• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Kravmärkt skrev 2012-06-24 11:07:17 följande:
    Trist
    Mmm, men känns ju som man försöker och försöker i onödan om ändå inte äl finns,menar det är ju meningslöst att försöka då för det kan aldrig bli nått. Hoppas lite att doktorn kommer höra av sig innan semestern och ge mig pergo men tror inte det händer förren i augusti tidigast.
  • Pastell
    Ciccie86 skrev 2012-06-24 10:47:43 följande:
    Mensdag 4 här.. Det börjar lugna ner sig nu, äntligen! Äter BDG och hoppas att det ska hjälpa mig detta försök! :)
    Ja det hoppas jag också det kommer göra för dig! Solig
  • Pastell

    JZ79: Om jag räknar en cykel på 28 dagar har jag bim på onsdag,men ofta ligger den på 30 så då kan det ju vara så att jag testat för tidigt. Men det känns inte troligt att det tagit sig Grattis till din viktnedgång, men visst är det så att när man inte har så mycket kvar tappar man ofta lusten och kämpandet. Tyvärr! Har tyvärr inga direkta tips Obestämd

    BaPumba: Förstår det känns lite jobbigt om ni måste vänta så länge När man vill så mycket.

    Rebster: Ska nog testa detta, skadar nog inte

  • Pastell
    JZ79 skrev 2012-06-24 13:46:48 följande:
    Pastell, då finns det stora chanser att du plussar ju!! Många plussar inte förrän efter bim, håller tummarna! Solig
    Stora chanser vet jag inte då jag nog inte har äl eller väldigt sällan, jag bara längtar till läkaren hör av sig igen och jag får börja med behandling

    Fy sjutton, har ju börjat min viktnedgång idag och huh vad sugen jag är på godis och allt onyttigt. Det är verkligen det svåraste av allt. Tänker på mat/godis hela tiden .
  • Pastell

    Kravmärkt: Åh vad trist att mensen kom

    Rebster: Vi sitter i samma båt, har heller inte fått svar på varken spermaprov eller mina sista angående ÄL den månaden. Det kvittar ju visserligen då jag ändå inte blev gravid. Men spermaprovet har nog dröjt 5 veckor nu

    Nellin: Vad jobbigt att inte veta, men kroppen kan ju spela en många spratt ibland tyvärr.

    Här känns det inte heller positivt, testade negativt idag också.

  • Pastell

    Nä nu ska jag ringa mottagningen och se varför det dröjer!

  • Pastell

    Jag blir GALEN! "Förtillfället kan inte fler samtal tas emot" Så säger de ju varenda jävla gång jag ringt!

  • Pastell
    Rebster skrev 2012-06-25 13:14:10 följande:
    För oss har det gått fyra veckor, är inne på femte veckan nu. Läkarsekreteraren sade att vår gyn brukar samla alla provsvar och gå igenom allt på en gång. Hon sa att det kan ta fem veckor innan spermaprovet kommer så hoppas att vi får svar innan alla drar på semester. Jag förstår inte heller varför det tar sån tid, jag vet att själva gluttandet i mikroskopet går på en kvart typ. Ge inte upp Pastell. Lämna namn och nummer eller maila om de inte svarar!
    Ja jag ska nog maila om det går, för de har ingen telefonsvarare eller nått. Det bara klickar efter de talat om meddelandet.
    Har för mig de sa att doktorn samlar allt här med, men hade ju varit såå trevligt att gå pergo utskrivet nu i sommar så man har en chans att bli gravid. Men jaja.....vi hoppas vi får svar snart!
  • Pastell

    Hittade en mailadress, men det stod inget att man kunde maila dit om man hade frågor, men det skiter jag i och mailade   Så nu hoppas vi det sätter fart!

    Hoppas ni alla haft en fin helg! Vilka kämpar vi är här i tråden! Allihopa! {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus