• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79: De var inte hemma, så jag lämnade en lapp haha Förvånad inte hört nått än.

    Vårväntanochlängtan: Jobbar också med dementa, men som vikarie just nu då jag läser till uska Kan va tufft ibland ja, men jag tycker det är väldigt givande också.

  • Pastell

    Våväntanochlängtan: ja precis. Men visst finns det fall som är "jobbiga" och det tar på krafterna ibland. Ska till en sån avdelning i helgen och jobba. Så kommer vara trööööött på tisdag då jag är ledig igen. Men men....ger ju pengar, bra att ha till bröllopet + att vi ska på ett bröllop,och det kostar ju endel det med.

    JZ79: Haha ja det är väll bäst! Fast ska jag vara helt ärlig stör de på rätt bra faktiskt,rätt ofta Drömmer men min hund kräktes på deras balkong,då måste man ju liksom säga/skriva nått och erbjuda torkning.

  • Pastell

    Ja det är ju ett positivt test, annars skulle det ju inte synas någonting. Mycket märkligt! Hoppas det ordnar sig för dig,  kanske 4a. {#emotions_dlg.flower}

  • Pastell

    Ja man missar säkert endel saker i tråden, förlåt om jag glömt någon  

  • Pastell
    kanske 4a skrev 2012-07-07 17:27:12 följande:
    Tack alla! Det här blev bara för mycket, känner mig jätteledsen idag och nu är jag ju orolig igen Tänk om det trots allt sitter något i höger och vi kommer aldirig få barn igen ( Ska skriva till de på mina vårdkontakter får vi se vad de kommer fram till.
    Kram {#emotions_dlg.flower} men vad jag läst är risken jätteliten att få ett till X. Så jag hoppas det inte är så för din del!
  • Pastell
    kanske 4a skrev 2012-07-09 18:35:08 följande:
    Nähä till gyn var jag inte välkommen så jag får väl vänta och se vad som händer. Deras tester är inte så känsliga och när de visar negativt är hcg låg, och därför behöver jag ingen kontroll. Att mina är positiva spelar alltså ingen roll. Jag får väl fortsätta ta mina test och hoppas att nivån sjunker då. Suck!!
    Åh vad jobbigt! Förstår du blir förvirrad och orolig. Men det är säkert ingen fara med x. Kram
  • Pastell

    Rebster: Har du tagit TSH men inte FSH? Här tog de dom två samtidigt dag 3 eller när det var. Det är de enda proverna vi har resultat på, de andra får jag väl i september.

    Ja den här väntan är inte rolig, men det känns som jag lagt ner allt lite denna månaden då vi inte ens försöker, vilket faktiskt bara är sköööönt!

  • Pastell
    Nellin skrev 2012-07-10 20:06:29 följande:
    Hej på er!

    Vill bara hoppa in och säga en grej... Denna månad hoppade jag över BDG och åt bara Rosenrot, för jag var för snål helt enkelt. Och denna månad har jag inte fått nån ägglossning alls. :( Jag som blev så glad förra månaden när jag ÄNTLIGEN fick ägglossning. Och det var nog tack vare BDG då, eftersom det inte hände ett skit denna månad. Så det är bara att börja igen! 
    Vad trist vilken dag är du på??
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus