• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Solrosen 83 skrev 2012-07-10 20:28:27 följande:
    Verkar som något är på gång med kroppen här för mina bröstvårtor är jätteömma. Undra om det kan tänkas vara BDG som fått fart på äl?
    Hoppas
  • Pastell

    BaPumba: Känner igen mig lite. Jag har ingen större panik än, även om väntan är jobbig emellanåt. Vi har trots allt försökt 10 månader bara och upp till ett år är ju normalt om man är "frisk" utan problem. Nu vet jag ju om min pco och det gör det lite lättare att det inte tagit sig än då

  • Pastell

    BaPumba: Är mitt uppe i en utredning och kommer inte få pergo innan alla prover diskuterats i september med läkarna och hur de ska gå vidare. Har inte fått svar på sambons spermaprov, men jag tror inte det är nån fara då han gjort mig gravid en gång tidigare och de har inte bett han ta nytt om 3 mån. trots att de inte ville ge ut svaret förrän de haft möte.

  • Pastell

    Jag är 29 och sambon fyller 28 i november

  • Pastell

    Bullen80: Grattis i efterskott! {#emotions_dlg.flower}

    pysselkiisen: Analyserade mycket tidigare men har blivit "bättre" på att inte göra det, blir det så blir det. Jag vet sedan tidigare nu att det varierar väldigt allting mellan månaderna. Ibland har jag ömma bröst,men oftast inte. Ibland är det så och så....men har hittills aldrig varit gravid
    Men ett tips i all välmening, försökt att inte glömma bort allt annat, och framförallt dina vänner! De är viktiga och man behöver göda relationen även där Glad

  • Pastell

    Bullen80: Åh vilken god frukost! Hihi.... Flört

    JZ79: Hoppas ni kommer ut nånstans,förstår verkligen att du behöver komma ut från hemmet lite. Hoppas mannen din börjar äta zink,det kan ju inte skada iallafall. Har ni fått reda på vad för infektion han har? Behandlas det med penicillin då?

    Ciccie86: Klart du har många år på dig!

  • Pastell

    JZ79: Ja, allt ska ta sån tid. Fort går det då inte, tyvärr. Men hade det varit något som måste behandlas fort hade han säkert fått komma in snabbt. Så det är nog ingen jättefara om han får dra på det lite till, även om det såklart är superjobbigt för er! {#emotions_dlg.flower}

  • Pastell

    Ciccie86: Funkar inget preventivmedel på henne alls? Menar, 5-6 aborter inom....två år eller nått?

    Jag har själv gjort abort en gång, med min sambo och visst, det känns så här i efterhand & att det inte alls var planerat (inte lägligt heller) och nu när man väll försöker går det inte alls. Men får försöka tänka det fanns en bra anledning till aborten då.

    Men förstår det svider.

  • Pastell
    barbarmama skrev 2012-07-12 21:06:08 följande:
    Nu blir jag ännu mer förvirrad! 
    När jag var på toa nyss, så upptäckte jag på pappret en riklig flytning med en lång blodstrimma i. Vad är det? Jag har ALDRIG fått det förut. Är det någon som har varit med om det? Är på dag 15 idag.
    Kan vara en blödning från ägglossningen.
  • Pastell
    kanske 4a skrev 2012-07-12 21:03:29 följande:
    Nu kanske jag äntligen slutad blöda, vågar inte ropa hej än. Ska ta ett test i morgon och hoppas det är jättesvagt nu. Längtar efter äl igen.
    Hoppas det äntligen är slut nu så ni kan börja om igen
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus