Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Vilken natt du haft Carla! Skönt att sdr lugnat sig iaf. Mina kommer så fort jag rör mig, och det blir en del rörelse när dottern är hemma från dagis. Och självklart är hon för frisk för att vara hemma, men för sjuk för att vara på dagis. Nu sitter jag i soffan med henne klängandes på min rygg. Och jag får panik över hur det ser ut här hemma! Ett enda kaos. Men när jag försöker plocka med nåt så drar magen ihop sig och jag får sätta mig. Vad göra?!

    Hoppas att vila kan göra så bäckenet känns bättre och gör mindre ont. Skönt att ha en lugn dag hemma :) klaga på du, jag är inte ett dugg bättre jag ;)

    Nåt som glädjer mig är iaf att dottern äntligen verkar ha ledsnat på Pippi, så nu tittar vi på Saltkråkan som är MIN absoluta favorit :D

  • Stinis83

    Carla, i början tyckte jag det var jättekul att hon gillade Pippi, men när man sett hela boxen och båda filmerna en miljard gånger var så är det inte så kul längre... :) Hoppas inte Saltkråkan blir lika söndertjatat :)

    Känner inte du lite att det börjar bli en ond cirkel? Att man ledsnar mer och mer och vill kunna göra mer och mer? Och att man faktiskt försöker, och då får man ondare i magen och fogarna? Jag är så vansinnigt less på att det ser ut som det gör här nu och jag kan inte slappna av. Alldeles nyss började jag gråta, följde med dottern upp på hennes rum och så sa hon "Lägg dig mamma!" och pekade på sin säng. Jag la mig och innan jag hann reagera så satt hon på mina höfter och min mage (jag låg på sidan) och hoppade. Aj aj aj! Sen sprang hon in i vårt sovrum och så la vi oss lite i sängen där. Då råkade hon skalla mig på munnen två gånger. Jag känner att jag skulle behöva lite semester från allt... Skulle behöva ringa mvc också och höra om jag ska lämna odling tidigare än på fredag med tanke på sdr, men jag orkar verkligen inte åka in dit idag...

    Hahaha, Saltkråkan har de bästa citaten! "Det är så konstigt pappa, ju äldre du blir desto fortare sprang du i skolan?!" ;) Jag uppskattar det nästan mer i vuxen ålder än vad jag gjorde som barn ;)

  • Stinis83

    Stugfrugan, vad spännande med dagisstart så snart! Det kommer gå bra allting :)

    Min tvååring har gått på dagis i snart ett år nu, hon var precis som din lilla tjej full av energi och behövde mer stimulans än vi kunde ge. Hon älskar dagis :) I vår kommun får storasyskonen gå på dagis 25 timmar i veckan, och iom hennes energi kommer hon nog få gå de timmarna tror jag. Men inget är hugget i sten, man får se hur det blir med timmarna. Men gå på dagis ska hon :) Igår när vi vaknade sa hon "Gå till dagis nu mamma?" :)

  • Stinis83

    Jempalainen, vad skönt att du mår bättre! Lycka till hos mig.verket, hosta och nys massor ;)

    Nu sover dottern äntligen, så jag ska också försöka sova nu. Jag är så galet trött! Jag ringde mvc och där tyckte de att jag skulle åka in om det inte blir bättre. Det kommer fortfarande kraftiga sdr men inte alls lika ofta. Däremot har jag fått som mensvärk... Jaja, jag är ensam med dottern hela kvällen också så jag avvaktar till imorgon. Har det inte lugnat sig då så åker jag in. Såvida det inte blir värre såklart, då får jag lösa det. Kram!

  • Stinis83

    Jag säger som du Carla, tack till er alla för ert otroliga stöd, tålamod och förståelse! Jag vet att jag låter otroligt bitter och negativ här inne, och att jag klagar mycket. Men jag gör inte det irl, då försöker jag vara positiv och glad när någon frågar. Så ert stöd här inne betyder verkligen hur mycket som helst, och att man kan ösa ur sig! Tack för det, och kram till er alla :)

    Carla, åh jag skulle vilja åka till Vimmerby med dottern! Får göra det nån sommar. Haha, jag hatar också Stina, hon är ju asjobbig ;) Vad tråkigt och otajmat att han måste jobba natt inatt! Men skönt att du kan få hjälp av svärmor :) Inte ska du skämmas för att du inte har körkort! Jag kör väldigt sällan, nu har vi dessutom bara en bil. Men just nu medan svägerskan jobbar i Malawi så har vi fått låna hennes bil, så nu har jag vår Volvo som jag kan köra dottern i till och från dagis. Sååå skönt! Och så slipper jag känna mig helt isolerad och fast här hemma på dagarna :)

    Usch, jag har så otroligt dåligt samvete mot dottern... Jag har verkligen inte tålamod idag och bara snäser och fräser åt henne :( Hon puttar ner sina saker på golvet och vill att jag ska ta upp dem, men jag orkar verkligen inte. Och så får hon väl ta upp det själv om hon slänger ner det med flit. Nej, just nu längtar jag bara tills den här dagen är över, och det känns som ett under ifall jag överlever den. Mer negativ kan jag nog inte bli nu, jag känner mig så tråkig. Och så försöker jag döva mitt dåliga samvete med att muta dottern med glass. Skulle behöva åka och handla lite men jag orkar inte gå ut och vill inte visa mig så som jag ser ut nu. Kram!

  • Stinis83

    Tack Marielle! :)

    Och tack till dig K girl, ni är så fina så jag blir tårögd :) Jag vill inte vara såhär som gravid. Och framförallt hade jag velat ta vara mycket mer på sista ensamma tiden med dottern, göra mer saker för och med henne. Men, för att se det ljusa i det hela så vet jag att om 35 dagar ÄR bebisen här (beroende på vilken tid på dagen vi får tid för snitt), det gör att det känns lite lättare iaf :) Kram!

  • Stinis83

    Daysis, det är så jag också tänker :) Att 35 dagar inte är nånting jämfört med hur länge man varit gravid nu, det underlättar faktiskt! Det är väldigt skönt att veta att han är här om 35 dagar (om han inte får för sig att komma ut tidigare) och att det inte blir längre än så :)

    Nej det är nog svårt att föreställa sig vad man har i magen, spännande att se när de är födda! Tack för dina tankar :)

  • Stinis83

    JN, hehe men det KÄNNS iaf lite fräschare och det är huvudsaken ;) Hoppas att det onda går över nu bara. Jag tror att det har med hackningen förra veckan att göra, såg i en annan tråd att de skrivit att de gjort det så som en säkerhetsåtgärd :S

    ZJN, vad tråkigt att det hamnat mellan stolarna, det känns ju som att det är rätt viktiga grejer det handlar om... Hoppas du kan få bra bemötande så du känner dig trygg inför förlossningen.

    Nikis, I know! Så sjukt irriterande att de olika affärerna har olika mått på innertäckena och påslakanen! Jag gick på den niten förra graviditeten, köpte täcke och kudde på just Jysk och så sängkläder på Ikea. Men de passade ju inte, så jag fick köpa Jysks egna sängkläder för bebisar...

  • Stinis83

    När jag gick på den niten köpte jag både från Jysk och Ikea. Ikeagrejerna tog jag till landet och Jyskgrejerna hade jag hemma. Och jag måste säga att storleken på Ikeas är bättre, det funkar längre. Jysks täcker knappt spjälsängen :) Men jag vet inte hur Ikea är om man jämför med typ Rätt Start och så, om de funkar.

    Synd, för Jysk har väldigt söta sängkläder!

  • Stinis83

    Jag var tvungen att kolla om Ikea och Rätt Start funkar till varandra, men de har också olika mått. Allt för att man måste köpa allt från samma ställe... Rätt Start hade 100x130 cm på täckena och 38x55 cm på kuddarna, Ikea har 110x125 cm på täcke och 35x55 cm på kudde. Tror jag det var :S

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)