• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    BVP skrev 2012-07-12 22:03:01 följande:
    Har inte skrivit här på ett tag då det är så mycket aktivitet att jag inte riktigt hunnit att hänga med Glad.
    Tänkte ge lite hopp till alla. Jag plussade i går på 12 försöket (3:e efter korrigerat TSH värde). Nu hoppas jag bara att det ska gå hela vägen (var sjukligt nervös och helt inställd på MF då jag väntade min dotter, allt för att vara mentalt inställd på det om det skulle hända). Hur som, tänkte det skulle "peppa" alla i tråden med ett + . Håller tummarna för er alla!
    Åh vad roligt! Stort grattis till graviditeten! Glad{#emotions_dlg.flower}
  • Pastell
    barbarmama skrev 2012-07-12 21:49:14 följande:
    okej, men jag vet inte alls när jag ska ha äl :/
    Nej ok, tänkte eftersom du är på dag 15 så kanske det borde vara runt där nu.
  • Pastell

    pysselkiisen: men vet din syster om att ni försökt 18 månader?

    Själv är jag på dag 12 idag och gissa vem som fått världens äl-flytningar den här månaden? JAG! Och då vet jag att det är just det eftersom vi inte haft "vaginalt" sex på säkert en vecka pga att vi inte försöker. Kan det bero på min viktnedgång tror ni och att jag äter bättre? Har gått ner 4 kg sen jag började Solig Inte för jag gått ner mycket än men de säger ju att en liiten liten viktnedgång kan sätta igång äl och bättre mat. Jaja...ska ändå inte försöka denna månaden då jag faktiskt vill gå ner lite till i vikt, även om det låter konstigt om jag tror jag har äl. Men det är för min hälsas skull och för att jag vill må så bra som möjligt under eventuell graviditet senare.

  • Pastell

    pysselkiisen: Åh, ja då är det verkligen klantigt av henne att säga så Inte alla som förstår hur jobbigt det verkligen är.

    Bullen80: Ja jag hoppas det blir ett guldägg nästa månad och att jag gått ner iallafall 3 kg till sista augusti

    JZ79: Tack, ja det känns så bra att det går neråt och inte är alltför jobbigt faktiskt som jag trodde. Men nu har jag ju bebis i tankarna som verkligen sporrar mig!

    mammave: Ja precis, tack

    På tal om TSH, i januari hade jag 2,4 vilket jag tycker är på gränsen,även om de sa att värdet var normalt upp till 4,5 även om jag hört annat. Däremot nu i Maj när jag tog nya prover var värdet nere på 1,4 tror jag. Tycker det är en väldig skillnad

  • Pastell

    Rebster: Tack & mer ska det bli hehe.

    Maramina: Tack....jo jag förstår det inte är enkelt att gå ner när ämnesomsättningen krånglar till det då blir det ju automatiskt svårare....trist!  LCHF funkar inte för mig alls, jag kör på kaloriräkning helt enkelt,får äta allt men i måttliga mängder och helst nyttigt.

    mamma0702: Har ungefär 6 kg kvar till normalt BMI,men jag är kort (1.53) så varenda kg är bra att gå ner och gör nog skillnad+att det syns när man är så kort

  • Pastell
    Hoppas 2012 skrev 2012-07-13 16:27:22 följande:
    Rebster
    Fick plus på försök 10.
    Har idag sett lille bebis med hjärta som slog på UL, går in i v 9 imorgon.
    Vad fint med bebisens hjärta Hjärta måste kännas bra.
  • Pastell

    Maramina: usch vad jobbigt! Men skönt ändå att de sa så om dig, betyder väll att kroppen mår bra iallafall. Och det är ju det viktigaste.

  • Pastell

    JZ79: Skönt att han börjat med kuren nu

    Själv ska vi till mina föräldrar idag och även hälsa på mina syskon i min hemstad. Igår var vi hos svärmor och lämnade hunden,min mamma är livrädd för hundar så kan inte ta med han. Fullt upp denna helgen med andra ord! Hoppas ni andra har en bra helg!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus