• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Faaaaaaaaan faaaaaaan faaaan! Är allt jag har att säga. Kommer inte bli gravid innan hösten nån gång TIDIGAST! Nu ringde en sköterska upp, och informerade mig så fint att de samlar alla proven, och går igenom med doktorerna tillsammans för hur man ska gå vidare, där ingår även spermaprov. Man får inte reda på nått jävla resultat, och de ska nog ha möte i september igen! SEPTEMBER? Varför i hela friden kan jag inte få pergo så länge? Verkar ju som på alla andra ställen de skriver ut detta rätt lätt???

    Vilket nederlag. Har jag tur bantar jag ner mig på dessa månader så jag får ÄL självmant, men det är ju inte säkert. Kommer med andra ord vara minst 30 när jag får barn. Tusan att man väntade så länge med att försöka.

    Nu har jag avreagerat mig. Tack!

  • Pastell

    och hur kul är det för min sambo att gå runt flera månader och inte veta nått? Men man kan ju alltid tolka det som att spermaprovet var bra, annars hade han ju fått ta om om 3 månader och de borde dom sagt. Så alltid nått.

  • Pastell

    Ja det är ta mig tusan alldeles för lång tid att vänta. Men nu har jag lugnat ner mig några kg fick kräka ur mig massa bitterhet med min syster som har pco hon också och vet exakt vad jag går igenom. Skillnaden är dock att hon fick pergo rätt fort efter de bara konstaterat hon hade pco, och då var hon som mig, 29. Nu är hon 35 och har två barn med hjälp av pergo Skulle aldrig flyttat från min hemstad De verkar bättre där.

  • Pastell
    mammave skrev 2012-06-25 17:16:23 följande:
    Pastell: jobbigt med all väntan :(

    Kan man få äl trots bruna flytningar en vecka efter mens? Äl borde dyka upp typ på fredag tror jag, men har nu haft bruna flytningar i snart två dar :(
    Ja det kan man testa med test om du är osäker och vill veta säkert.
  • Pastell
    kanske 4a skrev 2012-06-25 18:33:16 följande:
    Verkar som jag får komma tillbaka till er. Gjorde VUL idag v 6+0 och läkaren fick leta länge innan han hittade en hinnsäck som bara var 2 mm, på tok för liten alltså. Nu vill jag bara blöda ut det så vi får börja om. Fick ta hcg idag och ska göra nytt vul om 10 dagar.
    Men neeej    kraaam
  • Pastell

    Åh sitter i en tråd där en tjej menar att alla läkare hon träffat, och sett massa studier och artiklar som menar att stress gör att man inte blir gravid. Bara man slappnar av och tänker på annat. Blir man sur eller??? Jaaaa! *har även pms* {#emotions_dlg.djavulsk}

  • Pastell

    Beklagar också mensen Nellin. Men du får nog snart sällskap av mig!

  • Pastell
    Kravmärkt skrev 2012-06-26 21:48:15 följande:
    Men Pastell det vet du väl, slappnar man bara aaaaaaav så kommer det natuuurligt
    Oh jaaa! För så var det ju för henne, när hon var på semester blev hon gravid helt plötsligt. För hon inte tänkte på att bli med barn. Ja, så lätt är det gott folk! Så nu vet vi! Sluta tänk-åk på semester-bli gravid.
  • Pastell

    JZ79: Vad skönt att allt gått bra och ni fått bra läkare. Det gör mycket! Vad massa prover ni ska ta, har inte tagit hälften av alla dom höll på jag att säga, nej men hepatit och hiv har inte vi fått ta här.
    Du kanske kan hjälpa mannen på traven hehe, inte sex då men på annat vis, det gjorde jag vi fick dock en rätt bra burk att satsa i.
    Härligt också att ni får provsvaren så snabbt! Det är annat än här *lite bitter ja*

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus