• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Äter också folsyra, eller multivitamin i form av ACO kvinna Glad gjort i flera år iofs.

    FridaF: Hoppas på att det ser bra ut på vul om en vecka Solig

    Förra helgen var jag på besök hos mina föräldrar och de hade rensat förrådet i källaren och samlat ihop en kasse med mina leksaker och min nalle från när jag var liten osv. Hoppas en dag få ge vidare det till en liten bebis själv {#emotions_dlg.flower}

  • Pastell
    FridaF skrev 2012-07-25 15:44:30 följande:
    Tack hörrni...har ni haft cystor nångång som försvunnit av sigsjälva? brukar ni isf känna dem då? Idag har det huggit i vänster äggledare en del.. äl är ju absolut inte på ingång...tänkte ifall det kan va cystan...eller psykiskt...
    bebisen sov i min fam flera timmar förut och känner mig hel lugn nu... om några dar ska jag få passa honom nån timme...gissa om jag tycker det ska bli mys..
    Åh vad mysigt! Njae jag vet inte riktigt, det enda läkaren sa till mig när jag gjorde vul och de upptäckte min pco var att han tyckte jag hade en gulkroppscysta? Vet inte alls vad det är....men det är väll närmast cysta jag tror jag haft. Men vad vet jag.
  • Pastell

    flitig: Välkommen! Känner igen mig i tankarna om att man hade sin chans, när man väl var gravid,och nu kanske inte blir gravid nån mer gång. Har själv gjort en abort för några år sedan så man känner sig lite bitter. Men nu vet jag dock att jag har pco och är under utredning, så förhoppningsvis hjälper det med lite tabletter eller viktnedgång som jag håller på me just nu också Upp till ett år är ju normalt så än är du ju inte där och är helt "normal" om du förstår.

  • Pastell

    Nellin: Brukar din mens hoppa över helt när du inte haft äl alls?

  • Pastell
    Nellin skrev 2012-07-26 13:53:58 följande:
    Det är lite olika det där. En gång fick jag en cykel på 55 dagar, en gång på 43, en gång på 35 och så vidare. Så det är lite olika. Men jag tänker rent logiskt att det nog borde vara rimligt att inte få mens när man inte får ägglossning. För man får ju oftast mens för att ägget inte blivit befruktat och ska ut. Men vad vet jag? De månaderna jag åt BDG (jag gjorde det under tre cykler här nyss) så fick jag 28 dagar, alltså helt normalt. Sista månaden (alltså förra månaden) fick jag dessutom ägglossning. Denna månad åt jag bara rosenrot och jag är idag på dag 30 utan tillstymmelse till mens. Och inte ÄL.

    Kroppen jävlas!

    Den har i alla fall inte dykt upp ännu. Kanske gör den det, kanske inte. Jag önskar det fanns någonting man kunde göra för att påverka.
    Rynkar på näsan okej. Ja det är nog väldigt olika det där, jag får mens varje månad men verkar inte ha ägglossning mer än ett par gånger per år högst. Det finns ingen ynka chans att du missat stegringen med älstickor och haft äl ändå? Och kanske är gravid, tänker jag?
  • Pastell

    Nellin: Hoppas så att du är gravid och inte mens på gång. Alla har verkligen inte ömma bröst heller, jag hade det inte den gången jag var gravid. Allt var som vanligt så att säga

  • Pastell

    Usch jag vet precis Nellin. Även om jag och sambon iofs inte försökt lika länge. Kram {#emotions_dlg.flower}

  • Pastell

    BaPumba: Åh vad härligt det låter! Ja Österlen är fint

  • Pastell
    mamma0702 skrev 2012-07-27 15:22:39 följande:
    Mensen kom idag :(  bara att ladda för nästa försök!! Fasen om det inte ska bli nåt nån gång!! Men just för tillfället så e man liiite less på detta!!

    Kram på er!
    Usch vad trist Kram
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus