• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Välkommen hit mylady! Glad

  • Pastell
    Stora My skrev 2012-07-16 17:23:26 följande:
    För mig gick det som väntat, mensen kom igår. Har inte ens orkat känna efter, bli ledsen eller så. Mera suck och hopplöst. =/
     
  • Pastell
    BaPumba skrev 2012-07-17 01:09:15 följande:
    Grattis till plus mammave! Och spännande för er andra som väntar, jag håller tummarna hårt!

    Häromdagen lyssnade jag och sambon på Klara Zimmergren, andra gången jag hörde hennes sommarprat. Det var jättemysigt att lyssna tillsammans, många goa skratt och båda rördes till tårar.

    Imorn åker vi till London ett par dagar och sen blir det cykelsemester i Österlen, så de kommande två veckorna ska jag försöka va lite offline.

    Ha det fint alla härliga tjejer!
    Ha en härlig semester! Solig
  • Pastell

    mylady: Jag vet att man blir besviken,men du blir ju varken mer eller mindre gravid om du testar nu eller om några dagar. Själv hade jag inte klarat vänta Får hoppas du är gravid! Tror inte det är jättevanligt att vara så pass låghormonare att man +:ar så sent som bim+15 och liknande.

  • Pastell
    mylady skrev 2012-07-17 20:13:39 följande:
    Helt sant men så länge jag inte testat kan jag leva på hoppet ;) men kan nog inte hålla mig länge till innan jag testar igen.
    Ja jag vet hur du känner och tänker
  • Pastell

    Maramina: Hon menade säkert inget illa alls. Det är rätt vanligt att tro att det ska gå fort, det trodde jag också i början. Naiv som jag var.

  • Pastell
    Nellin skrev 2012-07-18 13:29:09 följande:
    Hej tjejer! Tittar in en snabbis för lite uppdatering. Jag fick ju ingen ägglossning denna månad, till min stora besvikelse, och gav ju som ni vet upp litegrann. Ska egentligen ha mens om en vecka men fick en liiiten ljus blödning efter sex igår och som blivit till bruna flytningar idag. Det här fick mig att få nog och jag ringde till vårdcentralen. Jag har nu fått tid den 15 augusti så då sätts bollen äntligen igång. Nu fick jag liksom modet att söka hjälp. Det känns skönt! Så fram till 15 augusti tänker jag skita fullständigt i att försöka få ägglossning och bebis, bara slappa, för snart kommer hjälpen! Puss på er, tappra kämparinnor!
    Det är skönt med en paus ibland. Har det själv denna månaden och det är så skönt att slippa analysera och tänka på allting.
  • Pastell
    Ciccie86 skrev 2012-07-18 13:55:29 följande:
    Hej alla! Tittar in mellan toalettbesöken. Har åkt på någon matförgiftning. Har bott på toa sedan 18 igår.. Suck.. Är svag och svettas som en tok.. Har BIM imorgon, så bara väntar på att spädda på allt detta med lite mensvärk och illamående.. Jäkligt kul semestervecka.. Hoppas att ni som har BIM i dagarna plussar :) Kram
    Krya på dig!
  • Pastell
    Ciccie86 skrev 2012-07-19 10:47:50 följande:
    Tack alla! Jag mår mycket bättre nu :) Bara trött... Idag är det BIM och mensen är inte här ännu.. Kan den kanske blivit framflyttad pga att jag varit sjuk? Är nästan alltid punktlig..
    Skönt att du mår bättre Ingen aning om den kan dröja, har du testat då?
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus