZ79 skrev 2012-09-23 19:55:03 följande:
    Vet inte om vi försöker nått denna period Obestämd Jag är sjuk, men tar givetvis en för laget om mannen vill mysa ;) Än så länge har vi lyckats hålla oss ifrån varandra just för att jag inte ska smitta ner honom. Vi pratade nyss om vi skulle köra denna månad eller inte...Han känner inte av nån förkylning än och det bästa är väl tyvärr att vi hoppar över nu Rynkar på näsan Hatar att förlora en månad sådär, vi har ju väntat så länge..vill inte vänta längre!! Maken har börjat skola med lärlingsplats och har tyvärr redan åkt på både magsjuka och ett ont knä som gjort han varit borta en del..Vi kom fram till att det vore dumt å riskera mer frånvaro..Får se om vi håller vad vi nu bestämt...Äl på tisdag......Trots att jag är sjuk så är jag sugen, haha! Kroppen är bra konstig..

    Kram på er alla finisar som kämpar på Hjärta
    Kram på dig också! Då gör ni som vi denna månaden. Får hoppas det blir ett stort fett Plus för oss båda i oktober istället Cool
  • Pastell

    JZ79: Jo jag förstår dig. Men kör på om du har lust och orkar, och han inte är rädd för att bli smittad. Annars tycker jag inte en månad gör så mycket egentligen trots allt.
    Ja vi skjuter upp pga att jag hinner bli färdig uska då till sommaren, annars kanske jag inte orkar göra praktik höggravid. Det är ju trots allt en belastning för kroppen på praktiken.

    BaPuma: Kul att du skriver. Ska genast kolla in hemsidan   kram

    Måste fråga alla övriga, de senaste två månaderna har jag ju förmodligen haft ägglossning vilket jag inte haft på år och dagar. Det är ju supertrevlig i och för sig för då ökar ju chansen att bli gravid, MEN från äl-mens har jag numera superont vid sex. Är så öm både i äggstockar och livmoder(tappen? ) så klarar knappt ha sex. Vet att jag hade dessa besvär för flera år sedan ibland. Vad beror detta på?

  • Pastell

    JZ79: Hääärligt! Solig

    Malin1988: Visst är väntan jobbig!Men snart så...hoppas det blivit bebbe

    Kravmärkt: Kul att göra från dig men tråkigt att du mår så dåligt! Håller alla mina tummar för dig och bebis Kram

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus