• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Josefinasfina skrev 2012-06-20 14:54:55 följande:
    Hoppas: Grattis till plus!! 

    Och till alla er kämpande: Kämpa vidare , ni är så starka!

    Jag är ju själv i vecka 15 och verkligen prövats som gravid de första veckorna. Vi har sprungit av och an hos läkare, UL och idag fick vi moderkaksprovet. Har inte riktigt  fått glädjas än åt "gravidlyckan" då läkaren inte kan säga vad som är fel utan bara att något är fel.

    Mycket tankar och känslor men mitt hopp håller jag uppe. Jag har ju världens finaste i magen.  
    Grattis till bebisen i magen
  • Pastell
    Ciccie86 skrev 2012-06-20 14:59:20 följande:
    Varför måste mens symtom och gravid symtom likna varandra för? :p
    Visst är det irriterande

    Själv går jag mest runt och känner mig sur som ett bi hela tiden och negativ. Ingen aning om varför...pms men det känns lite tidigt. Har liksom inte hänt något särskilt och jag borde vara glad och lycklig över allt i mitt liv som just nu är bra.....förutom, just ja....saknas graviditet!!!
  • Pastell
    Ciccie86 skrev 2012-06-20 15:14:27 följande:
    Jag går också runt och känner mig irriterad och tålamodet är i botten.. Vilket kan vara PMS, men vem vet? Man borde ju vara glad när solen äntligen lyser och sommaren är här :p
    Jo egentligen borde man det, fast jag har sån gräsallergi och just nu är den hemsk, och jag blir så innerligt trött av antingen den eller medicinen så jag vill mest sova haha....
  • Pastell
    Ciccie86 skrev 2012-06-20 19:44:17 följande:
    Känns som att någon hugger en kniv i nedre magen på mig :(
    Men usch, låter inte alls skönt. Har du känt så förr? Obestämd
  • Pastell

    Sväller ni också upp efter ägglossningen/innan mens? Alltså jag känner mig som en stor ballong,väger säkert 3-4 kg mer än vanligt,vågar inte väga mig. Dricker mkt men kissar inte ut så mycket utan det samlas i kroppen. Har visserligen ätit salt mat idag men ändå . Jisses så tjock jag känner mig!! Och då väger jag redan typ 7 kg för mkt i vanliga fall.

  • Pastell

    Nellin: jag brukar bli det vissa månader, jag får för mig de månader jag tror jag haft äl. Så det är inte helt ovanligt och inget jag tror tyder på graviditet, tyvärr haha Är på dag 21 idag men kan ha cykel mellan 28-33 dagar så vet inte riktigt när jag borde börja testa mig.

  • Pastell
    Nellin skrev 2012-06-21 13:36:04 följande:
    Jag gillar inte heller att flytningarna är gulaktiga, det känns inte rätt. Ingen som haft så vid graviditet? Min mensvärk har också blivit lite mer konstant och tuttarna gör ont som tusan. Men jag ska ju som sagt inte ha mens förrän måndag.
    Mensvärk kan man ju ha vid graviditet också Det är ju väldigt vanligt att många är helt säkra på att mensen ska komma men sen kommer den inte och de plussar istället.
  • Pastell

    Nellin: Vad tråkigt, men det kan kanske vara en nidblödning i bästa fall? Eller hur länge sen hade du äl? Håller tummarna att det bara är från "andra hållet" så att säga. Man kan ju spricka om man tar i så.

  • Pastell
    JZ79 skrev 2012-06-21 17:04:32 följande:
    Hej tjejer!

    Varit borta några dagar. Nyopererad och mår inte vidare. Det ska bli bättre om några dagar säger läkaren som bara skriver ut mer morfin för att jag ska stå ut och inte bli helt galen av smärtorna! Det blir en lugn midsommar iaf..

    Några som testar imorgon bitti verkar det som?? Håller tummarna för er tjejer <3 Kram!!
    Hoppas du snart mår bättre! {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus