• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin skrev 2012-08-03 11:49:46 följande:

    Äter du BDG? Mina cykler är också långa, men när jag äter BDG är de bara 28 dagar. Ibland 29, men inte längre. Men så fort jag inte äter det så blir de upp mot 33 till 35 dagar. Väldigt irriterande!

    Så om du inte redan testat kanske du kan göra det?
    Hur länge har ni försökt? Är du under utredning eller har ni utretts? Du kanske behöver tabletter av läkaren?
    Är det du som också har PCO`? Jag har svårt att hålla koll på alla töser här inne, hehe... För min PCO är troligen anledningen till att mina cykler blir så långa, och att jag ALLTID har spottings en vecka innan mens nu för tiden.
    Nej äter ingenting sådant,vill inte efter att ha läst om så många som får missfall när de ätit + att jag vet ju att vi kommer få hjälp via pergotime ändå sen,så väntar med att mixtra   Jag brukar ha 28-30 men inte över det men senaste månaderna har den varit längre. Skumt.

    Vi är under utredning, men har ju inte fått alla svar på proverna för de får vi efter de haft möte i september.

    Ja vi får se hur allt blir.....håller tummarna för er alla här inne!
  • Pastell
    Kravmärkt skrev 2012-08-03 18:49:49 följande:

    Trist Hoppas att lite semester gör susen då!

    Själv fick jag utslag på äl-testet idag och vi låg igår och i torsdags och så ligger vi imorgon. Sen borde det räcka?
    Ja det borde definitivt räcka
  • Pastell

    Mitt tsh värde vet jag dock, det låg på 1,4 i Maj så det är ju bra Jag har PCO så det har säkert med det att göra. Om jag sen har pco-s vet jag inte.

  • Pastell

    Dock har jag snart gått ner 7 kg, vet inte om det kan ställa till att?

  • Pastell
    Nellin skrev 2012-08-03 21:08:36 följande:
    Var köper man egentligen Doc Morris tester? Jag har aldrig sett dem.
    Finns på Doc Morris apoteken Men jag tror inte det finns så många sådana apotek,har bara sett ett i jönköping. Vet inte om man kan beställa dom dock från nätet.
  • Pastell
    JZ79 skrev 2012-08-03 22:38:38 följande:
    Woho å grattis till viktnedgången! Va duktig du är gumman Skrattande{#emotions_dlg.flower}
    Tack going!! Solig  Det går rätt enkelt den här gången för att jag verkligen ger mig fan på att bli gravid. Har ju verkligen nått som sporrar känns det som.
  • Pastell

    JZ79: Det är ju bra att du står still iallafall Här gick det bara uppåt men det är mitt eget fel hur jag vräkt i mig. Jag räknar kalorier för det är det enda som funkar för mig, har provat annat också. Det gör att jag tillåter mig själv att äta vad jag vill, men väljer jag att äta glass blir det ju inte så mycket. Försöker äta nyttiga saker också som keso,ägg osv för att hålla mig mätt. Men jag vet hur det är, jag brukar ge upp efter ett tag men skillnaden då är att jag inte visste jag har pco och går runt utan ägglossning mestadels + mitt bröllop i oktober. Det är det som sporrar mig. Men annars brukar jag alltid falla tillbaka...denna gången vill jag visa läkarna på utredningen att jag gått ner i vikt (skulle kännas bra av nån anledning).

    Fortfarande ingen mens här och dag 34, blir ju galen. Vi har haft sex oskyddat typ 2 gånger under månaden men inte alls vid äl tider och jag har testat senast idag negativt. Så börjar tro det är min viktnedgång som gör att det krånglar....kroppen inte riktigt hängt med.

  • Pastell
    Ciccie86 skrev 2012-08-04 13:26:22 följande:
    Jag börjar verkligen fundera på om det är något fel på mitt TSH värde. Ska ringa min gyn på måndag och boka tid för mig och sambon, dvs fortsätta vår utredning som vi påbörjade i maj.. Nu orkar jag inte mer. Så typiskt att jag blev sjuk denna ÄL :(
    Hoppas de har tid till er snart. Men har du tagit blodprover? Svårt att hålla reda på er alla tjejer.....förlåt
  • Pastell
    Ciccie86 skrev 2012-08-04 21:20:27 följande:
    Pastell - Jag har lämnat prover på dag 3 och dag 21 i cykeln för att kolla om jag har ÄL och mens, vilket jag hade. Proverna såg tydligen jättebra ut :) Så nu ska sambon och jag dig tillsammans och han ska få lämna spermaprov. Men jag vill be dom kolla TSH..
    Ok då hänger jag med. Men tog du inte TSH värdet på dag 3? Det gjorde dom här på mig. Men det är kanske olika, men trodde det var obligatoriskt så att säga under en utredning.
  • Pastell
    Fru Zäll skrev 2012-08-04 23:18:26 följande:
    Hur länge har ni försökt? vi är inne på 4år...=(
    Ska börja på 11:e försöket. Men ni har gjort utredning och liknande?
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus