• Sarasnaran

    BF i slutet av Februari?? Här är vi nu!

    Ojojoj!
    HUR kunde jag missa att den andra dog?
    *skyller på gravidhjärna*


    I denna tråden håller vi till som ska ha bebisutplopp i slutet av Februari.
    Vi har blivit ett härligt gäng här inne nu!

    Stor kram till alla blivande Februarimammor!!

  • Svar på tråden BF i slutet av Februari?? Här är vi nu!
  • Sarasnaran

    jezzzica - Här är en tråd för dig. www.familjeliv.se/Forum-2-18/m4718472.html
    I denna är det bara för bf i slutet som sagt.
    Grattis till knyttet som snart kommer! För du får säkerligen före oss här inne.

    malinz - Ja FUBen var ganska lärorik för oss faktiskt. Mycket information som tusan!
    Nu kommer vi dock inte att ses förrän på efterträffen när alla bebisar ploppat ut. Känns lite knasigt faktiskt. Ska det komma bebisar också liksom?
    Ja du får iaf vänta med att ploppa ut bebisen din tills februari BÖRJAT iaf.
    Mina förvärkar har avtagit och nu är det bara osmärtsamma sammandragningar som kommer då och då. Vet inte om det är förvärkar som ändrat karaktär eller vad det är, men jag trivs med att slippa ha ont.

  • malinz81

    SnutteNuttan: Jag ska försöka att knipa ihop så gått det går...Men vad jag ahr förstått så har de där små liven en egen vilja av stål

  • Sarasnaran

    Ja det verkar ju så! *fniss*

    BTW... Någon som haft rosafärgade flytningar?
    Märkte det nu för en stund sen och det har jag inte haft innan.

  • morotsjos

    Ny tråd! Härligt! Några nya "ansikten", kul!

    Mensvärk, tja, det känns lite så mellan varven Lajban, och såvitt jag minns gjorde det så även med sonen.

    Byta bm får jag också göra, eftersom min bm själv ska ha barn med bf typ 25/2, så jag går hos henne januari ut och sedan blir det en annan. Men det är samma som brukar göra våra ul, så det är ju inte en helt ny bekantskap.

    Vår FUB förra gången var kanske inte det mest lärorika jag varit med om, hade väl kunnat läsa sig till det mesta, men det var ett bra tillfälle att prata om saker (typ smärtlindring vid förlossning, amning osv) och en möjlighet att greppa att snart är det dags. Sen fortsatte vi mammor att träffas under mammaledigheten och jag umgås fortfarande mycket med en av mammorna. Så för min del hade det nog mest social betydelse. Och för maken var det jätteviktigt. Den här gången vet jag inte riktigt vad jag ska vänta mig, det är ju en tvilling-FUB och det ska bli kul att träffa andra i samma sits. Sen hoppas jag ju på lite konkreta råd. Men vi börjar inte förrän 10 januari, så det är ju några veckor kvar.

    Sist men inte minst, sonen är sjuk igen. Doktorn igår, men enligt honom bara en vanlig, om än elak, förkylning. Betyder att maken är hemma för VAB. Mysigt att vara hemma allihop, trist att sonen är sjuk dock.

    Kram på er så här några dagar före jul!

  • axxette

    Hej!
    Undrade just varför jag inte fick skriva något i den gamla tråden i förmiddags. Trodde nog något var fel för tillfället bara. Sen fick jag ett bra meddelande från SnutteNuttan!

    Jag har också "mensvärk". Minns det från förra grav också, är det en slags förvärkar? Växtvärkar? Ska läsa på när jag kommer hem i kväll. Sitter på jobbet nu och ska på julavslutning i kyrkan med min gamla klass i eftermiddag. Ska bli mysigt med lite julsånger av tindrande barn!

    Hoppas alla är pigga och glada så ni orkar med julhelgerna med släkt och massor av mat :-/

  • Sarasnaran

    Pigg är jag verkligen inte iaf.
    Gnägg!
    Gick en runda i byn nyss med en väninna och nu är jag så trött att jag håller på att storkna.
    Det är dock försent för en eftermiddagslur så nu får jag hålla mig vaken.

    Jag hade en rosa flytning imorse... Har jag inte haft sedan de första grav.veckorna.
    Så jag satte i ett trosskydd och var som sagt ute ett par timmar. När jag kom hem så var det mer blodigt. Alltså inte mycket eller så, mycket mindre än vad ett trosskydd klarar så att säga, men ändå... Vad kan det vara?
    Ursäkta detaljrikedomen...

  • cast77

    Snuttenuttan...ursäkta frågan men har du haft sex nyligen? För slemhinnorna är ju ganska sköra när man är gravid. Annars kan det ju vara så att en liten del utav slemproppen har lossnat.....Du kanske skulle fråga din bm

    kram på er alla!

  • Sarasnaran

    cast77 - Du är ursäktad. Tur man inte är så pryd av sig.
    Nej här är det ÖKEN på det området så nej, inget rajtantajtan. Fast hela underlivet är så svullet och ömt mest hela tiden så det känns som om man haft sex 24/7.
    *gnäggar frustrerat*

  • Lajban

    Snuttenuttan, jag tror man ska höra av sig till sjukvården om det kommer blod i slutet av graviditeten. Det kan vara något med moderkakan tror jag.

    Jo, jag har fortsatt värk i magen och det trycker på nedåt. Klarade inte av att gå på stan mer än en timme idag, sen ville jag bara rusa hem och gråta, men rusa kan jag ju inte direkt. Sen när jag skulle lägga dottern för nån timme sen så tryckte det på så det kändes som om vattnet skulle gå. Nu säger det knäpp tänkte jag, så är man sjöblöt. Funderade ut hur jag skulle få dottern att gå och hämta en telefon så att jag kunde ringa ambulans och allt. Fy, vad jo´bbigt att vara så här nojjig. Ska försöka knipa till februari, men jag kan aldrig tänka mig att det blir så länge som till den 22a.

    Jo, jag har också fått ny bm, för min gamla ska ha barn. Gör inte så mycket tycker jag.

  • Sarasnaran

    Men Lajban!
    Sådär ska man väl inte gå och känna?
    Jag hade ringt barnmorskan imorgon så du iaf får komma in och se så du inte har en infektion eller nåt.

Svar på tråden BF i slutet av Februari?? Här är vi nu!