Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Tack för tipset Liniz, jag har för mig att det var de jag gillade bäst förra gången :)

    Stugfrugan, försök strunta i kommentarerna, du har en superfin GRAVIDmage :) Mysigt med långfrukost!

    Konichiwa, det ska bli jäkligt spännande att se när Victoria föder, jag tror hon är längre gången än de säger :)

    Carla, vad skönt att du sovit hyfsat. Det kan göra smärre underverk :) Fy för att ha mått illa så länge... hur klarar du det?! Jag hatar att må illa. Hoppas min psykiska magsjuka går över snart :)

    Vad konstigt att du inte har tätare besök :S Jag går varannan vecka nu. Det är så roligt med min bm för hon säger att "Ja men du är ju omföderska så du kan ju det här nu :)" men jag känner mig typ mer ovetandes den här gången än förra :) Känner mig mycket mer som nybörjare ;)

  • Stinis83

    Hahahahahahaha, jag dog lite när jag såg det här! Men det kanske är svaret på bättre nattsömn?! ;)


    ">



    Jag DÖR!! :D 

  • Stinis83

    Hahahaha, ja det är på riktigt, från USA - föga förvånande ;) Hur stört är det inte?! :D

    Elliott, kan du maila henne eller finns det bara telefon? Provsvaren kommer på två dagar, så du borde absolut ha svaret nu...

    Usch, det blir inget med min fixardag idag, har svårt att andas och känner mig helt orkeslös så nu ska jag lägga mig på soffan och bara ta det jättelugnt... För det är så himla kul.   

  • Stinis83

    Herregud, vad är det med mig?! Jag somnade och sov som en stock i två timmar, men jag känner mig fortfarande likadan... känns som jag inte får ordentligt med luft när jag sitter upp :S Jag som hade tänkt fixa och greja idag, bara till att lägga sig igen :(

  • Stinis83

    Nippertippan, du verkar kunna en hel del :) Jag tog järndepå prov på inskrivningen och det var tydligen i lägsta laget... nu ligger mitt HB på 110, men det var nere på 101 en sväng... Kan det påverka mitt barn på nåt sätt, och isf hur?

    Kan det kanske vara järnvärdena som gör att jag är så trött, orkeslös och mår illa? Eller kanske mitt låga BT? Det brukar ligga på 100/50 ca.

  • Stinis83

    Grattis Wielkip! Skövde är en väldigt mysig stad :) Hoppas allt går vägen, det förtjänar du efter allt skit ni haft med i inbrott och allt :)

  • Stinis83

    Åhåhåhåhåhå vad jag blev sugen på nyponsoppa nu då! Den här tråden gör kaos med mig och mina gravidcravings ;) Det är ju perfekt om det är massa järn i det!

    Jag har varit lite frånvarande idag och kan inte kommentera som jag skulle vilja... Tog mina sista krafter och lagade middag, sen åkte vi till tippen och skulle slänga grejer. Dottern älskar att få hjälpa till, så jag lyfte upp henne så hon kunde få hjälpa till att slänga skräp. Nu är min rygg på väg att gå av och jag vet att det var dumt av mig. Men det var sååå värt det när jag såg glädjen i min dotters ögon och hur otroligt nöjd hon var med sig själv när hon var så duktig och fick hjälpa till :) Och så ska jag få komma till naprapaten nästa vecka ;)

    Undrar om det är gravidhormoner som kickat in lite extra, jag är helt "besatt" av min dotter! Jag älskar att göra henne glad, mer än nånsin, jag klarar verkligen inte av att se eller höra henne ledsen, jag kan sitta och titta på henne vad hon än gör och bara bli så galet genomlycklig för att hon är mitt barn, att JAG är hennes mamma. Hon är så jäkla häftig! Jag sitter faktiskt i hennes rum nu och lyssnar på hennes andetag när hon sover... :)

  • Stinis83

    Hahaha Stugfrugan, skönt att jag inte är värst! Säger den som stod på Statoil och sniffade bensinångor tidigare idag... :$

    Sofia, skönt att du mår bättre och är hemma nu!

  • Stinis83

    Tack för ditt svar Nippertippan :) Det känns som att jag har glömt hur det är att vara gravid, det slog mig idag att jag faktiskt är i 8:e månaden nu. Och då är det nog inget som är direkt konstigt ;) Sambon ringde när jag var och hämtade dottern på dagis idag, och så frågade han varför jag var andfådd :) Dels hade jag just bökat på dottern ytterkläderna, och dels var jag mitt i en sammandragning :)

    Haha, det var värst vad vi äter! Konichiwa, idag åt vi chili con carne tack vare dig ;) Imorgon måste jag köpa nyponsoppa. Idag åt jag två hembakade semlor, sen mådde jag illa i flera timmar... Semmelsuget är nog härmed över. Thank god! Nu måste jag sova innan ögonen trillar ihop :) Godnatt alla!

  • Stinis83

    Jempa, nej jag fattar inte heller hur mycket energi det kan gå åt! Men när jag tänker på hur mycket han rör sig därinne så blir det lite mer förståeligt... :) Zombie var ordet, det är vad jag har varit idag!

    Annars är allt bra, ringde naprapaten idag och ska få tid nästa vecka. Hoppas hon kan låsa upp min bröstrygg som känns helt låst, och kanske göra nåt åt fogarna :) Hur är det själv? Håller fogarna sig i schack? Hur känns allt med sambon, känner du dig lite tryggare i att han kommer hinna hem?

    Ja det är stört, vecka 34 imorgon och bara 5 veckor kvar! Eller 38 eller 39 dagar för att vara exakt ;) Jag tjatar om det hela tiden nu här hemma för att försöka förstå, och idag köpte jag blöjor till honom. Jag var tvungen att öppna paketet och titta på en blöja och jösses vad liten! Det känns så overkligt att han snart är här och att jag snart är tvåbarnsmamma :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)